Звездни Компромати- Декември'24

• 347 398
  • 3 918
  •   1
Отговори
# 3 360
  • Наблизо
Е че, то елитът ни като държавата. Как беше, ядеш и ревеш. Мис Крокс и нейната каса де ла нам-си-ко-си, баш па в Перник, разбираш ли, да не казвам с какви пари строена. Николета със селските изпълнения и сластния поглед на бръмчалка, която дори дългогодишната борба за дете не успя да смири. Светлето с 3-те мозъчни клетки и нейния съпруг с още три, за щастие, дето се мандахерца с полиестерни нощници с дизайн от Алито, че и ги продава за по сто пари парчето, щото нали, баламурници да искаш. Тото, Тити и кой ли още не, дряпат там до последно, барабар със залязващия Слави, дето от зор чак партия направи. Да вземат да емигрират всичките с онези недооценени Плачкови, дето все с това ни заплашват и да се приключва. Аман.
Забравяш и застаряващата бивша любовница на мутрафон от 90тте,която се просълзява по тяхната любовна история,новата й снахичка със синчето безделници,живеещи от продаването и реклама на боклуци на инфлуенснати умници в нета и как да пропуснем белото пияно Бубе,която ни рекламират като добрата мила дама.
Иначе много добър разбор.

# 3 361
  • гр.Пловдив
Той пък дъртия Гущер размита за Светла Joy
Той не е толкова загубен като Хрис Палун.Ако беше,щеше и той да е свършил милионите.
Интересно ми е Палуна наистина ли все още вярва,че дъртия ще се “смили” да ги издържа отново?

Според мен отдавна Светлето е наясно,че няма да стане нищо подобно и ,че балонът се спука откакто се принудиха да напуснат имението..Тя и затова се разплака на интервюто при Сърчаджиева,защото показаха кадри от луксозният им дом,обзавеждането,полюлеите...изобщо майка плаче -грамофон свири ..

# 3 362
И аз да съм, и аз ще се разплача 😀 голяма глупост, как успяха да го изгубят този дом - не знам

# 3 363
Да се канселира Палуна е тъпо, по причина че харчела "откраднатите" от свекър й пари. Че тя достъп до тях няма.Харчи каквото си е изработила 😂 По логика трябваше и Мара Отварачката да се канселира, бая намаза с карта безлимито, и Алисия и други певачки, които бяха с мъжкия Палун, докато течеше кранчето. Малко след дъжд - качулка.

# 3 364
  • софия
Гущеров не беше ли само със застрахователен бизнес, но не силов? Орел-Г беше неговата, после Витоша... продаде я добре и се оттегли. Не знаех, че и в други бизнеси е бил замесен.
Орел беше негова и я продаде на Дженерали!
Беше страхотен шеф,организацията на работа беше толкова добре оптимизирана ,че Дженерали почти не промениха нищо,правеше невероятни банкети по хотелите си.На много от тях е присъствала и съпругата му-докторката.Това са думи на мой познат,работел за Гущеров
Отлично вложени откраднати пари от комунягите.
Понякога се чудя дали някои разбират какво пишат.

# 3 365
  • Наблизо
И аз да съм, и аз ще се разплача 😀 голяма глупост, как успяха да го изгубят този дом - не знам
Как,Палуна тук не е виновен въпреки подаръците.Хрис Палун сам-самичък се е справил тук.

# 3 366
Да се канселира Палуна е тъпо, по причина че харчела "откраднатите" от свекър й пари. Че тя достъп до тях няма.Харчи каквото си е изработила 😂 По логика трябваше и Мара Отварачката да се канселира, бая намаза с карта безлимито, и Алисия и други певачки, които бяха с мъжкия Палун, докато течеше кранчето. Малко след дъжд - качулка.

И Преслава и Алисия дето ходиха с малката Бирма, и Софи с Гринго - той даже и в затвора беше... пък този Павел на Преслава.... а Златка дето само с мутри ходеше като млада... всичките са харчили кървави пари

# 3 367
Е че, то елитът ни като държавата. Как беше, ядеш и ревеш. Мис Крокс и нейната каса де ла нам-си-ко-си, баш па в Перник, разбираш ли, да не казвам с какви пари строена. Николета със селските изпълнения и сластния поглед на бръмчалка, която дори дългогодишната борба за дете не успя да смири. Светлето с 3-те мозъчни клетки и нейния съпруг с още три, за щастие, дето се мандахерца с полиестерни нощници с дизайн от Алито, че и ги продава за по сто пари парчето, щото нали, баламурници да искаш. Тото, Тити и кой ли още не, драпат там до последно, барабар със залязващия Слави, дето от зор чак партия направи. Да вземат да емигрират всичките с онези недооценени Плачкови, дето все с това ни заплашват и да се приключва. Аман.

Отдавна не съм чела по-кратко и точно описание на т.нар. елит 😂

# 3 368
Оакан ни е елита, ама не сме само ние. При сърбите май е и по-зле. Даже и в Холивуд, като им излизат кирливите ризи, чак в Бг се подушва колко са миризливи.
Няма двоен аршин в кенсъла, той се дава за собствени заслуги. И Грозилови и Тото имаха своето "нещо". Светлана още не е направила нищо. Освен, че е тъпа бивша тит. Но то в случая засяга само нея и близките й.

# 3 369
  • Пловдив
Той не е толкова загубен като Хрис Палун.Ако беше,щеше и той да е свършил милионите.
Интересно ми е Палуна наистина ли все още вярва,че дъртия ще се “смили” да ги издържа отново?

Според мен отдавна Светлето е наясно,че няма да стане нищо подобно и ,че балонът се спука откакто се принудиха да напуснат имението..Тя и затова се разплака на интервюто при Сърчаджиева,защото показаха кадри от луксозният им дом,обзавеждането,полюлеите...изобщо майка плаче -грамофон свири ..
Ами като се замислите Светла няма къде да отиде. С тия деца при майка си ли да се завре? И освен това Стария няма да е вечен. То за там ред няма, но все пак чисто статистически.

# 3 370
Дженифър Лопес и Кевин Костнър в Аспен
Скрит текст:

# 3 371
  • Наблизо

Ами като се замислите Светла няма къде да отиде. С тия деца при майка си ли да се завре? И освен това Стария няма да е вечен. То за там ред няма, но все пак чисто статистически.
Той стария няма да живее вечно,но аз не мисля че ще им остави нещо.С демонстрациите последната година,със сигурност си е опекъл нещата да го наследи жена му.А и е прав-Хрис Палун проигра и изхарчи всичко,което му беше дал.

# 3 372
Роналдо моржува във Финландия при - 20 гр
https://www.instagram.com/p/DD-KT-OAL_U/

и на награждаване в края на годината в Дубай
Скрит текст:

# 3 373
Джорджина не го изпуска ни от поглед, ни от ръце.

# 3 374
  • София
Джорджина не го изпуска ни от поглед, ни от ръце.

Да не е луда 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт