Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Декемврийска вещерска и спортна

• 69 896
  • 2 206
  •   1
Отговори
# 2 085
Хай.
Като ме захапе някоя отт селските котки, моментално й врътвам задвратник, да си знае. Обикновено се изнасят на поне три метра...
Сиросче, шти се карам аз на тебе. Ма що толкоз бързо го триеш Узенцето, не мога да му се нарадвам.
Две кутийки пържоли от свеки - пилешки и свински. За НГто нищо друго нема печем. От мен - руска салата, от ММ - зелена салата /аз му казах, че в тоя студ на село нито ще мия марулите, нито ще ги режа в ледената куфня ,той се изрепчи, че сам шял да го направи - ми хуувууууу/ и тва е. От баба - баничка със сиренце и късметчета.

# 2 086
  • София
Търти рано рано запразнила! Браво! Тей е правилно! До догодина, Търтиньо!

Ний ще сме по площада с МН и с приятели. Щерката с няколко себеподобни - у нас и в близката околия. Позабърсах с опашката за дружината, те да се оправят по-нататък с чаршафи, кърпи, ядене, дочистване. Групата им е интернационална и само се чудя дали да не спретна утре сабахлем една бърза баница с късмети да се предстивим добре пред чужденците...Joy

# 2 087
Емчи Ко ти пречи?
   Марулка е болна легнала,с 38.1 температура.За утре менюто е пушено пиле,пушен паламут,салата Снежанка и руска.Щр.птавя за децата, та ще оставя една кутийка за нас.Толкоз.Домашни мезенца,туршийка, ракийка.......
   Тьорти,вдъхновение си ти!Сичко даа си сбъднеш!

# 2 088
Кайси, да не те отчайвам, обаче и нашите котки, които вече са на 11-12г. все още правят такива маймунджулъци. По - рядко, отколкото когато бяха малки, но все пак...
Някой съсед отсега е започнал посрещането на новата година. Блока кънти под ритмите на някакви кючеци. ММ се е хванал за главата отчаяно, а малкия се забавлява и подскача в опити да танцува.

# 2 089
  • София
Мързелът ми пречи, как какво.

И ти ли се тръшна, Марулче? БърЖе една спасителна греяна напитка, по желание на клиента вино или ракийчица. Да се оправяш!

# 2 090
Търтейн, подкокоросана от теб си сипах, че и цигаро си пуша.
Харесвате ми тъй дейни, чак ми се прииска и на мен да сготвя нещо за утре, а както съм каталясала, си виках "Ма какво ще се занимавам?!" Ще видим, като се наспя. Вдигнала съм мерника мъхов, човекът си ходи на ски, аз едва удържах постата. Не ви работи точилката мисля. Значи си планирам и аз самосиндикално спа, сам за уикенда, макс някоя приятелка.
Хубави снежни снимки сте ми пуснали. Нищо не разбрах от таз ваканция, хаха... Подсмърчащ мениджър "Обслужващ пИрсонал".
Марулета, за утре да си без т!

# 2 091
Добро утро,мацурани-поспалани!
    След кошмарна нощ,с 39.Т, два пъти се препотих и намокрих чаршафите,сега съм шен.Дано така да е.
    Пия кафе и излитам за една голяма бакалия,с мъх решихме да сме на студени мезета,руска салата мноу ясно и багети.
    Аз ще си купя аперолче,той си има пиенье.И те така.
    Децата са с приятели,и малките и големите.
    Айде,пия кафенце,нурофенче и бегом.Ще мина и през някоя аптека за геломиртол.

# 2 092
Добро утро! Спим, ама друг път Simple Smile

# 2 093
А спим. Некои се занимаваме с добичето от 6 сутринта.

# 2 094
  • София
Спим...другата година ще спим. В КАТ вися, правя компания на бъдещата шофьорка.

Марулче, какво олепи, душа? Да не е детско-градински вирус от Графинята? Дано само с тази нощ си остане.

# 2 095
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не се назлъндисвате, а се мятайте край печките и творете чудеса.
Аз смятам да изляза за кафе, после ще си почина, а към два-три може и да се метна край печката. за кратко.

# 2 096
  • Пловдив
Добро!
И аз уж да спя, ама на...

# 2 097
  • тук и там
И аз станах преди час и половина.ММ се е прибрал към 2ч ,хич не съм го усетила,ама гледам един парацетамол на масата,явно е болен доста(той пие хапове,само като е на умирГане).Ще вдигам каката,карам я на тенис(тези нямат ли почивка?!) и ще я захващам.Както обикновено -всичко ще приготвям днес,та ич нямам време за назлъндисване..

# 2 098
  • Пловдив
Кайс, гости ли чакате? Ако не за къде си даваш зор?

Аз тук почти на готово Simple Smile включвам се чат-пат. И.д. домакиня ще майстори пуйка с кис.зеле.

# 2 099
  • тук и там
Не,сами ще сме,ама единият не яде едно,другият друго..А мисля и да полегна за час през деня,че иначе няма да мога да посрещна НГ будна.Ще приготвя  ,ама после мисля да си дам почивка  от готвене и да дояждаме салати и сарми до Йорданов ден..

Общи условия

Активация на акаунт