Звездни Компромати- Декември'24

• 347 636
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 790
А аз не мога да разбера Цветелина Янева защо все още прави песни - нито печели от тях, нито ходи на участия, нито живее в България... Защо й е толкова важно хората да не я забравят? И защо живее в Дубай? И още ли е с Шиши? Толкова много въпроси без отговор 😀

Вероятно прави клипове, за да прави нещо. А колкото до живеенето в Дубай - ако имаш пари, животът там може да бъде много приятен, щом се понаместиш. Вероятно там има и достъп до сметките, от които идват Шанелите, което в БГ не е сигурно

# 2 791
Тази Блейк, явно ѝ е нужно да е в центъра винаги. Няма да забравя грозната шега с Кейт. Беше абсолютно отвратително! Ако не си такъв човек по принцип, няма изобщо да помислиш да го правиш. А онова интервю.. толкова невъзпитана и безпардонна..

# 2 792
  • София
Блейк казала, че децата й били “травматизирани” от кампанията, която Балдони водил срещу нея в социалните медии.
Те децата й не бяха ли на 10, 8 и 5?

Децата й не са ли 4?

# 2 793
  • София
Животът в Дубай не мога да си го причиня. Осем месеца поне става само вътре.

# 2 794
Боже, простете, че трети път пиша, ама какво им става на тези хора. Нелчето, “разправя” история как я спрял полицай за нарушение и я пуснал ей така, защото приличала на фолк певица. Какво ви става, хора? Какви са тези глупави хвалби… Да, най-вероятно е нещо дребно, ама не го разказвай..

# 2 795
Хората карат колело в свободното си време, Цециту Янева прай клипчета. Хоби!

Къде е НАП да попита откъде има пари за все клип и все Шанел, да докаже произход на средствата?

# 2 796
Блейк казала, че децата й били “травматизирани” от кампанията, която Балдони водил срещу нея в социалните медии.
Те децата й не бяха ли на 10, 8 и 5?

Децата й не са ли 4?
Толкова са и явно им е много зле 😃 Как не я е срам на фона на толкова хора с реални проблеми, да използва децата си, да ги тика като мъченици.

# 2 797
Коментарите не са ласкави към Блейк. Не защитават Балдони, което трябва да се отбележи, но масово не са на нейна страна. Кристина Ричи обаче изплиска легена, като публикува статус, в който пише, че хората мразели  Блейк /и Амбър Smile / , само защото били красиви.

# 2 798
Да де, нула аргументи в полза на Блейк, само самозабравили се актриси.
Тя сама си вкара автогол като безсрамно използва интервю за филма да си рекламира шампоаните.
В предно интервю пък заема почти цялото време на интервюиращия (което е общо 3 мин примерно), за да му натрапва да пие алкохол, за да спомене, че мъжът й има линия алкохол. Нахална и егоцентрична.

# 2 799
  • Glasgow
Едното дете ще да е много малко, защото едно от обвиненията беше как влязъл при нея докато кърми

# 2 800
Той дали е знаел, че тя кърми, ако това изобщо е вярно. Че тя и Амбър много неща твърдеше.
Той може и да е имал някакви гафове на сета, но звучат силно преувеличени от Блейк, докато пък нейното поведение е доста явно неуместно към другите. Тя ако пред камери си позволява да е така, не се знае зад камера какъв надут кошмар е.

# 2 801
  • Варна
Цветарката Янева е с най-скъпата поддръжка, с най скъпите клипове, с най скъпия екстериор, доколкото съм чувала наистина може да пее, но някой изобщо знае ли нейна песен?
Това с пуканките в Шанела за мен е умишлена провокация, за да се шуми около клипа й, но пак бързо ще се забрави и отново някой дали ще помни тази песен 😂
Горката, горката, милата тя, певица била!!!
Да вземе да се яви в Гласа на България или Екс фактор, да я чуят хората, че певица била! Няма никакво чувство за хумор, тая жена 😜😜😜

# 2 802
  • Glasgow
Сигурно и двете са верни, и тя е неприятна като колега...и той. Май повечето от екипа застават зад нея.. Съобщенията от ПР екипа му не са много приятни, за което той може и да няма вина, просто така да работи ПР машината🤷🏻‍♀️ На мен друго ми е интересно, не само покрай този случай, как лични съобщения стават достояние? Имейли, смс-и. Изтичат ли или властите имат право да изискват? Извадено от контекста много съобщения могат да звучат ужасно, а да е шега. Помня покрай Джони и Амбър като публикуваха отвратителните съобщения между него и Пол Бетани, който много харесвах. След това в интервю Бетани беше казал, че му е ровена лична кореспонденция десет години назад, това не се ли блъска с други закони?

# 2 803
Сигурно и двете са верни, и тя е неприятна като колега...и той. Май повечето от екипа застават зад нея.. Съобщенията от ПР екипа му не са много приятни, за което той може и да няма вина, просто така да работи ПР машината🤷🏻‍♀️ На мен друго ми е интересно, не само покрай този случай, как лични съобщения стават достояние? Имейли, смс-и. Изтичат ли или властите имат право да изискват? Извадено от контекста много съобщения могат да звучат ужасно, а да е шега. Помня покрай Джони и Амбър като публикуваха отвратителните съобщения между него и Пол Бетани, който много харесвах. След това в интервю Бетани беше казал, че му е ровена лична кореспонденция десет години назад, това не се ли блъска с други закони?

Аз мисля че съдът нарежда предаването на съобщенията.

# 2 804
  • Deutschland
Ц. Янева съм я слушала на живо заедно с майка й и категорично НЕ може да пее. Тя вие и все едно носа й е вечно запушен.

Общи условия

Активация на акаунт