Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 85 (м. декември)

• 27 280
  • 1 337
  •   1
Отговори
# 1 290
Щом така ти е по-добре, много ясно че ще си на работа. Повечето изказвания дето те ожалиха са в сравнение с тукашното майчинство което почти всяка майка си го ползва у нас поне година.
Между другото, пращах на Дани наново линк но не към главния им сайт на тия с книгите а както беше с търсенето и взе че го отвори, така че го слагам пак, може да свърши работа на още някого.
https://z-lib.fm/s/Keto%20Instant%20Pot%20Cookbook

Похвалете се ако някой хареса някоя книга, аз май само трупам и нямат смогване ома винаги може още Grinning

# 1 291
Довечера ще се пробвам в къщи  да тегля. На работа имаме хиляди защити . Благодаря natka

# 1 292
Майчинството в УК е 9 месеца платено и после можеш да вземеш още 3 месеца не платено. Съвсем достатъчно е. И аз като Дара нямах търпение да се върна. Ползвах си само 9те месеца.
Правих сметаново руло, последната рецепта от Валерия. На вид имаше какво да се желае, но на вкус беше страхотно. Четирима възрастни го изядох ме. Аз едно парче, синът ми обаче изяде 2/3 Joy
Не успях да сколасам със снимка на разрез.

# 1 293
Довечера ще се пробвам в къщи  да тегля. На работа имаме хиляди защити . Благодаря natka
Кажи, коя книга ти трябва и ще ти я изтегля.

# 1 294
И аз ще правя за утре пържоли в гъбен сос.За десерт парче шоколад и не мога да се занимавам с извращения Grinning
Някой ползвал ли е глюкомер на контур плюс елит? Че поръчах един имаше промоция 3 кутий ленти със глюкомер и реших да го тествам ...шок и ужас 6.1 на гладно,пък вчера бях примерна с яденето...
Или не мери хубаво,или ако е възможно от движението да я вдигна тая захар,че навъртях 7000 крачки да го взема...

# 1 295
Това че вчера си била примерна, не значи, че на другия ден ще видиш хубава захар. Има много фактори, които се отразяват освен последното ядене. Такива неща са на пример храната от предните няколко дни, базовото ниво на КЗ което е типично за теб в дадения момент от време, движението непосредствено преди измерването, друг вид стрес.
Винаги е възможно и глюкомера да не е особено точен, но теб не трябва да те вълнува еднократно измерена стойност, а как се движи във времето.

# 1 296
Кажи, коя книга ти трябва и ще ти я изтегля.

Харесах си едни с кето хранения и рецепти . Много мило ❤
Ох тука един колега и леко подпийнал и както ми е тъжно се разкрачих от смях😃

# 1 297
  • на острова на мечтите
Действа линка от Натка. Не свалям книги, да не си задръствам още повече телефона. Чета онлайн и ме устройва.
Онзи ден ми остана малко от варените свински крачета и ги оставих в хладилника. Станало хубаво желирано нещо.
Costa, май ще направя и затова руло. Браво на теб.
П.П. забравих да се изфукам, днес успях да си сваля апликацията на евротръст. Вероятно са били неактивни по коледните празници. Или пък си е чист късмет 😁💪

# 1 298
Чуденката ми беше дали апарата измерва правилно,че аз такава захар не вдигам на гладно.Моята е около 5 на гладно,напоследък е даже 4 и нещо.Та може би от движението,че извървях доста пеша и след това мерих веднага.А някой беше споменал,че и движението и упражненията влияят,но не помня на инсулина или захарта  Grinning
Че апарата е нов...и не съм ползвала такъв до сега,но от четеното в интернет оставам с впечатление,че е хубав...даже май повече и от моя,само чувствителността не знам как му е.Дано не е само като кантара с 10 кг разлика Grinning че и апарата ако покаже нещо повече от 7 ще отнесе някоя майна Grinning

# 1 299
Измери захарта си няколко дни преди и след ядене и ще се ориентираш. Това втори апарат ли ти е?

# 1 300
Да,те всъщност са даже 3,ама 2 са еднакви Grinning все нацелвам някакви оферти и излиза по-евтино да вземеш всичко,отколкото само лентичките...

# 1 301
Борислава, и аз имам 3. Един стои в офиса, два са ми в различни стаи у нас. Но съм сравнявала двата дали мерят еднакво с една капка. Провери ги едновременно. Моите си мерят вярно. И да, след бърза разходка и аз бях вдигнала яко захарта. Не помня вече кога беше, но писах и в темата тогава. Ама аз, след 40 минути бързо ходене, си купих от дм сок от червено цвекло и го изкърках целия 500 мл 🤣

Долче, доматеният сок с цвекло и морков от дм е прекрасен. Мм и той го хареса и постоянно пием от него, ненаситна съм за този вкус, в хладилника си държа кутийките. Как си днес?

Дарчето, лудия джигит 🤣.🤓

# 1 302
  • на острова на мечтите
Тази година никой не ходи на новогодишен банкет !? Кво стана? Май само Елора се изяви.
Направих сармите. Но май ще ходим на гости. Няма да ги нося. Хем са малко, хем ми се свидят 😁Дано не цъфна след това. Още кихам и кашлям.
Лека нощ 🌃

# 1 303
Е нищо не съм пила,ама беше висока и ме учуди защо така и дали мери изобщо вярно апарата.Ще взема едни ленти и за другия и ще тествам.Не знам какво меря толкоз като няма какво да направя и да е висока захарта Grinning ама нали съм сравнително от скоро на диета и още откривам света,та ми е интересно кое как ми влияе Grinning Преди взех кокосово мляко да пробвам...ми няма такава прецаквация ...8 лева за бяла вода,хич никакъв кокос не усетих.Разтопих си едно парче шоколад и топъл шоколад стана.3 часа захарта ми се движи като костенурка на долу Grinning беше 6.1,5.9,5.7...
Ще пусна след нова година инсулин,след някое по въглехидратно хранене да видим скача ли пак на 180 или е по-поносимо вече и ще почвам да работя за подобряване на качеството на тоя инсулин.Че хич не обичам да знам,че има нещо,което не е наред и мога да оправя,пък да си стои прецакано.Лошото е,че повечето случаи начертаваш план как трябва да протече някое нещо и то тотално реши да тръгне в друга посока Grinning

# 1 304
Ментовите трюфели за празника са готови😉:

За първи път правя домашни трюфели, доста цапащо, но и удовлетворяващо занимание.☺️
Тайс, добре съм вече. Радвам се, че се разминах само с един ден неразположения.🙂 И на мен КЗ често ми се вдига от движение.
Натка, и аз едва ли пия доматен сок повече от един-два пъти годишно.😊
Щях да пиша и други неща, но забравих какво...🤔🤔

Общи условия

Активация на акаунт