Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 138
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 265
  • при късмета
Надявам се да няма бъг, току що уцелих най-после чашите от Фереро

# 2 266
Може ли някой да даде номера на бейлис ?

# 2 267
  • София
Спечелилите в Бейлис от кой номер ви звъняха. Спечелих на 15.12 и в правилата пише, че до 18.12 е трябвало да ми звъннат.
0895423188

# 2 268
  • София
Спечелилите в Бейлис от кой номер ви звъняха. Спечелих на 15.12 и в правилата пише, че до 18.12 е трябвало да ми звъннат.
0895423188
Благодаря. Сменили са правилата, сега пише в срок до 15 дни ще звънят.

# 2 269
Е, супер, ще чакаме чашите от Швепс! Аз продължавам да се моля за чаши от Фереро. И да питам с играта на Тюламор какво стана, по мои сметки изтече?
И Кауфланд са ваучерите на Gift come true?
КК не ме харесва традиционно - и чорапи не мога да уцеля

# 2 270
Аз още нямам email от кока кола за чашите надявам се да ми пратят.

# 2 271
Здравейте! Много ми е хубаво да ви чета! На мен са ми звъняли от +359886306556 и не мога да върна обаждане. На някого дали му е познат?
Аз тук https://bg-mam.ma/p/1617577/49014854 бях писала за подобни номера започващи с 08863. Звънят ,че печелите безплатно лечение на стави и искат адрес да пращат пакет.Някакъв мъж беше Ивайло Иванов или нещо такова се представи.Не ми звучеше като бот (както някой писа ),но не съм сигурна.Щом звънят на още от темата значи в някоя игра добре са ни оправили Grinning

# 2 272
Да си помрънкам малко и аз  Simple Smile   Май ще почна да подготвям книжка с рецепти на FERRERO и Baileys, че освен рецепти нищо друго не ми се пада!

# 2 273
  • Пловдив
Такива като ми звънят, директно питам от къде имат номера ми. На отговор "на случаен принцип", веднага контрирам, че са звъняли и на ММ по-рано (забранил ми е, да му използвам номера в игри, но това няма как да го знаят Smiling Imp) и обикновено разговорът приключва, ако не е някой бот, естествено

# 2 274
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте, за играта на Лореал с кремовете, покупката за 20 или з 25 лв. трябва да е?

# 2 275
  • Лясковец
При Фереро  на няколко пъти ми се получава това- последно снощи...
Скрит текст:

Не хвърчи златен прах и бонбона стои уголемен-този, който съм избрала...

И при мен се получи така преди два дена,писах им и ми отговориха това
Здравейте,
Благодарим Ви за съобщението.
Най-вероятно е имало проблем с интернета/връзката или е трябвало да изчакате още малко, за да Ви се зареди наградата. Според Официалните правила на Кампанията ако Участникът излезе от платформата, преди да предостави данните си за доставка, Наградата ще бъде предоставена на друг Участник. В тази връзка няма как да проверим дали сте спечелили нещо, защото с презареждането сте напуснали текущата игра, не сте финализирали процеса.
Можете да играете всеки ден до края на Кампанията, пробвайте отново.

# 2 276
  • Б
От тук ако се направи поръчка над 20 лева има подарък - напитка https://www.zoya.bg/christmas-gifts-2024.html

# 2 277
Не видях, дали е споделяно, но тук може да видите печелившите за сешоар от ДМ https://www.dm-drogeriemarkt.bg/vdahnovenie-i-saveti/tematichni- … ar-den-16-2609334 и за комплект на Tesori https://www.dm-drogeriemarkt.bg/vdahnovenie-i-saveti/tematichni- … ar-den-14-2608744

# 2 278
Който е спечелил фереро чаши знае кога ще ги изпратят или пише в сайта някъде?

# 2 279
Изтеглен е и финалният победител, който печели ваучер за пазаруване на стойност 150 лв. от NovaKoja.com. Това е:

milasara

Честито! 🎁

Date Очакваме milasara да се свърже с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 23.12. като упомене, че е победител във втория етап от коледната игра на "NovaKoja" и напише потребителското си име, електронната поща, с която има регистрация във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔️ три имена
✔️ email адрес

Благодарим на всички за участието в играта!

-------------------------------------

Общи условия

Активация на акаунт