Звездни Компромати- Декември'24

• 347 665
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Sofia
Тогава на какво основание няма достъп до децата толкова години? Само "лудостта" на майката не стига да се ограничи достъп.

A  по какво съдите, че няма достъп? Поне по обществено-достъпната информация, двамата първо имаха споделени родителски права по едно време, като той можеше да вижда непълнолетните си деца. Но Джоли обжалва това решение на съда и получи основното попечителство, като Брад Пит имаше право да си вижда децата. Това поне се чете по делата, които все още продължават и даже по медиите се носеше предположението, че Анджелина нарочно удължава съдебните битки, за да проточи до 18г на децата.
Не сме виждали снимки от срещи на Брад и децата, но може да е заради някакви ограничения или нежелание да се правят снимки от тези срещи.
Доколкото съм чела в пресата, никога не е бил лишен от родителски права, просто Анджелина е получила основно попечителство, което често се дава на майката. Дали в случая са представяни и някакви доказателства за насилие май не е ставало известно.

# 2 836
На Блейк шегата с Кейт беше супер жалка и тъпа, независимо дали е знаела, че е болна от рак. На ниво на някакво бабаитче 2-ри клас… Противнячка!

# 2 837
  • София
Това е въпрос на среда. Само трябва да приемеш, че тази на Анджелина и твоята са различни. И всичко ще се изясни кристално.

# 2 838
  • Sofia
Това е въпрос на среда. Само трябва да приемеш, че тази на Анджелина и твоята са различни. И всичко ще се изясни кристално.

Всичко ще се изясни, когато видим какво се е получило от "средата" на Анджелина и колко успешни, позитивни и умни наследници е отгледала.

# 2 839
  • София
Имам подозрение, че Анджелина се гордее с децата си.
Строго индивидуална е отговорността на родителя.
И само защото нашите деца не приличат на нейните, едва ли е достатъчна и основателна причина да я определяме като провален родител.

# 2 840
  • Sofia
Аз не съм я определила така. Само казвам, че в какво са ни превърнали родителите и кой се е справил успешно с родителството се вижда след време. Ще поживеем, ще видим!

# 2 841
Тази Блейк, явно ѝ е нужно да е в центъра винаги. Няма да забравя грозната шега с Кейт. Беше абсолютно отвратително! Ако не си такъв човек по принцип, няма изобщо да помислиш да го правиш. А онова интервю.. толкова невъзпитана и безпардонна..

Каква е била тази шега?
Изненадана съм от всеобщата омраза по Блейк.
На мен и тя, и мъжът ѝ са ми симпатично семейство без да знам какво се случва с тях.
Като двойка ми харесват.
А и тя е красива жена.
Още от GG като я гледах и ми допадна.

# 2 842
  • Пловдив
И аз не знаех за шегата, та потърсих. След онази снимка с предполагаемия (или признат?) фотошоп на Кейт Мидълтън, когато бяха обявили, че е била в болница, но не и защо (то не че сега са обявили подробности), Лайвли пуснала снимка също с явен сгрешен фотошоп и надпис: "Сега знаете къде бях".

Блейк Лайвли външно ми харесва и на мен, да. За другото нямам впечатления.

# 2 843
На Богданска новото гадже вие ужасно. Гледах го на клипчета, освен това се криви и гърчи по много смешен начин в зор да "изпее" някоя чалгия. Много отблъскващо ми действа.

# 2 844
Критиките към Блейк Лавли не са от сега, дори не са отскоро, да каже човек, че този режисьор е отговорен за вълната срещу нея. Тя през няколко месеца настъпва яко някоя мотика, след това не успява да си възстанови реномето, а директно нацелва следващата. Не е да речеш, че кристалната ѝ репутация внезапно е окаляна заради един-единствен човек, с когото е влязла в конфликт.
На мен лично, като се абстрахирам от разни нейни издънки, ми е симпатична - визуално, като творчество и т.н. Приятна актриса. Вече като човек... най-вероятно не е особено светъл образ.

# 2 845
  • Пловдив
Имам подозрение, че Анджелина се гордее с децата си.
Строго индивидуална е отговорността на родителя.
И само защото нашите деца не приличат на нейните, едва ли е достатъчна и основателна причина да я определяме като провален родител.
Първо трябва да дефинираме какво е провален родител. Какво е провален родител според теб?

# 2 846
Гледам сега реклама със Симона Пейчева и се чудя защо Бачорите така я канселираха. Преди години простееха всеки уикенд  някъде  с тайфата и мъжът ѝ на Симона . Обаче от поне 1 година не е в компанията им. Да не се е разделила с оная канара , за която се беше омъжила май?

Всъщност е тъкмо обратното. Симона се разграничи от тях след като излезе епизода с любовната история на Даниел и Атанаска. Последните двама отнесоха много “народна любов” и Симона спря да се показва около семейството.

# 2 847
За фенките на Дамиано-гол и татуиран. И Глория през 90-те.
Скрит текст:

# 2 848
Хайде Амбър пак се разписва. И двете не ги харесвам. Блейк харесвах преди, но сега я намирам за превзета и готова да стъпче всеки по пътя си - малко от породата на Амбър, но малко по-добре. https://www.youtube.com/live/AfCM8cYTGz4?si=fxItkJYgL9eJRs6V

# 2 849
Амбър си мисли, че ако се метне на влака на Блейк, всички ще забравят какво е направила. Съдейки по отзвука, това не помага, а точно обратното, защото нищо не може да унищожи по бързо съчувствието към Блейк от “подкрепата” на някой като Амбър.

Общи условия

Активация на акаунт