Звездни Компромати- Декември'24

• 347 544
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 075
  • София
Джереми Рънър
Скрит текст:
Доли Партън
Скрит текст:
с мъжа й са женени от 30 май 1966

Тейлър Суифт на първия и последния концерт от турнето
Скрит текст:
Талия с две китари в шоуто на Кели Кларксън разказва колко неудобно се е чувствала
Скрит текст:

# 3 076
Цеци К.  с тия татус и 🤐🤐🤐🤐

# 3 077
Цеци К.
Скрит текст:

Къде са и очите за бога???

# 3 078
Направо вече се чудим какъв кусур да й намерим на Нели. Grinning Само усмивката й има нужда се пипне, всичко друго й е супер ( за външен вид говоря).

# 3 079
Руслан е на зоната от години,браво че се взе в ръце и жалко,че толкова много хора залагат на лекарства и бързия начин,а не постепенно и здравословно.
Интересно само защо толкова се състари. Само на 48г е. Дано не е болен.

# 3 080
  • Пловдив
Руслан е на зоната от години,браво че се взе в ръце и жалко,че толкова много хора залагат на лекарства и бързия начин,а не постепенно и здравословно.
Интересно само защо толкова се състари. Само на 48г е. Дано не е болен.
Защото отслабна. Така се отразява отслабването.

# 3 081
Случайно попаднах на Станкулова днес да казва прогнозата неестествено много навлечена. Реших да видя дали Натали не е по минижуп по бТВ и установявам, че има нова синоптичка, която едва си поема въздух, докато казва прогнозата. Горкото момиче, много се измъчи .

# 3 082
Госпожата, снаха на мафиота, качила коледна фотосесия. Горкото момченце, като чуждо. 😂 Има снимки само с най-малката, има снимки с двете момичета, а момченцето явно е декор. Joy
Вие знаете ли как се правят снимки с палаво дете, което не може да застане на едно място?  Детето ѝ било чуждо, преразказ по картинка.

# 3 083
Ами нямаме угодия хората значи.
Като са като Велина и сие набухани с филъри - лошо, като са като Киселова естествени, без грим и корекции, пак не става...

# 3 084
Тук за Джесика Алба съм виждала забележки, какво остава за останалите жени Simple Smile

# 3 085
Някой дава ли си сметка, че след катастрофата Иво е в някаква степен инвалид и не всяка жена би откликнала на идеята за дългосрочна връзка с него?

Все чета да се натяква за първите й 3 деца, все едно са воденични камъни, които тя си е увесила? Явно той не ги вижда така. А тя пък не се е вторачила в неговата загуба. Намирам това за романтично и залагам да бъдат заедно доста време.

Не съм им фен, не ги "следвам" и не ме интересуват. Просто наистина не им виждам чак такива кусурите, каквито тук се спрягат.

# 3 086
  • Пловдив
Е, то така май правят основно Николета и нояоизгрялата (поне за мен) звезда Велина.

# 3 087
  • София
Хейли, Джак и Джъстин Бийбърови
Скрит текст:
Зоуи Кравиц
Скрит текст:

и като бебе с  Лиса и  Лени Кравиц
Памела Андерсън
Скрит текст:
Кая и Синди
Скрит текст:

Джей Ло
Скрит текст:

# 3 088
Габриела Крекманова, моделката, бивша на онзи чернокож футболист, пък на едно клипче е по корем, пищна гръд и разкопчани дънки.
Ами не го разбирам и не смятам, че е красиво, но за някой друг пък може да е.

# 3 089
Ей това е сладка нормална семейна снимка за мен,много харесвам Деси Слава,от както говори открито за насилието срещу нея и как избягва от мъжа си насилник с малко дете много ми се издигна в очите,че не крие и не лъже както някой други.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт