Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 69 949
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 2 070
Бърд, завидях за Трявна.  Весело да си изкарате!

МН пак мрънка бееее, Аман бе. Патицата била голяма, много му се виждала. Ох. Освен него да сготвя и да се свърши с тая мъка.

Иде ми до е този да се просна
Animal Smile Cat

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 18:13 от Сирос

# 2 071
  • София
Сиросче, до Узото и аз искам да се просна. Animal Heart Eyes Cat

Бърди, благодаря за снимките!

# 2 072
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в Трявна сме ходили като деца, мнооого, много отдавна. искаше ми се да отидем пак, но ще стане ли и кога... Божа работа.

утре ще се съберем с единствения друг единак тук.
не е лошо, хем той няма да е сам, хем половинът ще има компания за някоя чашка.
менюто не е избистрено, но бутчета с пепси кола ще има Simple Smile и руса салата - тя си е традиционна вече.
другото каквото дойде.

# 2 073
  • Пловдив
Въх! Къв хубав кот! Heart

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 17:49 от mystic woman

# 2 074
Пфу, канехме се довечера да посрещаме новата година на площада с концерт, но го отменили. Малко съм раздвоена в мнението си - от една страна наистина е ужасно хората да са без ток толкова дни, но отмененият концерт едва ли ще помогне с нещо, а реално така "наказват" и останалите, лишавайки ги от едно приятно мероприятие.

Сиросче, сготви го Smiling Imp

# 2 075
  • София
Кефя ви се на ентусиазма, Бърди! Браво на вас! Аз съм такова зиморничаво същество, което всяка година настръхва от студ само при мисълта да посрещне НГ на площада. А ми изглежда забавно като гледам кадри по ТВ, но тц.
Жалко наистина, че са го отменили.

# 2 076
Бърди,Мисте,хубави снимки.Обичам зимни картинки,но на снимка.При нас беше топло,с дружката изкарахме 3 часа на лаф моабет.Изведнъж ми стана студено,заболя ме глава,и ми е отпаднало.Готвя,права прясна паста с манатарки,после мъжете едни пържолки на тиган,че хартисаха от снощи,ще метнат.Щерката и синът работят,тя много ядове има от тъп шеф.
    Аз ще прилегна на единия диван.Предполагам,че съм изстинала,защото излизаме да пушим навън,на мен все ми е жега и все боса и по къс ръкав.

# 2 077
Панде, и аз съм зиморничава и предпочитам сняг на картинка Simple Smile
Но последните години, ако сме тук, не пропускаме концерта на площада. Да уточня - правят го на 30-ти, заедно с празнична заря. Превърна се в традиция, но и тя е обект на критики и полемики, защо било на 30-ти, а не на 31-ви като навсякъде другаде. На мен лично ми допада. И на много по-голям студ сме ходили, опаковаме се с шапки и шалове. Повод е да се видим с приятели, да се посмеем. След концерта обикновено се паркираме на маса да си довършим приказката и да се сгреем.

# 2 078
И ние пристигнахме до нашето местоназначение.

Гладна съм! От сутринта съм яла само малко баница с праз и такава с кисело зеле, при това набързо, тръгвайки си от маникюристката.

Сега съм се изпънала, сред малко започвам да се правя още по- хубава 💄за вечерята. ☺ Мъжете се организират за пийка на пелин, аз май ще пропусна.

Топло е при нас, както и ще бъде топло идните дни.

А в другото вкъщи вали сняг. ❄⛄🧣

# 2 079
  • Варна
Благодаря за снежните снимки Two Hearts

Аз ще покажа посърнала Варна... Ей такова е тука по морето, пусто и никакво.

Скрит текст:

# 2 080
Дорч, аз плажовете и морето така ги харесвам най- много. ❤
А шумът на вълните късна есен и през зимата ми е  любим. 😍
Жалко, че и тази година няма да успеем пост- новогодишно да скокнем до любимата ни Варна. 😞

# 2 081
  • тук и там
Хубаво си е морето.Обичам да гледам море-зимно,лятно,всякакво.Снежни пейзажи,само на снимка-зиморничева съм аз.ММ пътува,гъгне ми по телефона,разболял се бил,баш за НГ.
Узито много хубав и добричък изглежда.Майчето нещо като я прихванат лудите и започва  да прекалява.Хвърля се върху децата-,днес се метна два пъти отзад на врата на каката,докато е в гръб.Иначе е добра и гальовна ,но като вземе да играе и започва да преминава границите.Трябва да и свивам сармите.Мен ме слуша,ама децата ги има за равни и както играят,се увлича ..Съвети?Или са такива котките на тази възраст?

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 18:22 от Кайсия

# 2 082
  • София
Кайс, нашата е 7-годишна и продължава да не премерва нещата. Понякога се чудя дали няма шизофрения 😆, защото както играе, започва да ръмжи и хапе сериозно.
Знам, че трябва да им покажем, че ни е заболяло. Например дърпаме си ръката и казваме ох. Или казваме рязко не и се дръпваме в момента, в който извърши нежеланото действие. Пробвала съм и двете, но при нея не проработи. Или пък наистина е ку-ку. 😆❤️ Иначе е гальовна, но понякога ѝ прищраква нещо и става друга личност.

# 2 083
Ооо, Бърд ти си ентусиаст. Синковеца се засили и той към площада, казах му, че концерт няма да има. Е той пак излезе, ще се мотат по студа.
За утре тийна иска Снежанка и пилешки хапки. Неговата тайфа не успя да се стикова, та утре сме си двамата. На мен не ми се мърда, не ми се и празнува. Апатично ми е.

# 2 084
НачЕй, докато не ударя дъното...на гиричката със странно наименованиЙ  кабернесовиноьон 🤭 няя се кротна, видяло се е...Преди да порицаате,  се защитавам със загрявка за утре вечер.. загрявка, тъй важна за високи спортни цели и резУлти 🤣🤣🤣
.
 Тей.

Най- вероятно се списвам за последно за тази, за мен мн,добра година. Успях да хвана последният файтон...и да се метна на една скромна колибка, за което съм безкрайно благодарна. Няма да тежа на децата си...и се надявам да я изплатя до няколко годинки. За новата  година като първи план съм цЕлнала категория С+Е 🙂 отведнага след първи януари. Имам зелени листовки, с грешка една. Малко преговор, мятам се на теория и практика пАй се, идвам 😁🤣 Поне преди да се преместя, да дигна левъла и вече като се настаня  под новия покрив..ще се ослушвам и оглеждам за новата ра,'та 🙂

Обичам все още навън да празнувам. Дължа го на бившия благоверен- в младИ години ме държа изкъсо, не ходихме никъде...щото пари за такива неща отде...па и ще ме открадне някой..сакън. Как пола без подплата/ боже още помня как ходих за подплатата на таз пола при шивачката, а тя ме гледаше учудена 😆 , зер полата ич не и трябваше такова нещо../.Ма кво разбира тя, бе, модният дизайнер вкъщи най разбираше 🤣 Мн смотана бях..Та, както разбрахте, навксвам. Обичам танците, Обичам приятната компания..

На вас девойки пожелавам-весело, спокойно или щуро...или както ви е на сърце посрещане на Новата. Включване отново - догодина 🤗
И не забравяйте- спорта  е здраве 🙃

Общи условия

Активация на акаунт