🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 12 (01.12 - 08.12)

• 44 402
  • 1 165
  •   1
Отговори
# 990
  • България
Нито едната игра днес, нито другата бяха за жени.

Венци е готов за Гласът на България.

# 991
Бистра дали щеше да се справи по-добре от Ванеса?

# 992
А тая китара откъде се появи?

# 993
Размениха ли игрите в последния момент ...какво стана ...каква е тази игра, гребане на такова ниво за игра жена срещу мъж, при наличие на игри, в които почти няма бягане....много нагласено с това какви точно за игрите за оцеляване...просто си беше направено за Миро, да продължи да бута някои хора наготово.

Ами така не е интересно, сори ...Лагер 3 нямат бутане, циментираха ги за финала....Никаква интрига, нищо ...

Все ми е едно кой ще бие ама да става поне малко интересно де

# 994
Миро май не беше чак толкова щастлив..след тая неравностойна битка с момиченце. То..егати и кефа да постигнеш такава победа..

# 995

Едно от греблата се превърна в китара, бонусите при Лагер 3 продължават ...онзи ден имаше наръч нацепени и нарязани дърва, вързани с въже

# 996
Оф...айде Хана с пенюара да иде вече....

# 997
Нищо изненадващо в игрите. Скука и самодейност, за час могат да приключат,  ама трябва да гледаме пълнеж и реклами до откат.
Мисля,  че приключих с този формат,  не е моето. Успешно доглеждане на всички!

# 998
  • Брюксел / София
Лагер 3 наглеят. Алекс е изключително нагъл: иска да се съобразяват с него. Мухльо! Ако не беше Миро щеше да е в този етап на играта, ама друг път. Бистра е същата! Изобщо се чудя как Миро може да е толкова заблуден и да подкрепя тези готованци. Иначе “лирическото отклонение” на Миро как като родител децата трябвало да се учат да оцеляват беше добро, ама ненужно. Както се казва не ме слушай какво ти говоря, а ме гледай какво правя.
На “мъжагите” се падна изомерия, на Ванеса срещу Миро - гребане, ами добре.
Мая и Бистра се кефят, че са последните останали жени, вЕрно последни са ама в по-важни неща.
Венци е престъпно фалшив: защо мъчи всички?!
Ванеса е прекрасна млада жена, има моите симпатии.

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 21:59 от bat

# 999
Тати я е пратил армаган на Ати.

# 1 000
Но..това което стана е доказателство че е вярно "внимавай какво си пожелаваш". Защото Ванеса каза, че иска трудна игра за да се докаже. Е..сбъдна и се.

# 1 001
# 1 002
  • София
Бистра дали щеше да се справи по-добре от Ванеса?
Не ми се вярва. Течението беше много видимо.
Върна ме в един спомен, в който употребих цялата си сила да плувам в такова течение. Единственият резултат беше да стоя на едно място. Кошмарно усещане на безпомощност.
Това си беше игра за силен  мъж. Или опитен гребец. Не мисля, че която и да жена имаше шанс срещу мъж.

# 1 003
Това си беше мъчение.
Аз ли съм в грешка или преди няколко седмици Вера, Петя и Нина играха онази игра с везната и в първата част пак имаше гребане. И канутата бяха някакви доста по-компактни и и трите се справиха много добре тогава. Сега какви бяха тези гигантски неуправляеми канута...
Иначе се радвам за Миро. Но за това, което ще продължава да прави в играта - не

# 1 004
Стискам палци диска да се падне при лагер 1, че ми писна да гледам едно и също. Започна да става скучно.
Едни и същи схеми, Миро пуска на по-посредствени играчи и после ходи вместо тях на елиминация.
Може да е позволено от предаването, но за мен не е честно.
Едно щеше да е Ванеса да се изправи срещу Бистра в тази битка, съвсем друго срещу Миро.
Той като толкова държи да ги спасява, накрая да си даде гривната на отпадналия от елиминациите, а не да проваля играта на другите хора, заради неговата криворазбрана мисия.

Общи условия

Активация на акаунт