Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 85 (м. декември)

• 27 277
  • 1 337
  •   1
Отговори
# 1 305
Тази година никой не ходи на новогодишен банкет !? Кво стана? Май само Елора се изяви.
Направих сармите. Но май ще ходим на гости. Няма да ги нося. Хем са малко, хем ми се свидят 😁Дано не цъфна след това. Още кихам и кашлям.
Лека нощ 🌃
А как? Ние имахме вече. Там е много забавно. Виждаш колегите си в други измерения особено като прекалят с наздравето😃
Тайсче😃 ❤
Долче много са хубави на външен вид

# 1 306
Артемис, твоите изглеждат по-добре:

Wink

# 1 307
  • на острова на мечтите
Артемис, твоите изглеждат по-добре:

Wink
Ами да, за курабия ще ви Бия😂
Дарик, Ами тихомълком се кефите. Аз на нашият банкет, по обедно време, бях на работа и на съвещание 😭Поне на вас да се порадвам. Тайсче нищо не продумва😘🤩
Хайде весели празници! Аз със сироп за кашлица ще вдигам тост🥂

# 1 308
Борислава Илиева 754990 и ние имаме глюкомер на Елит, даде го ендокриноложката на мъжа ми. Много е жесток и винаги мери доста нагоре от другия (поне половин единица), който имаме вкъщи, но за съжаление се доближава повече до кръвните му изследвания.
Ако ще се изследваш в лаборатория, сравни ги да видиш какво ще ти покаже и моля те сподели резултата.

# 1 309
Долче, много вкусно изглеждат. Какво има вътре?

# 1 310
Дани, не продумва, защото е дежурна по служба .
Тая година само мешавица от гадни неща, нито почивка, нито банкет. Щото пък балът беше на 16, а аз на 17 имах дело във ВКС, в 9 часа. Трябваше да не лягам и да се строя купонясала и рошава  с бална рокля при съдиите🤣. Доста вдъхновяващо взаимно преживяване щяхме да си доставим 🤣.

Аз искам по- скоро да приключва тази година и чакам да чукне часовникът.
На всички весело посрещане, ще ви пиша през Новата, че тая вече едва я изтрайвам 🥳🤶

# 1 311
  • В центъра на моретата
А, банкети два отразих - един на 6-ти и един за Коледа. Ама, втория си беше първенющина.

# 1 312
Значи е имало разврат, но не си признаваш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 313
  • В центъра на моретата
Е, малко, де, с вино Blush. Иначе менюто предварително всеки си избира какво да е - пъстърва, естествено беше моето, а салатата и предястието си бяха почти режимни. Blush А, вярно, имаше и една червена торта, ама не ядох, За сметка на това, колега изяде 4 парчета.

# 1 314
Долче, много вкусно изглеждат. Какво има вътре?
Много са лесни, ето рецептата:
https://m.bg-mamma.com/?topic=675266.new#new
Аз искам по- скоро да приключва тази година и чакам да чукне часовникът.
Донякъде и аз се чувствам така.

# 1 315
  • на острова на мечтите
Така де, отчет трябва. Годишен отчет за новогодишен банкет 😚

Направих рулото. Сега е в хладилника. Трябва да го намажа отвън и после ще снимам.

# 1 316
Дани, как без банкет, бре? Grinning
Нашият беше на 22 ри и беше страхотен. Много танци, манци, хорА, сиртаки, денс и какво ли не имаше.
Аз заложих на панталон тази година.
Скрит текст:
Весело посрещане на новата година! 🍀

# 1 317
Приятно посрещане на новата година. Дано 2025 бъде по-добра за всички нас, най-важното е да сме здрави, да си споделяме вкусни рецепти без угризения, да се свършват всякакви кризи, войни и чудо, стресът да е минимален, а щастието пълно.
Скрит текст:
Какаовото масло, което поръчах, е скочило двойно.

# 1 318
Какво ли не не скочи.
Гледам по магазините бадемовото брашно май за 200 грама е 8-9 лв.
Но пък на Графа в магазинчето 100 грама е 2,5.
Пак по-изгодно.

# 1 319
Може ли адрес на това магазинче?

Общи условия

Активация на акаунт