Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 140
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
aniK, дъщеря ми е в Щатите на студентска бригада - там се разхождат зайчета и сърнички близо до хората, даже гледат и позират, явно не са плашливи Simple Smile

# 646
То и аз се замислих за щатите … Това пак води към унито - къде сесията е приключила май месец …?

# 647
Не е приключила сесията. Аз писах преди - 2 изпита си взе с направата на проекти, а третия отложи за зимната сесия, понеже няма вариант да се вземе сега или през септември.  Предупредила и всички преподаватели, че отива на бригада - дано няма проблеми. Ще разберем наесен. Във Варненския Технически е.

# 648
ЕлиТ много здраве и успехи на младежа!

Млади-млади, но взех да забравям кое дете къде учеше. Ето сега на Bea_22 дъщеря ѝ къде е снимала тая сърничка, не мога да се сетя. Relaxed
И аз така Thinking
Много добре ми се отразиха тези почивни дни.

# 649
  • Sofia
Като написа, веднага се сетих - нали го коментирахме за бригадата. Пуста "младост"-нерадост Laughing А как са там? Доволни ли са?

# 650
Пу-пу - да, харесва им, улучиха с настаняване. Три български момичета са в една просторна стая. Първата седмица минаха обучение и вече са на работа в един голям лунапарк.

# 651
Звучи супер! Дано след работата да имат време и да попътуват из страната.  Мечтата на МС .. как пък една не беше свързана с учене, а все с пътуване … ?!

# 652
  • София
ЕлиТ, да е жив и здрав младежа и да постига с лекота мечтите си.
Bea_22, ех, звучи страхотно. А и работата им вероятно е забавна.
За пенсионирането, дума няма да кажа, че за момента ми остават едни 20 години, а с непрекъснатите промени, не се знае. Ама съм се примирила. Важното е да сме живи и здрави 😁

# 653
  • София
То и аз се замислих за щатите … Това пак води към унито - къде сесията е приключила май месец …?

В АУБ. Вече стажува в банка, три месеца х 6ч. Засега му е мн интересно всичко, свързано с работата, средата и "добрите лелки" в отдела😁

# 654
  • София
Ели, здрав и много щастлив да бъде младежа!
Ети, успех и спокойствие на новата работа!
Като чета поредните промени за счетоводители започвам да искам да сменя професията, но не виждам никакъв лъч светлина.

# 655
  • София
ЕлиТ да е жив и здрав наборът!Да дерзае и да успява! 🍀
Etomira честита нова работа!На късмет да ти е! 🌼

# 656
  • София
Привет на всички Heart Eyes

Аз бях изчезнала 2 седмици в Южна Америка и си починах чудесно.

Посрещнах рождения си ден в Рио де Жанейро прекрасно

Днес ми излезе спомен, че точно преди година е бил бала на синковеца и ми стана много мило. Той освободи почти всички изпити в НБУ доката майка му пътешества и дори и работа като барман се е хванал временно, че море и Канада го чакат юли. Аз съм доволна да види колко "лесно" се изкарват пари.

С удоволствие бих дошла на среща до 20.06 или след 7.07 - само кажете.

# 657
Момичета, извинете,че се намесвам - с едно питане и молба, ако нечие дете е в НБУ психология или психология на английски, да ми пише, може ли плс Че се вълнувам с оглед моята единадесетокласничка Simple Smile

# 658
  • В средата на времето
Здравейте, момичета! Simple Smile🌷Отдавна не съм писала. Единственото ново е , че някои пак ще са участници в кандидатстудентската кампания. Платихме таксата за втория семестър и сигурно десетина дни по-късно съобщи, че не е неговото и не иска да учи там повече, спря да ходи и толкова. Смятах, че по-трудно ще го преглътна, но се изненадах от себе си. Може би вътрешно съм го очаквала.Е, съжалявам, че няма да си имам един инж. вкъщи ( той не че ми е и в къщата вече де Simple Smile, но не било писано Simple Smile Сега иска МО в УНСС. Едно уни и специалнист само. Отново. Дано има късмет и това да е неговото, защото си признавам, че второ прекъсване няма да приема тихо.🙄

# 659
  • София
Изида, стискам палци всичко да е наред с младежа.
Щом има избор, значи че той го е избрал и следва. Браво, че е споделил с вас, а не е да се мъчи да учи нещо, което не му харесва! Успех му пожелавам.

Моят младеж вече е в сесия. Първият изпит мина. Трудно според него.

Общи условия

Активация на акаунт