Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 225
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
Моето момче си беше у дома събота и неделя.
Справи се с първата сесия, доволна съм. Смени и квартирата, защото съквартирантът му се отказа да учи и старата се оказа голяма и като квадратура и като цена.  Трудно му беше да смени квартала, но не можа да намери съквартирант. 
До края на декември работи, но като видя програмата за втория семестър си даде сметка,  че няма как да съчетава нещата. И оттам му беше трудно да напусне. Запази си приятелствата с колегите и излиза с някои от тях.
От курса се спретели повече с момичета. Сега едно му е обидено, а той казва, че няма вина и продължава да я уважава.
Ходи с интерес на лекции.  Ние поне веднъж в месеца му ходим на гости и по ъози начин си правим екскурзия. 
На лято живот и здраве ще търси работа,  а може и по-рано нещо почасово.

# 541
  • София
Ех, как хубаво ни се раздвижи темата... липсваше ми.
Много ми е интересно да чета как се справят децата.

Нашата девойка сякаш започна да свиква. Вече се чуваме по-рядко. Излиза с колеги, спортува, запознава се по-обстойно с белгийската бира. Също като при младежът на Марти, вторият семестър май е по-лек. Но това ще го разберем след изпитите. Утре ще ходи на протест. Потресена съм от повода. Преди две години момче изнасилва момиче в един от факултативните барове. Сега съдът го признава за виновен, но не постановява присъда, защото бил млад, переспективен, учи медицина. И утре на протест.
С нетърпение я очаквам в петък. Тъкмо ще можем да поговорим и за бъдещите й творчеки планове и как смята да ги постигне. Ще е интересно.

А след Великден, да е жива и здрава Сливка, ще пътуват заедно с нейното момче.

# 542
  • София
...Великден наближава, а ние сме в темата още с коледна програма! Laughing...
Другата ще я озаглавим "с празнична премяна", та да става за всякакъв случай. Grinning

Ети, аргументът да не влезе в сила присъдата /такъв ли е терминът?/ ме втрещи.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 19:43 от Спунк

# 543
  • София
И при моят младеж всичко е наред. Харесва Брюксел, ходи на лекции старателно. Веднъж седмично пътува до Гент.  Очакваме за празниците да се прибере за няколко дни.
Прокрадва се идеята и да започне някаква работа там, но ще пиша повече подробности като има яснота.
Оказа се, че ще се връщат заедно с прекрасната девойка на Ети.
Ще си правят компания до там.

# 544
Да се разпиша и аз, като сте почнали Simple Smile
И моята девойка се адаптира добре в чужбинско, взе си всички изпити и проекти първия семестър с отлични резултати, вторият е по-напечен, под пара е отсега. Междувременно вмести и гадже в програмата, та има и такива емоции, да видим как ще повлияят на учението Simple Smile.
Ние й бяхме на гости през март, тя ще се прибира по Великден за 10 дни и после чак през юли, ако си вземе всички изпити.
Отсега се кроят планове за лятото и обиколки из Европа - повечето й нови приятелства са международни и са се уговорили да си гостуват.
Като цяло до тук добре!

# 545
  • София
Спунк, не само теб втрещи. И този човек ще стане лекар, който би следвало да помага на хората. Утре ще разпитам за повече подробности, че днес ми трябваше много време да осмисля чутото. Надявам се делото да отиде на втора инстанция и там да бъде постановена присъда. И се надявам момичето така да го осъди в едно гражданско дело, че този изверг цял живот да бачка, за да плаща обезщетение.

# 546
  • София
Нещо не са го разбрали съвсем правилно ми се струва. Няма как да са го признали за виновен, но да няма присъда. Именно с присъдата се определя дали е виновен или невинен.  Не им познавам правната система, разбира се, но е континентално право и не вярвам да има такива големи различия. По-скоро са го осъдили условно или нещо такова.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 23:14 от sanaka

# 547
  • София
Утре ще разпитам подробно и ще ви кажа.

# 548
  • София
ох, от много отдавна не съм писала, май сканирах само последните три страници и се изненадах, че не сме ние само с липсващ албум.

Перличка, моята отговаря точно като твоята. Накрая просто ще си удържа парите, които платих за него.
ЕлиТ, браво на Гогича, на моя приятелка щерка и го прави.. дали не беше на нещо като 17-18 тогава, и на друга приятелка мъжо и.. бая си е тежко. Последният каза, че последните не знам колко километра нямал крака направо.

За уни не знам почти нищо - не споделя особено, не знам много харесва ли и, не и ли харесва..

Но пък бяхме в Доломитите и беше приказно. Организирахме се с девер ми, племенниците, гаджета, зетьове., внуче. Голям кеф - група от девет стабилно каращи, само етървича не кара, но тя пък гледаше внучето. Там е невероятна мрежа от лифтове и гондоли, по едно 20-25 на ден без да се повтарят сме минавали. Красота божествена, на връщане минахме през пещерата Постойна в Словения (тази с влака), Любляна.., много сме доволни.
Хубава седмица

# 549
Много е хубаво там, Сънче!
Мен ме предаде коляното и хич не ми спорят ските. След година поне пауза се качих на Банско за два дни, но вторият дойде в повече на клетия ми крак.
Така ще карам явно, по веднъж на сезон Cry
Идеята да си удържа парите за албума не е лоша! Joy
Ети, много гадна работа е това, за което разказваш. Дано да има реакция заради протеста, ще чакаме  още информация.
Хубав ден, момичета

# 550
  • София
Моята все едно цял живот е живяла в Холандия Simple Smile Адаптирана от ден първи. Замина на 13 януари и планира да си дойде след последната сесия през юни. Учи, купонясва, ходи на фитнес, намери си и работа. Пътува да види приятели из Европата при възможност.
За моя рожден ден си устроихме малък трип до Париж при сестра и, та и тя дойде да се видим. Сега за Цветница ще идем до Холандия да съчетаем полезното с приятното и да видим сезона на лалетата.

# 551
  • София
Перле, Сънчо, вие помните ли изобщо за какво и колко сте дали, та да им ги удържите?
То беше едно постоянно "20 лева за първа вноска за еди-какво си, 50 лева за еди-къде си..." Аз в един момент им изпуснах края.

Майките на малките ни ФЕГчета, да ми напишат имейлите си, за да им пратя материали за един конкурс.

# 552
  • София
Спунк, конкурс за какво? Дъщерята не може да рисува и да пее, първа мързелана е Blush. Ако има конкурс за селфита…ще е безапелационен победител, ако кажеш пращам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 553
  • София
Спунк, конкурс за какво? Дъщерята не може да рисува и да пее, първа мързелана е Blush. Ако има конкурс за селфита…ще е безапелационен победител, ако кажеш пращам Stuck Out Tongue Winking Eye
По френски е състезанието. Не зная дали селфитата носят допълнителни точки, ама да пробва.

# 554
  • София
Да се похваля..., най-накрая синчето ни запозна с гаджето 😊.  Много е чаровна и приказлива.
По цял ден се мотаят заедно. Ходят на лекции, решават задачи и от време на време пренощува при нея в общежитието.
Нещо не са ходили скоро по дискотеки.
Тази седмица в събота и неделя имат контролни и яко се решават задачи и се програмира.
Да ви кажа, че и аз албум не съм виждала, само снимките на компютъра.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 21:07 от V_M

Общи условия

Активация на акаунт