Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 85 (м. декември)

• 27 301
  • 1 337
  •   1
Отговори
# 1 320
Няколко адреса са.
Пиши Вержи 2010 и ги виж в сайта.

# 1 321
Какво ли не не скочи.
Гледам по магазините бадемовото брашно май за 200 грама е 8-9 лв.
Но пък на Графа в магазинчето 100 грама е 2,5.
Пак по-изгодно.
От Лидъл ми е най-изгодно бадемовото брашно, 200 грама за 3,99 лв (а на промоция е под 3 лв обикновено). Честно казано, аз използвам толкова малки колипесъва бадемово брашно, че няколко пакета от промоция се задържат вкъщи вероятно за около година.😂

# 1 322
Долче, ама там нали бяха смлени бадеми, а не брашно.
Или е едно и също.

# 1 323
Гледах клип на едни влогъри (германци) и тя обясняваше разликата между бадемовото брашно и смлените бадеми. Първото е два вида - частично обезмаслено (до 15% мазнини) и изцяло обезмаслено (до 10% мазнини). Можеш да си направиш частичното и в домашни условия, стига да разполагаш с блендер. Първо си правиш бадемово мляко, "отпадъкът" се разстила хубаво върху хартия за печене и тава, слага се в предварително загрята на 100 градуса с вентилатор фурна за час и половина, изчакваш да изстине и го смилаш допълнително на по-дребно. Ето клипче (на немски език):

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 19:27 от Балкай Бартокомляс

# 1 324
Сложихте ли софрата? Принасяте ли?
Аз късно се прибрах от работа и преди малко сложих гювеча с мръвките във фурната. Чак към 10 ще стане. И едни ребра ще правя на еърфрайър, сега малко ги варя под налягане.

# 1 325
И аз бях на работа, ама съм сръчна булка 😂 и всичко е готово и чака ред за фурната.
Весело посрещане!

# 1 326
Аз.след малко  работа и потеглям към къщи . Намерих ей това и смятам да го спретна за десерт.  Отгоре ще полея с черен шоколад!
https://www.facebook.com/share/r/14zDusQx8e/
Весело изкарване на празника момичета 2025 да бъде по благосклонна към нас и с шепи здраве да раздава

# 1 327
Аз зеленчуци с пиле в тигана съм сложила и накрая заквасена сметанка.

Пък тортата я спретнах. Като последния път, ама залях обилно с ганаш Grinning

# 1 328
Първо да кажа за глюкомера, че да не забравя - аз съм с такъв Контур плюс Елит вече две години. Същото, като в лаборатория. Мерси от другите успокояващи мерилки!
КЗ и спорт или движение на гладно при мен винаги е = на повишена КЗ. Същото и при големи интервали без храна - по - големи от 4- 5 часа.
За храната...по трудно беше на Рождество.
Днеска...кат секи ден.😄🤭
Закуската
Обядчето - пилешки пържолки от филе в гъбен сос с вино, сметана и горчица. А, да...и мащерка. Към това и салата.

Баница ще правя утре с пълнозърнести кори. Ще видим дали ще ям или само ще ровя за късмет.😄

# 1 329
  • на острова на мечтите

Ето го рулото. Не е прекрасно, но е вкусно.

# 1 330
Danilu, по-добре изглежда от моето Grinning
За много години, момичета и Гущер. Желая ви дни с нисък инсулин и спомени с висок адреналин през новата 2025 Champagne
Аз съм в кревата вече, домашните ще чакат полунощ.

# 1 331
ЧНГ! Живи и здрави! Simple Smile

# 1 332
  • на острова на мечтите
Честита Нова година на всички 🌲🥳 Да е благодатна и щастлива ❤️
Аз ще чакам още час🤗
Costa,  благодаря,много любезна😚

# 1 333
ЧНГ на всички. Да сте живи, здрави и  щастливи.

Нова тема след малко ще пусна.

Някои от книгите на Брия не успях да ги кача. Мисля, че 24 часа имам време да редактирам.
Ако не успея утре, другия месец Joy

# 1 334
ЧНГ на всички. Да сте живи, здрави и  щастливи. Пожелавам ви много късмет и любов.
Нека да преборим ИР и да се похвалим  с по- добри резултати.

Общи условия

Активация на акаунт