Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №20

• 5 708
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте. Отскоро ходя при Ставрев за стимулация на овулация и може би първо ще пробваме с инжекции и естествени опити и ако не стане, тогава инвитро. Но .. притеснява ме много това, че доктора е адски зает и му пуши главата от пациенти. Прегледите са толкова интензивни, че при излизане от кабинета забравям какво ми е казал, а при положение, че за пръв път се сблъсквам с репродуктивни проблеми, това за мен си е доста стресиращо и напрягащо.. не мога нито един осмислен въпрос от моя страна да му задам спокойно.. направо не знам ако се стигне до инвитро как ще се случат нещата с тая динамика.... Моля ви кажете и ме успокойте малко, тези които са правили инвитро при него как е протичал целия процес с това вечно бързане и напрегнатост?... Да сменям лекаря към момента не ми е опция.

# 61
Здравейте. Отскоро ходя при Ставрев за стимулация на овулация и може би първо ще пробваме с инжекции и естествени опити и ако не стане, тогава инвитро. Но .. притеснява ме много това, че доктора е адски зает и му пуши главата от пациенти. Прегледите са толкова интензивни, че при излизане от кабинета забравям какво ми е казал, а при положение, че за пръв път се сблъсквам с репродуктивни проблеми, това за мен си е доста стресиращо и напрягащо.. не мога нито един осмислен въпрос от моя страна да му задам спокойно.. направо не знам ако се стигне до инвитро как ще се случат нещата с тая динамика.... Моля ви кажете и ме успокойте малко, тези които са правили инвитро при него как е протичал целия процес с това вечно бързане и напрегнатост?... Да сменям лекаря към момента не ми е опция.

Здравей, аз съм минала инсеминации и инвитро при него. Има доста пациенти, но аз лично не съм усещала напрежение или стрес. Самият преглед няма как да е кой знае колко дълъг, той си гледа каквото му трябва, аз ако имам въпрос по време на прегледа питам и ми показва и обяснява кое какво е, защо е важно и тн. Също след това си сядам на диванчето и си задавам въпросите, той или д-р Шентова винаги ми казват да питам каквото ме интересува. Аз обикновено предварително си записвам на бележка в телефона, защото не помня кой знае колко и да не пропусна нещо. Също съм му писала и на Вайбър, винаги ми е отговарял в рамките на деня. Simple Smile

Сестрите в инвитро центъра също са много отзивчиви, по няколко пъти са ми повтаряли коя инжекция как се слага, разтваря (ако има нужда и тн). Бяха ми дали и телефон, на който мога да звъня при нужда.

# 62
Здравейте,момичета! Включвам се и аз с питане,че ми дойде много информацията от клиниката . 😃
Моята пункция мина на 05.09 . От тогава ми звънят от Селена и ме уведомяват как вървят ембрионите . Подготвяме се за замразен трансфер . Извадиха 20 яйцеклетки ,на 3ти ден имахме 15 много добри ембриона, 2 не толкова . Днес ,ден 5ти имам 2 бластоциста,останалите ги чакаме до утре да видим как ще се развият. И ме питаха колко ще искам да замразя от тях за следващ път евентуално.Аз мисля освен 1 резерва,че и още ще е хубаво. Но според вас има ли смисъл? И добре ли вървят като брой? Благодаря предварително!🧿 Успех на всички!

# 63
Здравейте,момичета! Включвам се и аз с питане,че ми дойде много информацията от клиниката . 😃
Моята пункция мина на 05.09 . От тогава ми звънят от Селена и ме уведомяват как вървят ембрионите . Подготвяме се за замразен трансфер . Извадиха 20 яйцеклетки ,на 3ти ден имахме 15 много добри ембриона, 2 не толкова . Днес ,ден 5ти имам 2 бластоциста,останалите ги чакаме до утре да видим как ще се развият. И ме питаха колко ще искам да замразя от тях за следващ път евентуално.Аз мисля освен 1 резерва,че и още ще е хубаво. Но според вас има ли смисъл? И добре ли вървят като брой? Благодаря предварително!🧿 Успех на всички!
Аз бих замразила всичко, стига да имам възможност.
В момента имам два замразени там - един на ден 5 и един на ден 6. За съжаление нямам повече, но аз правя по 5-6 яйцеклетки и за първи път имам ембрион, стигнал ден 5.

# 64
Здравей,
Аз бях така и винаги забравих, както ми е казал доктора . При мен първо бяха операции , после лежах за задържане.  След първото ми проследяване в Патологична бременност съпруга ми започна да идва с мен на прегледи ,което много ме успокояваше.  Записвах си въпросите ,но в повечето случай не ги задах и доктор Ставрев сам отговаряше за различни варянти и етапи ...
Не съм усещала да бърза,  в смисъл не е претупвал прегледа или нервничал.
Успех 🥰🥰🥰

# 65
Аз бих замразила всичко, стига да имам възможност.
В момента имам два замразени там - един на ден 5 и един на ден 6. За съжаление нямам повече, но аз правя по 5-6 яйцеклетки и за първи път имам ембрион, стигнал ден 5.

И аз така ще направя явно. Сърце не ми дава да не са всички!🩷

# 66
Привет,момичета !🩷
Някой знае ли цените за съхранение на ембриони в Селена ? Питах по телефона ,казаха в сайта пише всичко ,но там има цени само на първоначалното замразяване ,не и за после. Ние имаме 2 бластоциста на 3ти ден и още 6 на 6ти🧿 Пожелах да замразим всичко,което казаха,че  е 1000 лв общо,но после колко ще струва не знам.

# 67
Привет,момичета !🩷
Някой знае ли цените за съхранение на ембриони в Селена ? Питах по телефона ,казаха в сайта пише всичко ,но там има цени само на първоначалното замразяване ,не и за после. Ние имаме 2 бластоциста на 3ти ден и още 6 на 6ти🧿 Пожелах да замразим всичко,което казаха,че  е 1000 лв общо,но после колко ще струва не знам.

Съхранението по спомен беше около 1000-1100 лв за 1 година.

# 68
Здравейте!
Съхранението на ембриони е 150 лв. за 1 месец, 750 лв. за 6 месеца и 1100 лв. за 1 година

# 69
Здравейте!
Съхранението на ембриони е 150 лв. за 1 месец, 750 лв. за 6 месеца и 1100 лв. за 1 година
А фонда покрива ли нещо?

# 70
Момичета, има ли успели с мъжки фактор при д-р Д. Ставрев? Чета доста негативни мнения за ембриолозите в Селена и започнах са се притеснявам.

# 71
Здравейте! След 4 неуспешни инсеминации в Селена ми предстои кандидастване за фонда за ин витро,но искам да сменя клиниката . Има ли момичета ,които да са минавали през това ако може да споделят как става това със смяната на клиниката и от къде мога да си искам документите от инсеминациите ?🍀

Общи условия

Активация на акаунт