Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 754
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Велико Търново
И моята бутилка от Бейлис е 500, вместо 700. Знаете ли техен имейл, ще си търся другите 200😆
Всички бутилки от календара би трябвало да са 700 мл.

# 2 776
  • Sofia
В новата група за размяна във ФБ предлагат чашите на швепс, даже без да са ги получили още, на цена от 30 лв. В Инглиш хоум кутия с яки чаши - 3 броя в момента е 25 лева. Малко прекалено ми се струва да дам за 2 рекламни чаши и две кенчета швепс тоник 30 лева, но всеки си знае...

# 2 777
  • Бургас
Либрес ме убиха с тази реклама ! 😱

# 2 778
Чашите на Швепс се раздават, с различни активности, от години. Скоро спечелих такава от ФФ с покупка на две бутилки Тоник. 30 лева е цена, оправдана за колекционери. Иначе има и кристални чаши за по 10-15 лева за брой.

# 2 779
По стара традиция от Престиж ме пропуснаха. За компнесация може да пратят до Дубай.

# 2 780
Нещо май наруших правилата на групата с предният си пост. Било е неосъзнато,извинете ме.
Искам да споделя нещо което ми се случи тази сутрин😃
Мисля,че имаше подобен случай с детско боди

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 10:51 от Leni94

# 2 781
Скрийте си данните за доставка Simple Smile

# 2 782
Доста глупаво
Даваш подарък ама си плати доставката
Все едно да поканил някой на вечеря ама той да си плати....
Трябва някой да санкционира тези раздаващи такива подаръци

# 2 783
  • София
Имам въпрос към тези, които миналата година спечелиха куфарчета на Емека. Някой пробвал ли е да го пъхне във формата на Wizz Air? Тогава пробвах в на Райън и мъничко опираше, но на Уиз размерите са една идея по-големи, а не се сетих и там да пробвам, защото изключително рядко пътувам с тях.

# 2 784
Здравейте,има ли игра с бира сега,че не мога да намеря?

# 2 785
  • Бургас
Имаше на Хайникен, но е много дървена!
Качих бележка, която по никакъв начин не се разбра успешно ли е или не. Даже и не я мисля, дали е приключила! Нищо не чакам от нея.

# 2 786
Здравейте! Има ли игра с гориво?
За бира се сещам Хайнекен и Кауфланд, мисля че е поне до края на месеца.

# 2 787
  • Велико Търново
Здравейте! Има ли игра с гориво?
ОМВ и Мастъркард

# 2 788
  • у нас
Таня67, Емечко пътува редовно по няколко пъти в годината с Уиз. Даже оня ден се прибра вкъщи. Не е мерен в рамката, но е мерен преди да тръгне на път и е в позволените размери на компанията. За Раън е малко по-големичък.

# 2 789
  • София
Таня67, Емечко пътува редовно по няколко пъти в годината с Уиз. Даже оня ден се прибра вкъщи. Не е мерен в рамката, но е мерен преди да тръгне на път и е в позволените размери на компанията. За Раън е малко по-големичък.
При Райън не можах да пъхна стърчащите колелца. А точно височината и при двете компании е 55 см.

Тази година в Бари видях как се чупят колелца на куфар точно заради Уиз. Joy

Обаче Уиз са написали това и тогава размерите наистина ще са наред:
Цитат
Позволеният размер не включва дръжките/колелцата на чантата; колелцата обаче не трябва да добавят повече от 5 см към размера на багажа.

Извинете за отклонението! Но все пак куфарчето е награда от томбола и доста хора в темата го спечелиха. Wink

Последна редакция: сб, 28 дек 2024, 13:16 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт