Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 128
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 295
За Декатлон - точките са до тази дата. Иначе ако се обменят сега, самият ваучер е със срок 3 месеца

# 2 296
До март месец са при мен 10те лева за Декатлон.

# 2 297
Е, не го знаех това, не съм редовна там, значи са си три месеца, ясно!

# 2 298
Скрит текст:
Според вас да задържа ли още бележките от Бондюел, не съм спечелила, но нали се регистрира к.б само със смс, може да има отпаднали участници /надеждата последна/.
Имах три участия, заредих се с консерви за празниците, но не ме изтеглиха.
Аз не виждам да са публикувани печелившите от втори кръг. Не изхвърляйте. Или Вие само в първия етап сте регистрирали бележки
Да, още не са обявили печелившите. Бележките участват и в двата етапа. Иначе на въпроса - аз пазя бележките до три месеца след приключване на играта.
Лале, дано си права. Моят прочит е друг- че бележките от 1 кръг не участват във 2-ри. Аз имах повече регистрации в 1-ви и не спечелих нищо, така че ще е по-добре за мен да участват и за втори кръг.

# 2 299
Тези от фереро дали ще изпратят подаръците до Коледа? Как ще ни е златна, без тях?

# 2 300
  • Телиш/Плевен
Лале, дано си права. Моят прочит е друг- че бележките от 1 кръг не участват във 2-ри. Аз имах повече регистрации в 1-ви и не спечелих нищо, така че ще е по-добре за мен да участват и за втори кръг.
Ами тук пише това:
Как да участвате?
Всеки, който иска да опита късмета си и да спечели една от тези страхотни награди, трябва да:
-    Закупи продукти на Bonduelle в една трансакция за минимална сума от 8 лв.
-    Регистрира номера на касовата бележка с безплатен SMS на 108003

-    Запази оригиналната касова бележка, докато кампанията приключи и всички победители бъдат обявени най-късно до 20 декември 2024 г.

А в правилата пише това:
Раздел 6. МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

6.1. Участието в Играта е индивидуално и е обвързано със закупуване на продуктите на Организатора.

6.2. Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията на настоящите Правила, трябва да:

6.2.1. купи консервиран и/или замразен продукт с марка Bonduelle, независимо от опаковката и вида на продукта, с една касова бележка за минимална сума от 8 лв.

6.2.2. запази оригиналната издадена касова бележка до края на промоцията и да регистрира номера на касовата бележка, като изпрати безплатен SMS на номер 108003.

# 2 301
Май не сте писали за Коколино- https://coccolino.seen.bg/#winners

# 2 302
Моите чаши на Швепс пристигнаха. Спечелени преди 10-12 дни. Имам жълти.
Днес имах имейл за награда от Еко - зимна течност за чистачки

# 2 303
  • ЛОВЕЧ
Имам смс за Бейлис, утре пристига

# 2 304
  • Бургас
Няма ме в Коколино. Но и вчера регистрирах бележка, така че може и в следващото теглене да се включа 🤔

# 2 305
Моя ваучер от Декатллон е до март 2025 г, тта затова отложих пазаруването. Все нещо ще има да се купи на детето по нататък и ще го използвам.

# 2 306
Няма ме в Маги,Марети с по 1 бележка.Захрни заводи имах 3 участия ,Милка-9(освен,че съм готова за коледните подаръци с шоколади друго не спечелих).Ариел 1:0.Печелившата с пералнята от играта на Ариел ли е?

# 2 307
Ако питаш за моя пост-не. Играта е на Коколино.

# 2 308
Ако питаш за моя пост-не. Играта е на Коколино.
. Благодаря.Има ли печеливши от Ариел?

# 2 309
Току що уцелих чорапите в приложението на Кока Кола. Отдавна не бях печелила моментна награда Blush

Общи условия

Активация на акаунт