Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 183
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 025
Благодаря на Merelenda, за разяснението за Швепс. И аз уцелих чаши днес! Мисля, че ако беше бъг вече щяха да са се усетли, явно са им останали и ще раздават!

# 2 026
И аз си чакам Cluedo-то от Pringles.
Уцелих и чашите на Швепс,дано не е бъг. Изглеждат много готини и ще са перфектни да си пием джинчето лятото на терасата. Hug

# 2 027
И моят мъж удари чашите на Швепс току-що,  явно има валеж на награди в този час, така че пробвайте смело.
Да, току-що и аз ги ударих Wink
Влизайте и играйте!
[/quote
Какви са условията на играта?

# 2 028
Аз току що спечелих пирамида с бонбони. 😍❤🥰 Ее не мога да се оплача, дреболии са, но си е готино! 😁 Представям си ако спечеля айфон, ТВ или нещо друго по-голямо. 🤣

# 2 029
  • При децата ми
Ох, и аз винаги се включвам за айфон! Играя за него във всяка игра. И за прахосмукачка! Smile

# 2 030
# 2 031
  • Сф
Аз току що спечелих пирамида с бонбони. 😍❤🥰 Ее не мога да се оплача, дреболии са, но си е готино! 😁 Представям си ако спечеля айфон, ТВ или нещо друго по-голямо. 🤣
Много се радвам за теб! Да ти върви все така! И да целнеш нещо голямо! 😍
Да похваля Филаделфия,  нали не успях да си попълня формата с двете леви и им писах. Та, направили са си справка и ще ми пратят престилката ! Надявам се да дойде преди празничнато месене:) 🤕

# 2 032
Има ли някъде печеливши от коледен календар на Кауфланд играта до седмица свършва?
И аз това питам вече два пъти но няма отзиви

# 2 033
Първо се свързват с печелившите от игрите на кауфланд и голямо закъснение ги публикуват тук някой ден.
https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/igri.html#nashite-pechelivshi

# 2 034
Честито на всички спечелили🍀 Вчера при валежа на чаши аз си бях с опитай пак, но днес ги улучих и чорапите на КК също 😅 Получих и еърфраера от КК страхотен е 😍

# 2 035
  • у нас
Този номер да знаете на кой е? Дали са звънна ли на друг? 0893960056
Дава постоянно заето или се включва секретар.

# 2 036
           Току-що  късмет на всички .

# 2 037
  • Сливен
Наградата от форума. И да похваля организатора/ в случая магазин "Дундьо" /-напечатана ППП, само ЕГН и подпис попълних. 👍👍👍

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 15:43 от сикрет

# 2 038
На Веселина току що казаха наградата,ама нещо не работи регистрацията.. Grinning

# 2 039
  • Пловдив
За Филаделфия, да успокоя бльоновете, като мен Simple Smile
Имах притеснения, когато спечелих книгата, че съм пропуснала да попълня адрес за доставка, защото беше рано, рано, с първото ми кафе и още спях... Току-що получих имейл, че печеля, но полето с адреса било непопълнено и молят за адрес, и телефон за доставка. Така, че коректни са, не се притеснявайте!

Общи условия

Активация на акаунт