Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 656
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 865
Има ли обявени печеливши от тегленето на 23.12. от играта на Нутела с рецептите?

Пише, че до 15.01 ще бъдат публикувани. Може да почиват между празниците.
Иначе са качени само от първо теглене.

# 2 866
Това е мейла на Малива- maliva@mediaposthitmail.bg. Само едно писмо съм получила от тях, с линк за въвеждане на данни за доставка със Спиди.

# 2 867
Относно  повтарящите се имена в играта на Тюламор дю им писах и прилагам отговора да видите какво съм им писала ,дано променят повтарящите се имена.

# 2 868
Здравейте, някой има ли информация дали са изтеглени печелившите от тази игра? Срока за участие беше до 22.12.2024, но формата за регистрация изглежда все още активна.

https://jbbwinter.com/

# 2 869
Печеливши от играта на Kikkoman „Наслади се на сезона!“, 02-29 декември 2024

Скрит текст:
Официални победители от играта на Kikkoman „Наслади се на сезона!“, 02-29 декември 2024:

Участници, спечелили Kikkoman награди:

Kikkoman японска кутия за храна Ojyu и Kikkoman дозатор, лимитирана серия: k****.g*******@gmail.com
Kikkoman японски комплект за чай Mino и Kikkoman дозатор, лимитирана серия: p*****.b****@mail.bg
Kikkoman японски сет за супа и Kikkoman дозатор, лимитирана серия: c.b*****19**@gmail.com
Kikkoman комплект с Kikkoman дозатор, лимитирана серия и 2 Kikkoman продукта изненада: a****.m*******@gmail.com
Kikkoman комплект с Kikkoman дозатор, лимитирана серия и 2 Kikkoman продукта изненада: d**i*****e******a@gmail.com
Kikkoman комплект с Kikkoman дозатор, лимитирана серия и 2 Kikkoman продукта изненада: k**v*******@yahoo.com
Kikkoman комплект с Kikkoman дозатор, лимитирана серия и 2 Kikkoman продукта изненада: m***g*******@gmail.com
Kikkoman комплект с Kikkoman дозатор, лимитирана серия и 2 Kikkoman продукта изненада: b******1**3@abv.bg

# 2 870
Преди малко звъннаха на колежката, че печели от коледния календар на Кауфланд.
От този номер звънят 02 434 0844

# 2 871
Здравейте, да попитам дали са се свързали с някой от печелившите в тази игра. Виждам инициали като моите, но нямам email, нито обаждане. По принцип от Edna.bg как се свързват с печелившите?

# 2 872
Днес ще има ли теглене на соковете Куинс?Не че ще спечеля,от години играя и все не ме избират.Може би съм в черен списък.Да помрънкам и дано след толкова участия да се  видя в таблицата.

# 2 873
На баща ми са му звънна ли от номера на Кауфланд 024340844, но не е успял да вдигне. Пробва да го набера, но номера не може да се избере и прекъсва. На някои случвало ли му се е да му звъннат повторно?

# 2 874
  • При децата ми
Изтеглени са и последните късметлии, които печелят ваучер на стойност 99 лв. за онлайн магазина на Xiaomi.
Това са:

pinko
Hermione Granger

Честито!

# 2 875
Днес ще има ли теглене на соковете Куинс?Не че ще спечеля,от години играя и все не ме избират.Може би съм в черен списък.Да помрънкам и дано след толкова участия да се  видя в таблицата.

Не, днес няма теглене.
Следващата седмица е.

# 2 876
На 02.01 е последното теглене на Queens.

Весело посрещане на Новата година, всеки да получи желаните награди и най- вече здраве на всички!

# 2 877
След неуспеха ми с играта на Nivea (ако се сещате поръчах онлайн от ДМ и не ми дадоха касова бележка), днес отново имам шок с покупка за игра. В играта на L'oreal не беше ясно коя е вярната сума за покупка - 20 или 25 лв. (в правилата пишеше 20 лв., а на рекламен банер 25 лв.) )Реших да им пиша и ми отговориха, че играта е с покупка над 20 лв. и ще го поправят. Днес купих продукт за 23.99 лв., влизам да регистрирам и хоп... правилата променени на 25 лв.
Някой има ли скрийншот на правилата със старата сума? Ще съм благодарна ако ми изпрати, защото не съм направила. Ако случайно спечеля мисля да си търся правата. Имам отговор по месинджъра от самите L'oreal за сумата 20 лв. Много е некоректно така.

# 2 878
Е то в лореал Пеневи-Димитрови така са се настанили,че е абсолютно безсмислено да се участва.
Все тая колко е сумата няма шанс вече там-докато се изредят по 2-3 пъти и тя ще свърши.
Задача за 4 клас ..колко години ще се мажат със спечелените кремчета Simple Smile

5. М. Пенев *****57175
8. П. Пенев *****11398
9. М. Димитров *****88299
11. Р. Димитрова *****49484
14. М. Димитров *****12048

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 18:05 от AniMM

# 2 879
  • София
Bobby ето ги правилата и аз питах в месинджър и ми отговориха 20 лева покупка

Общи условия

Активация на акаунт