Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 149
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честит най-хубав български празник! Да сме здрави всички и горди българи!

# 616
Честит празник!
Една година от абитуриентския бал, малко носталгия, много облекчение, че вече сме минали през това:))), и равносметката е повече от добра.
От сесията на моето момиче и остава само един изпит, и после ще е по- лежерно като остане само работата и летния отпуск.
Успех за предстоящите сесии.

# 617
  • Варна
Честит празник! Винаги ми е мило на този ден Heart
Наистина, кога мина 1 година.. Моето момиче си е вкъщи уикенда за 2 празника и пак обратно. 8 изпита този семестър, между тях две седмици практика някъде из планините, живот и здраве средата на юли ще си е вкъщи Sad
Аз съм затънала здраво в работа, и светлина не се вижда скоро. Хубавото е, че с очакваните промени в професията, започвам да планирам ранно пенсиониране след 5 години макс, колегите счетоводители ще ме разберат JoyJoy

# 618
  • София
Я разкажи и за несчетоводителите.
Така ми се ще да съм млада пенсионерка.

# 619
Все по-трудно ще става и за счетоводителите, и за бизнеса... добре е всеки, който може, да се спаси Simple Smile Аз май се виждам да работя вечно, живот и здраве. Пенсията ще ми е бонус, ако я доживея Simple Smile

# 620
Пенсия ли? Аз не мисля че ще стигна до такава с всички промени. Той мъжът ми, който вече трябваше да е има още почти 10 да работи.

# 621
# 622
малеееее, дорбе че съм юрист - референдуми, КС, тука има- тука нема....

# 623
А аз филолог — пей сърце …😁.

# 624
Аз само дозировките на антибиотиците мога да смятам.

# 625
O, и аз съм филолог, но като не съм работила по специалността - ето ти вечен труд Simple Smile

# 626
  • София
Учителите като мен ги грози възможно най- късното пенсиониране.

# 627
Срам не срам, ще питам - къде е публикуван проект за промени по професии?

# 628
  • Варна
Оо може би съм предизвикала объркване, аз за себе си се пошегувах, че с очакваните промени, които касаят счетоводната професия, спасението ще е ранно "пенсиониране", или по-скоро преориентиране в друга посока..

# 629
Оо може би съм предизвикала объркване, аз за себе си се пошегувах, че с очакваните промени, които касаят счетоводната професия, спасението ще е ранно "пенсиониране", или по-скоро преориентиране в друга посока..
Точно така те разбрах, но последва едно степенуване с "по" и "най"...Явно ще докарат до папмепси доживелите.

Общи условия

Активация на акаунт