Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 219
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
  • София
(Класа им е от художници и танцьори).

В кой град и училище е това?
Ние бяхме художници и музиканти, преди няма да казвам колко години. В Ямбол. Първия випуск, в който решиха, че по една цяла паралелка им идва много. Няколко години след нас вече закриха художенствената паралелка, вероятно и музикалната. Стана ми много мило като те прочетох.

# 526
И нашият албум е с неясна съдба към момента. На няколкото ми питания миналата година отговорът беше "Не знам". Януари някъде каза, че бил готов, но не знаел къде е. Като се прибере другия месец го подхващам да си го издири. Пари са се давали, я!
То бяха такива вълнения с безбройните фотосесии и накрая-нищо

# 527
  • София
Значи "ние" сме отличници в това отношение 😂 Дадоха им ги още лятото и са много добре направени. Не си спомням вече колко пари дадохме за фотосесиите, но си заслужава парите.

# 528
Здравейте, дами!
Великден наближава, а ние сме в темата още с коледна програма! Laughing
Как сте мили, дами? Наборчетата как се справят извън училище? В университета, на работа или в подготовка за нови планувани събития?
Ние сме добре. Баткото е последна година студент и като за последен семестър е започнал пак да ходи не лекции. Wink Наборката си е в обичайната рутина, ще има доста изпити втори семестър и поработва по малко, не излиза много-много, продължава да си е близка предимно с приятелите от гимназията, симпатични са и колегите, но не успяват да се сближат достатъчно. Не зная как са нещата в другите общежития, но в общежитието на МУ не кипи социален живот, няма гости и купони. Третокласникът е ваканция и вече не остана много време до голямата лятна ваканция. Другият месец планираме едно хубаво пътуване до Тоскана за седмица с малкия и половинката и вече нямам търпение.

# 529
  • ПАЗАРДЖИК
Ние рядко виждаме наборката- веднъж месечно. Много е заета- работи, не пропуска лекции, поела е и един ангажимент от академията, свързан с това, което учи. Все е уморена и не й стига времето, но се справя чудесно с живота си на самостоятелен зрял човек и аз много се гордея с нея.
Рожденият й ден е юли и по повод кръглата годишнина, решихме да отидем на 5 дневна екскурзия- да творим спомени.

# 530
  • Sofia
Виждам го всеки ден, понякога по цял ден Laughing Полудял е сега да му се получи хубав хляб с квас. Имаше много добър първи опит и не чак толкова добър втори опит. Научи се да позачиства след себе си в кухнята, но не е отличник в това отношение. Чакам да му мине тази мания, че откривам брашно или тесто на невероятни места. На лекции ходи лежерно, с групата свирят редовно, излиза с девойката, с приятели... живот на 19-годишен.

# 531
Моето си беше тук в събота, от началото на февруари не се беше прибирал. Не успях да го поглезя, имахме и гости за Великден се надявам да му обърна повече внимание. Не работи, засега предпочитам да се съсредоточи върху лекциите и упражненията. За лятото не е сигурен че ще може да работи там където беше миналото лято, макар че работодателят му го е харесал. Не знае колко време ще продължи сесията и какви ще са резултатите, според мен поправка едва септември ще има Thinking макар да ми се иска да не мисли за тях.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 17:47 от J_M_M

# 532
Виждам го всеки ден, понякога по цял ден Laughing Полудял е сега да му се получи хубав хляб с квас. Имаше много добър първи опит и не чак толкова добър втори опит. Научи се да позачиства след себе си в кухнята, но не е отличник в това отношение. Чакам да му мине тази мания, че откривам брашно или тесто на невероятни места. На лекции ходи лежерно, с групата свирят редовно, излиза с девойката, с приятели... живот на 19-годишен.
Ей затова го харесвам толкова набора. Винаги прави нещо интересно и в същото време уж елегантно небрежно  си управлява важните неща.

# 533
Ех, как искам и аз някой в нас да се запали да прави хляб с квас! Simple Smile
Чакам подарък машина за хляб и ще трябва да се захвана и с тази дейност - други желаещи надали ще се намерят.
Наборката не работи този семестър, след като миналия се ангажира почасово, но се оказа почти целодневно и сама видя, че не става.
Групата и е много приятна, но напоследък по-рядко се вижда с тях. Струва ми се, че за възрастта си твърде много си стои в къщи.

# 534
Радвам се, че се разписахме:) Студентката си свикна със самостоятелния живот и вече там си е у дома. Така имаме повод ние да се разходим при нея да я видим, а ако тя си идва отскачаме до морето. Даже се шегува, че миналия уикенд ходенето и до Джъмбо и ИКЕА, все едно ние до Бургас;)
Тя не е по купони и дискотеки, така че основно е общуването през деня с колеги от университета или от работа, а уикендите се оказва, че състудентите и масово се прибират по родните места.
Ежедневието е достатъчно заето, и е хубаво, че уикенда е изцяло почивен.

# 535
И моята студентка не е по купони и дискотеки. За радост се е сближила с нови хора. Тя е по-затворена по характер. Обикновено другите около нея я заговарят, търсят и така намира приятели. Харесва й във Варна много.

# 536
  • София
Моето диване пък не се спря....работа, лекции, бар,дискотека...
Има няколко компании- от квартала/ съученици до 7 клас, от училище/, съученици до 12клас, от университета, от работата....
Като каже, че ще излиза в зависимост къде отива /бар ,дискотека- имат си предпочитания/ разбирам с коя компания е  Simple Smile
Мама е наясно,но баща му още не може да свикне,че колеги от работата и колеги от университета са различни компании.

Как успява да ги съчетае напаво нямам представа Simple Smile
Това ,че си е у дома,не значи че го виждам често/ не съм му виждала очите от събота- прибира се аз спя- аз излизам-той спи/
Но няма лошо- сега им е времето
Laughing

# 537
  • някъде ... тук ...
VND, и у нас е същото.
Обаче без работата, но търчи всеки ден по 20 км. Запалил се е да ходи на маратон и на Витоша 100.
Беше и на Зимния университет в Пампорово, пусна се на борд и на ски.

# 538
Моят и той ходи на работа (почасово, по специалността), гъвкаво...
и на лекции ходи
И всяка вечер излиза с приятели от различни кръгове - от гимназията, от университета, колеги, от танците... бая народ са Simple Smile
С колите щракат насам-натам, разглобяват, ремонтират...
Виждам го сумарно 30 мин в седмицата...

# 539
  • София
На моето втория семестър е по лежерен и неговия ентусиазъм, който беше през първия изчезна рязко и на лекции почти не ходи. По програма в понеделник и сряда има само по една лекция и естествено тези дни ги е обявил за свободни. Казвам му, че това не ходене може да му изиграе лоша шега на изпитите, но не иска да ме чуе. С колегите от групата въобще не излиза. Приятелите му от училище учат в чужбина и излизанията му се ограничават само с приятелката му, тя пък учи медицина и я се видят един два пъти в седмицата я не. Общо взето голяма част от времето му минава вкъщи. За мен не е добре на тази възраст да няма с кого на едно кафе да излезе. Надявам се в бъдеще да се променят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт