Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 214
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Перле, Сънчо, вие помните ли изобщо за какво и колко сте дали, та да им ги удържите?
То беше едно постоянно "20 лева за първа вноска за еди-какво си, 50 лева за еди-къде си..." Аз в един момент им изпуснах края.

Спункче, не помня, водя си файл с всички разходи. Още 2024 сме дали 120 за албум и 2025 сме доплатили 20. Луди по света много сме.

# 556
В нейния клас дъщеря ми беше организатор за албумите. Вероятно и в другите училища е бил някой съученик и би трябвало да си го знаят кой е.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 00:25 от galia_m

# 557
  • София
И в класа на дъщеря ми имаше организатор за бала и за албумите.Тя си взе албума още през есента.Трябва да я попитам...попитах я,още през септември е получила aлбума.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 23:32 от Ali97

# 558
Да се разпиша и аз. Леко демотивирана ми се вижда през втория семестър, дано не е трайна тенденция. Като чета, не е единствена, може би е нормално на този етап. Стартира семестъра с триседмично боледуване, смениха й три АБ, може и това да даде донякъде фалстарт. Иначе в университета се събраха готина групичка и имам чувството, че като ходи на лекции, повече ходи, за да се видят. Този семестър самите лекции не са й толкова интересни, а като че ли и чак сега усети свободата да може да си позволи да не отиде на нещо, което не й харесва. Колебае се дали да не започне работа, много ми се иска да поотложи засега, че университетът съвсем ще мине на заден план. Започва все повече да се говори за изнасяне, мисля, че е време и бих я подкрепила. Вече си се възприема за възрастен човек и двете се опитваме да срежем пъпната връв, като за мен този процес е по-труден.

# 559
Албум получих, но не съм никак впечатлена от него. Обаче те сами си го правиха и са направили каквото на тях им харесва. Предлагам на следващата среща да ги носим Stuck Out Tongue

# 560
Албум получих, но не съм никак впечатлена от него. Обаче те сами си го правиха и са направили каквото на тях им харесва. Предлагам на следващата среща да ги носим Stuck Out Tongue
Хах, а албумите със снимките с инстаграмите на децата ли ще върви за размяна? Wink Sparkling Heart Че то все хубави деца ще са в тези албуми.

# 561
Трябва да погледна пак, но мисля инстаграмите им са вписани на всеки под снимката Joy

# 562
  • София
Хах, а албумите със снимките с инстаграмите на децата ли ще върви за размяна? Wink Sparkling Heart Че то все хубави деца ще са в тези албуми.
Ти инстаграм за размяна нямаш, момата ти е пазарѐна.

# 563
  • някъде ... тук ...
Моят не дава и на мен инстаграма си, не че аз имам свой, ама... Техният албум е само в цифров вид. Не пожелаха хартия.

Последна редакция: чт, 10 апр 2025, 21:21 от ЕлиТ

# 564
  • София
На нашия пък хартията му е най-хубавото. Фотографите, дето ги снимаха, си оставиха ръцете. Децата масово са сложили снимки, които не са от фотосесиите.

# 565
Моят не дава и на мен инстраграма си, не че аз имам свой, ама...
И у нас така.
Класната на дребния искаше да имаме, но бързо я отказаха мнозинството... на децата не им се размина, ама дали влиза моето е друг въпрос.

# 566
Ти инстаграм за размяна нямаш, момата ти е пазарѐна.
Аз за един приятел питах. Grinning

# 567
  • София
Моят не дава и на мен инстаграма си, не че аз имам свой, ама...
И моят Blush. Аз имам свой, направих си го заради сестра му. В началото следвах пица Доминос и един профил с панди, месеци наред ми се подиграваха вкъщи.

# 568
  • Sofia
И аз модерна с инстаграм Grin Нямам нищо в него и понякога не го разбирам - на смарт часовника излиза, че някой нещо е публикувал, влизам вътре - нищо ново. Не си и правя труда да го разбера. Само за убиване на време пред лекарски кабинети става.

Ради, Спунк, някаква уговорка се върти Trollface

# 569
И аз имам Инстаграм, който не ползвам. Направих го, за да видя кандидат - снахата на приятелка и да я обсъдим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт