Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 113
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Бургас
Пожелавам да има бъг във Фереро и Бейлис!☺️
Отивам да боря календарите!

Честити награди на всички!

# 2 281
  • In The Middle Of Nowhere
И ако може едностотинковите луканки от лидъл като миналата година 🙏🍀

# 2 282
Здравейте! Много ми е хубаво да ви чета! На мен са ми звъняли от +359886306556 и не мога да върна обаждане. На някого дали му е познат?

На мен от 0882628226. Не мога да върна. Дава заето

# 2 283
И на мен звъняха, в търсачката го намерих - вива кредит. Аз се регистрирах за играта им, вероятно звънят за потвърждение, така пишеха тук.

# 2 284
Алфатар и ZAG Zodiak са изтеглили финални победители:

Изтеглени са последните победители, които печелят пакет със селекция млечни продукти от "Алфатар". Това са:

st. Dobri
Kactus

Честито! 🎁

ZAG Zodiak.
Изтеглени са последните късметлии, които печелят подаръчен комплект, включващ парфюм и балсам за тяло. Това са:

~Chelsea~
Leno
кехлибаровка

# 2 285
Миналия път когато помрънках тук целнах чашите от Швепс.Все още не съм получила имейл,но щом всички ще получим чаши ще чакам търпеливо.Мрънкам отново и се надявам да целна нещо от Бейлис,Кауфланд,Колата и L'oreal.Мрън мрън...

# 2 286
Моля, обяснете как се участва за тест на Лореал. Доста се полутах, но нищо не открих. Благодаря на отзовалите се.
Иначе имам имейл за чорапите на КК, доставка до 30 дни.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 00:04 от Maksimix

# 2 287
Според вас да задържа ли още бележките от Бондюел, не съм спечелила, но нали се регистрира к.б само със смс, може да има отпаднали участници /надеждата последна/.
Имах три участия, заредих се с консерви за празниците, но не ме изтеглиха.

# 2 288
  • Пловдив
В приложението на КК са публикували печеливши за петъчните и седмичните награди.
Надявах се на Kindle, но не би 🙃 Не печеля и друго.
Надявам се, някой от темата да се похвали 🤗

# 2 289
Хайде и аз с чорапки от Кока кола.Току що спечелени

# 2 290
Според вас да задържа ли още бележките от Бондюел, не съм спечелила, но нали се регистрира к.б само със смс, може да има отпаднали участници /надеждата последна/.
Аз не виждам да са публикувани печелившите от втори кръг. Не изхвърляйте. Или Вие само в първия етап сте регистрирали бележки

# 2 291
Здравейте! Много ми е хубаво да ви чета! На мен са ми звъняли от +359886306556 и не мога да върна обаждане. На някого дали му е познат?

На мен от 0882628226. Не мога да върна. Дава заето
Вива кредит,звъняли са на милото,то горкото не знае ,че е регистрирано там.Обяснили са му защо го търсят,да потвърди участие.Интересно че на мен не са звъняли а аз съм регистрирана ден преди него.

# 2 292
  • Телиш/Плевен
Аз не виждам да са публикувани печелившите от втори кръг. Не изхвърляйте. Или Вие само в първия етап сте регистрирали бележки
Да, още не са обявили печелившите. Бележките участват и в двата етапа. Иначе на въпроса - аз пазя бележките до три месеца след приключване на играта.

# 2 293
  • София
Йеййй, каква хубава награда от форума! След цяла година суша, последния месец имам ваучер от Либрес, Нова кожа и чаши от Швепс (за които още нямам мейл). Много съм доволна! Още по- хубаво ще е, ако спечеля нещо от Фереро.

# 2 294
Подсещам ви да си ползвате 3000-те точки/10 лева от Декатлон.
Днес пътьом по Графа се усетих, че имат магазин на Солунска и свърших тази работа. До 24/12 да валидни.

Ако някой няма да си ги ползва, бих приютила 1-2 ваучера.

Общи условия

Активация на акаунт