Звездни Компромати- Декември'24

• 346 008
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 885
  • София
И на мен Радина ми харесва на тази снимка.

# 3 886
Бретонът е ужас, иначе си е хубавица .

# 3 887
Май само аз не виждам хубост.

# 3 888
  • София
На мен ми харесва бретонът, а и цвета май е променила.

# 3 889
Адвокатите на Балдони имат текстови съобщения от Блейк, която го кани в трейлъра си където кърми, за да репетират нови реплики. Твърденията й, че той е влязъл без покана, вече са под въпрос.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:08 от SANDS

# 3 890

И аз така. Виждам я почти всеки ден, далеч ми е от хубава

# 3 891
Не си само ти, всички имаме очи Wink Но ако кажем какво виждаме, ще ни упрекнат, че ритаме паднал човек

# 3 892
  • Наблизо
И аз нищо няма да кажа за Радина,въпреки че тя явно много държи да натрива носове.

# 3 893
Прическата кореспондира със състоянието и.

# 3 894
Защо просто не приемете, че красотата е относително понятие.

# 3 895
Приемам го, Радина е хубаво момиче, зорлем се загрозява. Русото не е за всеки просто

# 3 896
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Адвокатите на Балдони имат текстови съобщения от Блейк, която го кани в трейлъра си където кърми, за да репетират нови реплики. Твърденията й, че той е влязъл без покана, вече са под въпрос.
Дори и да  му се размине осъдителна присъда, с кариерата на Балдони в Холивуд е свършено.
Блейк и Райън са силна двойка с много позиции в този бизнес.

# 3 897
Според мен образът на Блейк също много пострада. Ако Балдони успее да си изчисти името (а след случая с Джони не е изключено), Блейк е чао

# 3 898
Дори и да  му се размине осъдителна присъда, с кариерата на Балдони в Холивуд е свършено.
Блейк и Райън са силна двойка с много позиции в този бизнес.
Ох,аман !Писна ми от тия

# 3 899
Туркинята извади жестоко палто,вакар да не обичам тези принтове.Тази година кравешкият принт е на мода.А Белла е богиня😍 много я харесвам.
Аз много харесвам тази актриса и я помня от Листопад. Много красива.
Харесва ми и карирания аутфит, но не го виждам в цялост какво представлява.
Катя от Ритон има страхотно чувство за хумор, демонстрирано в интервюта.  Иначе как да оцелееш с тоя нарцис Здравко около себе си толкова години?!
Да е честита новата 2025! Да разтоварваме стреса в тази тема с резилите на звездите!

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 17:34 от anra

Общи условия

Активация на акаунт