Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 71 250
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 60
Марул, Гугъл преводачът "мачка", включително има опция да превежда voice-to-text, демек ти му говориш на български, то превежда на фински да речем. Може да снимаш етикет напр. или др текст, то превежда на бг или на какъвто език му кажеш. Ако пътувате в ЕС (не разбрах, извинявай), по-скоро си виж роуминга и си пусни интернета, за да ви е удобно. Приложението за телефон се казва Google Translate.

Хубав ви понеделник.
Украсила съм у нас. Искам да отида за батерии, бейлис (много важно!), зеленчуци и малко подправки.
Обичам декември и празниците тогава, у нас има и много именици този месец, и рожденици. Някои години също не ми е до празнуване, по съвсем по-прозаични битови причини или събития през изминалата година. Но декември ми дава уют, дори и в буквалния смисъл, който мога да намеря, като се нагуша в топла дреха/ одеало и си направя нещо топло за пиене. Прегръщам тези от вас, които са на непразнуваща вълна.Hug

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 16:40 от zlatenceto

# 61
  • София
Злате, стискам. Дано всичко е наред, че се измъчихте с детето.

# 62
Злате, стискам палци.
Ама аз тва го знам, той мъхът си го ползва активно транслейтъра на телефона.И нет имаме достатъчно за ЕС.Даже сега в Италия,все той превеждаше разни надписи ,етикети,ние даже понякога така на шега го карахме.В ресторант напр, се оправяше сам с менюто. Аз само питах, напр. за местна бира или вино, да опитаме.
   Сега,за кво му тоз Васко и другия,не знам.Ама викам , да не му троша хатъра, щото нали е Мъх.Ама явно ще го строшим, и ще сменим концепцията за семеен подарък.

Скрит текст:
В Полиняно а маре сядаме на ресторант с морска храна, ние сме фенове на риби и всякакви такива неща.И той си избира доста старателно,нещо като мешана скара,ама от пържена риба.Даже си преведе видовете риба. Идва сервитьора, той сваля очилата и сочи от менюто горната позиция. И аз, като дена добра съпруга, си викам- ще си мълча,стига само съм му давала наклон и съм го поправяла. И сервитьора носи октопод на скара- не това,което мъх толкова старателно си избра. Той беше разочарован и се задоволи с моята пица,но аз каква пофта си направих с този октопод на скара с лимон,мняммммммм.
  Ох , голям зор видях с домашното по АЕ-предлози/ в , на , срещу,до/  и посоки.Да стискате палци на теста довечера.

# 63
Палците съм ги стиснала здраво за всички в нужда Heart

# 64
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
стискам всички палци.
да си дойде благоверния и неговите ще стисна Wink

права си, марул, на топло сме, ама зимата си е зима. сега и коледа иде...греяното вино е по сезона, не по градусите. Wink

# 65
Оф... приготвила съм парцалите и чакам ММ да се върне, да се заровим в Кючукпарижките потайности...
Стискайте палци, щото засега само обратните води връщат, като почнат и белотронните...

# 66
Де се затрихте,всички ли тръби отпушвате 😬
Само да не е заразно,пу-пу.Че ако ми се случи, сигурно в пловдивско ще се чуе 🙄
За четирима души,приготви четири различни неща за ядене 🥴.Аз ясно,все се цепя от мъжките манджи,но като днес не ми се беше случвало скоро.Това за вечеря,не за цял ден 🤦🏻‍♀️. Баткото е със стомашни болки,и си го прибрах рано от училище.Та за него варени картофи,за мен от картофите, запечени с масло и сирена,за другите пилешки хапки и пилешка "манджичка".Ку на някой му дойде идея, добре.Ку не,здраве да е.Утре мисля телешко от буркан с ориз,жълт фасул,и за двамата братя ще трябва нещо друго 😭.Освен една зеленчукова крем супа 🤔.И се моля Шефа да устиска още два-три дни здрав,че театрото наближава,а не искам да го оставям болен на батко му.

# 67
  • varna
Пффф, ние отпушвахме миналата седмица. Пералнята връщаше, но с мивката е много по-неприятно.

# 68
  • France
Ох, много неприятно това със запушването. Съчувствам.
Днес се опитах да изпера въпросното петно от кръв по няколко различни метода и никой не даде резултат. Даже и не избледня, мамка му! Остава само да пробвам със сода на кристали и следващия етап е коша за боклук. Яд ме е на мен си

# 69
Каналната епопея приключииии... Едно на нула за нааассс...

# 70
  • София
Айде, сипи си едно розе. Simple Smile

# 71
Изпрала съм едни панталонки на малката с лепенката етикет върху тях. Сега е останало лепилото и не се маха.. как да го елиминирам? 😭

# 72
В кофата и не го мисли.

Главата ми компот. Взех си домашна работа, да си помогна за утре, нищо не свърших. Утре ще ми е хубаво в кавички.

# 73
Мен пък ме зарази съкурсничката ми. Цял ден ѝ тече носът, чак придремваше не моменти и не си тръгна. Няколко пъти ѝ казах да си ходи, ама било важно да служа. Важно е, но утре ще сме поне 2 болни. Аман значи. Дано не го метна на децата.

# 74
  • France
Лепило махам с олио, но върху плат ще стане още по-гадно... ще помисля да се сетя нямаше ли някакъв трик

Общи условия

Активация на акаунт