Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 154
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
За сесия нищо не знам, нито как върви семестърът. Доколкото виждам, не ходи много-много на лекции. Като цяло, настрана ме държат. Страничните ми наблюдения са, че наваксва със социалния живот пропуснатите 5 гимназиални години в училището, което така и не разпозна като свое. Важното е да са здрави, ще се наредят нещата по един или друг начин.
АниК, моята мина през такъв период с четенето на сериозна литература и основно на английски в 11 и 12 клас. Казва, че сега има за какво да си говори с хора, които са й интересни Simple Smile

# 601
  • Plovdiv
Толкова отдавна не съм влизала, че забравих паролата. Joy Добре, че си записвам.
Видях, че се е раздвижила темичката и реших да погледна. Браво на справящите се студенти. Не им лесно, но се надявам след време да си спомнят за този период като нас.
Светкавица, най-добре е да промените, изтеглите часа за зъболекаря. Защото може да са много неща и всяко с различно третиране. Единствено обезболяващо е добре да приеме, аулин, ако му понася или нещо, което на него му действа, докато го прегледа лекарят. Hug

# 602
  • Sofia
Светкавица, много съчувствам за мъдреца. Не знам дали има по-гадна болка на света от зъбната Disappointed

Silver Pearl, нашите ще да са от един поток Grin Младежът на Марти бил в другия поток, затова имал толкова много за учене ( каза моят син, когато му споменах, че май предстои нещо по МПП).

# 603
Светкавица аз венеца с лидокаин съм си мазала. Използва се за местна упойка. И гелчетата за растящи зъби при бебета съм ползвала, но те са с по-слаб ефект. За обезболяващи таблетки ползвам Дорета. /много ме е страх от зъболекар,  не търпя на болка от зъб/.
Наборът казва, че се справя. Ще видим сесията как ще е. На текущи тестове изкарва много добри оценки.
След като съквартирантът му се отказа да учи и не успя да си намери друг,  вече е в друга квартира и живее сам. Отначало му беше много криво, че е в по-отдалечен квартал, но свикна и отчита като плюс, че по-лесно намира паркоместа. Пълно щастие няма.

# 604
  • София
Ани, моят май и от вашия поток не е. За всичко, което му предстои е абсолютно спокоен, не знам сигурно планира нещо за септември Close

# 605
  • София
Ани, в един поток са. Дори са в съседни групи Laughing

# 606
Благодаря на всички за съветите! Днес бяхме на зъболекар, (казвам "бяхме", защото и аз отидох за нещо мое, иначе докато го напиша ми прозвуча като "папкаме, спинкаме, Joy) расте си мъдрецът на правилното място, уж няма проблем, но болки има. Питах зъболекаря за нещо за мазане или болкоуспокояващо, нямало нужда.
Затова в общи линии младежът приема нурофен, яде малко, не желае мазила и това е.

# 607
  • Sofia
Ани, в един поток са. Дори са в съседни групи Laughing

Scream УжасТ Sweat Smile

Светкавица, не че разбирам много, но доста несериозно ми звучи. Снимка направи ли?

# 608
Днес следобед е пуснал направление, в понеделник ще ходи младежът на снимка.
Иначе, на мен тръгна да ми расте мъдрец на 20г,точно беше почнала сесия и много ме уплашиха, че расте под костта. Извадиха ми го на 40г съвсем лесно.
От опит-болките са много гадни, аз затова питах зъболекар за лекарства, но според него няма нужда. Аз ходя при него почти от миналия век, уж има опит и при нужда ме е пращал на др специалисти.

# 609
  • София
Момичета, объркала съм предметите. По Римско право е колоквиума, а по МПП младежа учи, защото изпита е от две части и за да бъде допуснат до устен трябва да издържи писмения.
Извинявам се, че всях смут.
Светкавица, съчувствам му много. Знам какво и на моменти е кошмар. Дано да намерите някакви начини за облекчаване на болките.

# 610
  • София
Ани, моят май и от вашия поток не е. За всичко, което му предстои е абсолютно спокоен, не знам сигурно планира нещо за септември Close

Мисля, че синът ми планира нещА за септември. Тъй като примрънках за стаж някакъв през лятото или въобще какви са плановете - пътуване, нещо... ми се каза, че докато не мине сесията нищо не се планира, а след сесията, ще учи за поправки...
Първия семестър мина леко, сега ги чакат "цели два" Simple Smile устни изпита и не е толкова корназ.

# 611
  • София
pisho, кой е втория? Аз само за МПП знам (от Марти Grinning)

# 612
  • София
pisho, кой е втория? Аз само за МПП знам (от Марти Grinning)

Криминология ми се спомена преди време, но не знам дари му е още актуална информацията Simple Smile

# 613
  • София
Честит празник, да пребъде нашето А, Б!

# 614
Честит да бъде и по вода да им върви на всички - обичайно на празника на буквите вали дъжд Grin

Общи условия

Активация на акаунт