Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 69 929
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 2 145
Ябълков близка роднина прави,та за него имам от къде да набавя инфо от първо лица.Ама ей на,винен,винен 😭.В нета има рецепти и начини безброй,но ми се иска нещо изпитано,от някой който познавам,и е успял.
Благодаря,Мрул,но няма нужда!

# 2 146
Писах, че няя да пиша 🤣 амъъъ да се допитам тука.. и да се фална с роклАта, де 🤨🤣

Та, много лиЙ идва туй чантЕ на вайба/ мале почнах като щерката да говоря 🙄 /

Скрит текст:

Болните да оставят болестите в тази година, рекох ☝

ДобрЕ, честито сребро! В мир и уважение до платина, до … амина 🤗

Мн готвите, браво на вас!

# 2 147
  • Mediterraneo
Как ви се ядат пак сарми?

И питаш! На Коледа не сме яли, сега е моментът. Пак няма да ядем, де, ама поне ще са на вкус сарми.

# 2 148
Ааа, супер си е чантеЕто! Прекрасна си! Весел купон!
Добри, честита годишнина! В здраве и любов да си живеете поне  още толкова години!
Аз съм на тръстиката, а вие вече готвите.
Ядат ми се сарми, но зеле нямам.
Аз съм решила да пробвам рецептата за домашна майонеза със сварени яйца. Със сурови не смея, че от магазина не се знае колко са пресни.
Айде хващам мотиката за още малко, ще ви нагледам след работа.

# 2 149
  • тук и там
Аз един път годишно правя сарми-на Коледа,но тази Коледа гостите донесоха,та реших все пак да не пропусна да направя от моите.Руска салата пак само на НГ,млечна-на Коледа и НГ-обичам много,но не ми се цеди мляко през останалата част от годината.
Добри,да хилядите с ТМ в любов и разбирателство.
И аз тази година за първи път забравих годишнината ни,ма то щото ММ беше в Бг.Той не забравил,сЯ ще ми го напомня сигурно на всяка друга годишнина,когато  пък той забрави..Heart Eyes
Търти,щях да те забравя и теб,ама аз годишнината ни забравих,та.. Много си хубава.За догодина си пожелавам и на мен да ми стои по този начин подобна рокля..Ся съм 90кила,та граничи с невъзможното..

# 2 150
13,нищо не ти е в повече!Цепеняк си!
    Само да кажа,не знам историята каква е,ама твоя БНД акъл няма.Ама е за добро!

# 2 151
  • София
Аз Руска салата и Снежанка направих от ... салатения щанд в супера. На работа съм. Няма кога да правя. Само една погача ще замеся след работа. Баща ми има мерак да готви свинско с кисело зеле. Не му строших хатъра, макар че аз не бих го избрала за новогодишно меню, ама и без друго сме си само тримата. Мезета, питка, свинско с кисело зеле - стига ни. Само  да сме здрави и заедно, и да се разбираме!

# 2 152
Панде,последното изречение е най-хубаво! Пожелавам ти!
   И за мен това е важното,да сме здрави и да има разбирателство.И мир си пожелавам!
  Като бях дете надписваме и пращахме картички и най-честото пожелание беше Мирна и щастлива година! Такова клише ми беше това,но ето,че дойде време,когато за съжаление все по-често си пожелаваме мир!

# 2 153
  • София
За мен също много години стандартните пожелания като мир, здраве, късмет, щастие си бяха клишета. Но осъзнах, че всъщност са едни от най-ценните пожелания и дай Боже всекиму  да се сбъднат!

Тази година получих по пощата Коледна картичка от онези от соца. Автентична, погледнах на гърба какво е напечатано. Тя ми е между най-ценните ( имам приятели, с които всяка година си пращаме картички по пощата, любима традиция ми е). Знам, че приятелката, от която я имам не ми я е пратила с цел да спести пари от картичка, а точно напротив - подарила ми е ценен за нея спомен, който е пазила с години. Сложих си я до коледната украса, за да ме топли щом я погледна. Purple Heart

# 2 154
13че, тази чанта е даже задължителна за вайба и изобщо!
Ренко, за винен оцет от вкиснато вино само може да му добавиш малко захар може би за целите на ферментацията. Към 1 с.л. на литър (гадая) или с окомера ръсни.

p.s. Оставям ти една Фейс-група за ферментации. Пускат хубави рецепти и дават добри съвети
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 13:35 от zlatenceto

# 2 155
Радвам се, че при вас нещата са по-добре Марул, Лав!
Злате, дано бързо аб започне да си върши работата и отминават тия гадости!
13сче, екстра си си!!!
Панде, много миличко звучиш Heart

Аз пола не можах да си намеря, много важно. Започвам да кулинарствам, къпя, скубя, спя и тн .
На всички ви пожелавам весело посрещане на празника! Нека през новата година сте винаги заобиколени от любимите си хора и щастливите моменти да не свършват!

# 2 156
  • София
13, супер си, чак ми се прииска и аз да туря роклА.
Кайс, имате толкова гъсти млека, а и с квасена сметана става. Аз не съм цедила мляко от има, няма 25 години и си става супер.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 14:18 от Reunion

# 2 157
Марул, какво стана с котлето? Майсторът появи ли се? Май съм те пропуснала, ако си писала.

Тринки, чантата е идеЯлна!

Добри, честити 25! Сребърната сватба е сериозно нещо, ние я отметнахме преди две години. Да илЯдите един до друг, в любов и разбирателство!

# 2 158
Добриня, ма вие на връх нова годин сте се оженили! Честити да сте и да се обичате в здраве и разбирателство!
13, нищо не е ту мъч, особено щом се отнася за новогодишната нощ. Страхотна си, не само на гляд!
Злате, много ви се насъбра, дано следващата година започне без повече болести и проблеми!
Всички болнички да оздравяват вече! 🍀🍀
Да си изкарате страхотно всички довечера. Ние в последния момент се оказахме без компания, но пък ми отпадна малко чистене и екстра престараване с готвенето, че ще сме у нас. И все пак забърках една торта с моркови (всеки път се сещам за вица със зайчето и тортата с моркови, но ми е много любима 🥰)
Та понеже само ние ще си я гледаме, реших да намина да ви почерпя за последно тази година, и да ви благодаря отново, страхотна компания сте! ❤

# 2 159
  • София
Ауу, прекрасна е.
Мъх е рожденик другата седмица и искам да направя торта гараш, но много ме е шубе. Никога не съм правила, не само тази, а никаква торта 🤣

Общи условия

Активация на акаунт