Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 223
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • София, в момента в любимото ми село Железница
АААА тука отговорете, че и аз от сутринта мъча нещо такова и не го откривам Laughing

# 511
Сигурна съм, че има по-умен начин, ама аз като самоука за целта ползвам "вмъкни символ".

# 512
  • София
В шрифт Wingdings 2 в моя стандартен сет от шрифтове на Word има такива кръгчета със и без хиксове. С insert/symbol се извиква най-лесно и според мен.

Иначе от фигури може да се изчертае празен (без запълване) кръг и да се добави Х вътре като текст.

PS. Не разбрах това ли е целта Simple Smile)

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 14:09 от pisho

# 513
  • Варна.
За да вмъкнете квадратче за отметка (чекбокс) в Word, което може да се отбелязва с мишката, следвайте тези стъпки:

Използване на "Формулярен елемент за отметка"
Този метод позволява да поставите квадратче, което може да се маркира в електронен вариант.

Активирайте раздела "Разработчик" (Developer) (ако не е активиран):

Отидете на Файл (File) → Опции (Options).
В лявото меню изберете Персонализиране на лентата (Customize Ribbon).
В дясната част маркирайте Разработчик (Developer) и натиснете OK.
Добавете отметка (чекбокс):

Отидете в раздел Разработчик (Developer).
Натиснете Контрол за отметка на съдържание (Check Box Content Control) – това е иконата с квадратче.
Използване:

Щракнете върху квадратчето, за да го маркирате или премахнете отметката.

# 514
Днес, събота, мойто, шантавото станало в 5 часа(иначе едвам става за лекции, които са в 9 ч, когато "пукне зората"😀), да ходи на поход с велосипед по някакви си местности. Ходят с едни приятели, но днес били само двама и приятелят му накрая бърза, че има курс за сертификат(още е ученик). Моят син карал по-бавно и решил да смени маршрута, тръгнал по някакви поляни и като го питах дали е имало цъфнали цветя или нещо интересно ми каза"Не, беше влажно и нямаше в гората цветя. Но минах покрай една конюшна и после видях две момичета да яздят коне. Мамо, знаеш ли колко красиви КОНЕ, уникални бяха! 🐎

Ами... буначе още Joy

# 515
Обожавам коне, много красиви животни. Право си е детето.

# 516
Светкавица аз бих попитала дали момичетата са били красиви.
Моят се изтърва да сподели нещо и на последващи въпроси отговоря: Много питаш. Та поне получавам някаква информация, недостатъчна, но все пак има. За момичета много рядко споделя.
Мъчно ми е че не се прибира, ама като се сетя че аз още по-рядко се прибирах и в седмицата един два пъти звънях и си мълча, поне почти всеки ден го чувам.

# 517
  • София
Да раздвижа малко темата и да се похваля - най-после се появи в къщи албума със снимки, поръчан и платен преди незнамсиколко време Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
Качеството и подбора на снимките няма да коментирам...защото ще започна да вдигам кръвното...

Най- важното за мен от това да има снимки от значимите събития винаги е била емоцията и спомена ,които те събуждат в мен когато ги гледам след време.
Това се случи и когато със сина ми гледахме снимките от този албум. Той си спомни моментите, които са довели точно до тази поза,точно тази усмивка или смешно изражение...защо е избрал съответния човек да постави под името си точно тези снимки. Припомни си веселите моменти, забавлението, приятелите....
Това са снимките за мен- и въпреки всичко крайния резултат е задоволителен!

Естествено ,че държа и на качеството, но имам доста снимки от младостта си,на които почти нищо не се вижда от повечето хора,на които ги показвам, но аз знам какво да гледам и това е ми е много мил спомен.... Relieved

# 518
  • София
Точно вчера коментирахме с младежа, че е добре сега като се прибере за Великден, да си потърси и вземе албума. В някой от съучениците му е.

# 519
Ние платихме и дотам!
На периодично задаваните от мен въпроси за съдбата на албума, получавам един и същи отговор - мамо, престани! Joy
Нямам идея какво е станало.

# 520
Нашия още късната есен се появи, но и аз не съм очарована. Имат 5 снимки и те не целия клас. Ама като се сетя за тези, които трябваше да имам от сватбата ми тези са прекрасни...

# 521
  • burgas
Нашият албум дойде миналият месец,хубав е и снимките също.Обаче всички кадри са от библиотека- в ръцете им книги,глобуси,не че е лошо,но имаме такива красиви морски пейзажи в града и според мен там трябваше да е фотосесията ,ама това е само мое мнение.

# 522
  • София
.... Ама като се сетя за тези, които трябваше да имам от сватбата ми тези са прекрасни...
Точно казано!
Не помня дали съм ви споделяла,но "официалните"снимки от сватбата си не показвам, защото всеки път се ядосвам на качеството, което получих от "професионалния" фотограф. Rage
Точно поради тази причина много държах за бала на сина си да имам фотограф ,на когото да имам доверие,че ще ми направи няколко хубави снимки...само за мен....
По стечение на обстоятелствата наех друг човек, препоръчан ми и който направи прекрасни снимки ,които сега с радост показвам.

# 523
Аз ги изхвърлих моите. Те тези от близките бяха сто път по-добри. Единственото хубаво беше че нямаха свободен оператор и дойде едно момче от Пловдив. Единствено снимките за диска бяха професионални.

# 524
Нашите албуми са супер, снимките са в близкия парк. Всички младежи ми изглеждат като фотомодели, честно. (Класа им е от художници и танцьори). Част от фотосесията е като са облечени в черно и бяло, голяма красота.

Аз  на нашия бал навремето съм натруфена кат лелка, приятелките ми също, с къдрави коси на фризура, модерни за времето си. До мен на една снимка стои майка на съученичка с едно шлиферче и изглежда по-млада от абитуриентите.

Общи условия

Активация на акаунт