Звездни Компромати- Декември'24

• 350 129
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 285
Шарлопова никога не съм я харесвала. Твърде изкуствена ми е. А след като взе бизнеса от голямата дъщеря на Шарлопов съвсем спрях да я харесвам.....
Кой бизнес е взела на голямата дъщеря?

# 286
Балът на дебютантките явно е доста стресиращ. Повечето момичета са направо уплашени на снимката. Само три са истински усмихнати и чаровни.
Епъл е чудесна, обаче и тя е угрижена.
Безсмислено мероприятие, освен ако не си търсят богат съпруг, като на класическите "дебютантски балове". Като се има предвид от какви семейства са, едва ли е това. Значи се сравняват рокли и модисти, предполагам Simple Smile

# 287
  • Cофия
Шарлопова никога не съм я харесвала. Твърде изкуствена ми е. А след като взе бизнеса от голямата дъщеря на Шарлопов съвсем спрях да я харесвам.....
Кой бизнес е взела на голямата дъщеря?

Този с хотелите.

# 288
Шарлопов има 6 наследника, кое прави голямата му дъщеря по-специална за да вземе хотелите?

# 289
Бинесът беше поделен. Дъщерята на Шарлопов не е искала да се занимава с хотели., затова тази част е взела Бояна Шарлопова.

# 290
Ева Шарлопова сама се е отказала от своя дял, за да не се занимава с това, а със семейството си. Част от хотелите са продадени вече. Грозно е да се говори коя какво е отнела на другата.

# 291
  • Glasgow
Много
от някогашните му влиятелни  приятели, с
които заедно харчеха дарените пари за
Мануела и публично го защитаваха, тия дни
мълчат.
кои са тези влиятелни хора?

# 292
Ева Шарлопова сама се е отказала от своя дял, за да не се занимава с това, а със семейството си. Част от хотелите са продадени вече. Грозно е да се говори коя какво е отнела на другата.
Искаш да кажеш,че е продала своя дял...

# 293
Много
от някогашните му влиятелни  приятели, с
които заедно харчеха дарените пари за
Мануела и публично го защитаваха, тия дни
мълчат.
кои са тези влиятелни хора?
Идея нямам, Жокер. И Въргала определено не е.
Бенатова вероятно знае добре кои са, но  не иска да рискува и да ги посочи.
Тя е наблюдавала изкъсо целия случай.

# 294
Бенатова може да направи голяма новина, ако посочи тези имена. Хората и съседите около семейството вероятно знаят кои са тези влиятелни приятели. Макар че "влиятелни" хора защо ще дружат с един човек, който е пристрастен към хазарта? Ако някой е влиятелен, то той има пари, връзки и не знам защо ще се занимава да е приятел на Горсов... Странна работа.

# 295
А кои хора величаят Шарлопова?

Мненията относно отношенията й със Стефан, от лични наблюдения ли са, клюки ли са или просто така сте решили...
Никога не ми е била в полезрението, видях я на екран и я намерих за карасива. Слаба, фина в лицето като кукла.
Нямам наблюдения на отношенията им, но когато говори за него не е с безразличие  и облекчение, че го няма.
Може да е намирала сигурност и стабилност в него, но не прилича само финансова, има и емоционален момент.

# 296
Бенатова може да направи голяма новина, ако посочи тези имена. Хората и съседите около семейството вероятно знаят кои са тези влиятелни приятели.

Залагам, че сред тях има и политици.

# 297
Харесвам я Миролюба, но такива загатвания са полвинчати изказвания.

Десислава споделя за домашното насилие, което е преживяла като дете. От 3ти до 7ми клас.
Наистина е ужасно.

# 298
Дъщерята на Шарлопов беше написала един пост по повод на Шарлопова и после замълча... някой ако си спомня повече да каже

# 299
На Тото беше ли му смешно?
Не знам как споделят такива неща при него точно. Аз поне веднага се сетих за разговора с Тити.

Общи условия

Активация на акаунт