Новата смяна с коледна програма - набор 2005

• 42 202
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Имам Инстаграм и си го ползвам повече и от ФБ. Там си пишем и с децата, защото "Вайбър и Месинджър са за стари". И да им пусна нещо в последните две, го виждат след дни.

# 571
  • някъде ... тук ...
Месинджър групичка е каналът за писмена връзка с децата у нас. Там ни е мястото за важни съобщения, касаещи четирима ни. От скоро големият е направил и вайбър група за обща комуникация с нас и с приятелката му и нейните родители. Иначе и за тях фейсбукът е за дъртите...

# 572
  • София
Привет на всички Heart Eyes

Напоследък само си чета, но и да напиша все пак нещичко и аз. Албумът се появи преди месец и за нищо не става - непрофесионалните снимки, които съм виждала на сина ми и съучениците му са в пъти по-хубави.

Аз имам инстаграм и досъп до официания профил на синковеца, но съм на 99,99 % сигурна, че има и друг скрит профил.

Младежът с справя с ученето в НБУ - предметите, които харесва са с шестици, а тези които не харесва ще се ходи на сесия. Подготвя първото си парти като диджей с други младежи и това сега е най-важно, но аз се радвам, че има интереси освен в спорт и компютри.

# 573
  • София
Христос воскресе!
Да има любов, радост и надежда в душите ви, да бъде светлина и благодат в домовете ви.

# 574
Здравейте,

Нашето момиче отиде с приятелка на студентска бригада в Щатите. Снощи късно пристигнаха, сега се настаняват. Големи вълнения. Дано им хареса Simple Smile

Два изпита си взе предварително с правене на проекти, а третия няма такъв вариант, но ще го взима зимната сесия.

# 575
Успех на момичетата Веа и браво за изпитите! Мога само да завиждам, защото от мързел моят няма нито един взет изпит до сега Worried Иначе шари по проекти предимно в страната и съседните ни държави, но от другата седмица започва работа в екипа по заснемането на кинопродукция. Да видим дали ще му хареса.

# 576
  • Sofia
Стискам им палци да останат доволни от преживяването! Revolving Hearts Племенницата на ММ вече два пъти ходи с приятеля си (а той май даже три пъти) и бая поработва там.

beki8, ако си има работа, която го влече, може да запише нещо в тази посока.

Нашият пък чете - дебели книги, по няколко наведнъж. Както до 10 клас беше прочел само Дръндьо, сега е умопомрачен с това четене - класики, философски, модерни и всичко на английски. Намеквам за работа през лятото, но не дава вид да ме чува.

# 577
Точно това записа - кино и телевизия учи и това си работи. Работата е тип на поръчка и размера доходите за сега не е много предвидим, но с времето и това ще се изчисти.

# 578
  • Sofia
Точно това записа - кино и телевизия учи и това си работи. Работата е тип на поръчка и размера доходите за сега не е много предвидим, но с времето и това ще се изчисти.

Еми.... да си взима изпитите тогава, ако иска да има развитие в тази посока Hands Point Up

# 579
  • София
Bea_2022, браво на децата! Стискам палци да им хареса и да се върнат с много събрани впечатления.

Моят младеж вече е  на последните дни от лекциите и от 2.06 започва лятната сесия. Има пет изпита от които един ще освободи. Чуденката е за лятото. Има идея да остане в Брюксел и да работи, но и тук има някакви шансове за работа. Ще го мислим как най-добре да се случат нещата.

# 580
  • София
Добре че драснахте по ред-два. Притесних се да не съм ви обидила, честитейки ви Великден. 😜

# 581
Тъй де, Великден честитиш, а на нас ни е коледно.

# 582
  • София
Ани, браво на твоя младеж, че му остава време и за четене на странична литература.
Моят не може да си вдигне главата от учене. Голяма част от времето си е вкъщи и е заровен сред някакви учебници и само учи.
Bea_2022, страхотно. Дано да им хареса и да натрупат много впечатления.

# 583
И аз да се разпиша
 Обяснявам му на моя вчера, че днес няма да има автобуси, той нито новини чете нито слуша. Та сутринта ми пише в 7:00 тръгвам след малко да стигна до 9:30. Много се смях. Поне е успял да завери два протокола ли, курсови работи ли вече изтървах нишката. После ми праща снимка на брошура за семинар Справяне със стреса, ментално здраве ... Изобщо се забавлява.

# 584
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аааа това с градския транспорт днес е голям смях с мойта. Има някакво важна презентация от 13 часа, но колата й е на ремонт. Тръгва с нас в 7, защото не намери кой да я свали до София в по-късен час. Меткаме се ние на метрото - аз слизам тя продължава. Слязла си на Мизия, но към НБУ има баир и не й се катерил, та застава на спирката и чака около 15 минути докато се сети, че няма автобус. Laughing Много е разочарована от хората, които минавали около нея, че никой не е спрял да й каже, че чака без причина.
За университета не знам какво да кажа. Контролни, проекти вървят. Дали си спомняте, но много се притеснявахме и двенките за Статистиката - 1 и 2 част.  От началото още обявих, че ако ги вземе ще я броя за завършила. Е както вървят нещата ще я вземе с 6. Flushed

Общи условия

Активация на акаунт