Звездни Компромати- Декември'24

• 350 085
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 270
И защо не? Млада, поддържана, възпитава толкова деца, все пак поддържа бизнеса някак си. До колкото си спомням е завършила биохимия или нещо подобно.
Не ми допада визуално новия, но пък си е неин избор.

# 271
Как възпитава децата? Като ги изпраща да учат в чужбина ли?

# 272
Аз не разбирам величаенето на Шарлопова , но чак “държанка на дядо “ и дете крайности са ми странни 😬

# 273
Аз пък не съм видяла някой тук да припада по Шарлопова. Повечето отбелязват, че е хубава и толкова - това все пак е въпрос на вкус. Къде точно видяхте величаене? Даже рядко се споменава. Все едно не чета тази тема.

# 274
"Miroluba Benatova
24 мин.󰞋󱟡
󰟝
Къде е Горсов. Къде са парите от
застраховката за травмата на Мануела.
Въргала заявил пред "Труд", че можело
Горсов  и да не е жив. Всъщност, за Горсов е
добре да се мисли, че не е жив. За умрелия
или добро или нищо, както се казва. Много
от някогашните му влиятелни  приятели, с
които заедно харчеха дарените пари за
Мануела и публично го защитаваха, тия дни
мълчат.
Явно за  всички е по-добре Горсов да
изчезне. А с него и една мръсна тайна за
близо двайсетгодишна  злоупотреба с пари
и доверие.
И сигурно пак някой ще каже: "Това ли е най
-важното? Това ли е най-голямата кражба.
Няма ли други злоупотреби в държавата."
Не, не е най-важното. Но показва как
функционираме  като общество на "широко
затворените очи". На псевдо
съпричастността. На подкрепата за
зависимости, с претенция за подкрепа на
принципи.
Накрая винаги идва сметката. И тази
сметка я плащаме ние."
Скрит текст:

# 275
  • На морето!
Гледах интервю на Зейнеб с Шарлопова в "Преди Обед". Зейнеб й зададе някакъв въпрос свързан с отишлия си Шарлопов. След като гостенката отговори, Зейнеб побърза да уточни че се е разчувствала дори повече от самата нея и отправи няколко смутени погледа към камерата. Зейнеб нали е била в Big Brother и в На Кафе? Да я бяха научили да не следи камерата както следи детето си на детската площадка 😂
Не може да се абстрахира от камерата. Голямо следене пада.
Това не е "Преди обед", а "Шоуто на Зейнеб", съсипаха предаването и дори направиха невъзможното- върнаха ме към Гала, там поне е оригиналният говорилник, а не кокошарника на Зейнеб.

Шарлопова би си направила услуга ако спре да участва в кръжоци по интервюта и се наслаждава на свободата и парите си без този шум.

# 276
  • София
Бекъмови на банкет в  Бъкингамския дворец
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Селена
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп
Скрит текст:
Кийра Найтли
Скрит текст:
Жулиет Бинош
Скрит текст:
Анджелина
Скрит текст:

# 277
Донатела най ми харесва през далечната 1989 г.

# 278
  • При семейството си
Не разбирам величаенето на Шарлопова. Държанка на дядо, чакала го е дълги години да си отиде, за да му наследи парите.
Може да бъде за пример и да буди възхита само в някоя млада златотърсачка.
Държанката има 4 деца, като най-голямото е 15-16 годишно, когато 55 годишният дядо е починал.

# 279
Понеже не сме го отчели в темата, преди 2 дни е починала на 69г. майката на Еминем, Деби Нелсън

Странна жена, съдила го, издавала контра-албум против него - да не повтарям 8-ма миля.
Дано са се примирили, People пишат, че са имали някакви човечни отношения накрая и той я е подкрепял финансово

# 280
Всъщност Шарлопова е по-млада с едни 10-12 години от покойния си съпруг. Той е 62-ри набор, а тя, според мен е 74-та някъде. Десетина години разлика не правят мъжа ''дядо'' във връзката. Просто тя има и ген и скъпа поддръжка и много младее.

# 281
  • Враца
Не съм сигурна дали писахме за Балът на дебютантките в Париж.
Провел се е тези дни и са дебютирали момичета от най-богати и известни семейства. Тази година са били Епъл Мартин (дъщеря на Крис Мартин и Гуинет Полтроу) и Лучия Понти. Тя е внучка на София Лорен от малкия син на актрисата- Едоардо Понти.
Любопитна подробност е, че майката на девойката и снаха на София е също актриса, и то доста известна. Казва са Саша Алекзандър и е позната от От местопрестъплението, Ризоли и Айлс и т.н.
Аз много я харесвам, има много меко и интелигентно присъствие.

https://www.vogue.com/slideshow/see-all-the-debs-of-2024s-le-bal-des-debutantes

https://www.usmagazine.com/stylish/news/sophia-lorens-granddaugh … debutantes-debut/

https://www.imdb.com/name/nm0018734/

# 282
Шарлопова е 76 набор. В университета беше в следващия курс. Красавица си беше-кестенява, май повече и отиваше. Сега с тази уста се е загрозила, изглежда нелепо.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 14:56 от #Frozen#

# 283
Тя младее и хубавее сега, благодарение на процедури и най-вече филтри на камери.
На стари снимки си е лелче отвсякъде.
Има и едни трудно откриваеми снимки като по-млада с Шарлопов. Е, там е направо леля-стринка.

# 284
  • Cофия
Шарлопова никога не съм я харесвала. Твърде изкуствена ми е. А след като взе бизнеса от голямата дъщеря на Шарлопов съвсем спрях да я харесвам.....

Общи условия

Активация на акаунт