Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 632
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 880
Много ти благодаря, Kelly. Heart То не че ще спечеля, ама знае ли човек...
Иначе, да. И аз ги изброих Пеневи/Димитрови. С всички имена и фамилии са участвали и са обрали почти всички награди. Ще има да се мажат с крем. Joy Само Даниела липсва. Поне вече минаха по 2 пъти и може в следващото теглене да ги няма и да пуснат някоя награда и за нас. Grinning

# 2 881
  • София
Едва ли се мажат, по-скоро ги продават
и си вземат кеш-парица е царица.

# 2 882
Това са хора, които имат магазини и пазят невзети касови бележки. Друго обяснение нямам. Подобно е и с КК. Няма как да участваш с 400 билета, освен ако не работиш в заведение и не обираш етикетите/капачките.

# 2 883
Доста труд трябва да хвърлиш да събираш чужди етикети
Една позната едно време работеше на лафка и събираше не печелившите билети И ги регистрираше ,доста енергия хвърляше ,но така и не я извикаха за участие

# 2 884
Gama Organica - Natural household cleaning products
17 декември в 19:00  ·
🎁 Разбрахте ли, че в декември имате шанс да спечелите нашата Голяма Кошница с продукти! 🌟
Как?
🛒 Всяка поръчка, направена в периода 01–31 декември, автоматично участва в томболата.
🔢 Участвате с номер на поръчка – колкото повече поръчки, толкова повече шансове за награда.
😊 Не се притеснявайте, ако не пазите номерата на поръчките – ние сме се погрижили за това.
Какви изненади сме ви подготвили: 🎄
🎀 Голяма кошница, пълна с продукти на Gama Organica:
✅ Универсален почистващ препарат 500 мл + още 1000 мл пълнител, с аромат по избор.
✅ Препарат за почистване на под 1000 мл, с аромат по избор.
✅ Натурален сапун за ръце в голяма опаковка, с аромат по избор.
✅ Хипоалергенен препарат за пране Sensitive.
✅ Комплект еко домакински кърпи за многократна употреба.
🎁 Освен това, двама от вас ще спечелят по-малки, но също толкова прекрасни и практични награди:
Комплект еко домакински кърпи за многократна употреба.
📅 На 02.01.2025 ще изтеглим печелившите в живо включване на нашата Фейсбук страница! 🎥
🎄 Нашите специални празнични комплекти и промоционални цени ви очакват през целия декември. Разгледайте ги тук: 👉 www.gamaorganica.com/bg

# 2 885
Специално за КК имат голям шанс. При 1/1000. Регистрирайки 500 билета примерно, имаш 50% шанс. При 1 билетче, като мен, шанс  0,1%. А на някоя барманка нищо не й пречи да си събира етикетите и да си ги въвежда. Рядко някой в заведение си къса кодовете.

# 2 886
Аз рядко пия газирано и понякога дори забравям да си прибера капачката и съвсем ми е малък шанса

# 2 887
  • при късмета
Това са хора, които имат магазини и пазят невзети касови бележки. Друго обяснение нямам. Подобно е и с КК. Няма как да участваш с 400 билета, освен ако не работиш в заведение и не обираш етикетите/капачките.
На Пеневи не им трябват много бележки. Една е достатъчна, даже в доста игри предполагам, че не е на човек по една, а буквално една, регистрирана на всички, с всякакви вариации на телефони и смяна на презиме и фамилия. Просто им е гарантирано, че ще ги изтеглят и броя на участията няма нищо общо.
А за КК, всичко е възможно. Преди, като играта беше в сайта, не в приложение, много хора ми събираха капачки, защото знаеха, че играя. А и вкъщи редовно се взимат продуктите. Към момента имам около 200 кода на КК, но не ползвам приложението. Понеже много хора събираме капачки за кампаниите на Капачки за бъдеще, тези на КК се отделят за играещите. Подарявала съм, разменяла съм, например моя мъж Каменица не мога да го накарам да близне и единствения ми шанс да участвам (те са с най-хубавите награди от бирите) е да разменям кодове на КК за на Каменица примерно. А за кампаниите мноооого хора събират капачки. А откак и в някои обекти на Лидл има кошове за кампанията, не само сърцата, идея си нямаш колко кодове на КК се намират там, без предаващите ги да се занимават с приложението.

# 2 888
Аз също събирам капачки ....от години ....,но участвам само когато ми харесват наградите ....имам печалби ....но и много хора вече играят ....

# 2 889
  • София
Играта на Бейлис уж са я оправили, отваря се късметчето на деня, но не ми излиза поле за попълване, за да участвам за голямата награда. И при вас ли е така?

# 2 890
Няма поле за попълване, да.
Аз мислех, че е приключила, а тя е до утре.
То нали на Бъдни вечер резнаха сайта и не се отваряше повече. Та и не съм влизала след това.

# 2 891
  • София
На мен не ми се вижда логично с една касова бележка да печелят всички Димитрови/Пеневи. Поне на мен за да ми валидират награда винаги ми искат снимка на касовият бон, нали организаторите ще видят, че представената бележка е една и съща от всички лица. Или аз някъде бъркам с логиката.
Също така на доста игри имат валидация на номера на касовият бон, често ми се е случвало да съм забравила, че съм играла в някоя игра и седмица по-късно да се опитам да регистрирам касовата бележка и изписва, че същата е вече регистрирана.
На Пеневи не им трябват много бележки. Една е достатъчна, даже в доста игри предполагам, че не е на човек по една, а буквално една, регистрирана на всички, с всякакви вариации на телефони и смяна на презиме и фамилия. Просто им е гарантирано, че ще ги изтеглят и броя на участията няма нищо общо.
А за КК, всичко е възможно. Преди, като играта беше в сайта, не в приложение, много хора ми събираха капачки, защото знаеха, че играя. А и вкъщи редовно се взимат продуктите. Към момента имам около 200 кода на КК, но не ползвам приложението. Понеже много хора събираме капачки за кампаниите на Капачки за бъдеще, тези на КК се отделят за играещите. Подарявала съм, разменяла съм, например моя мъж Каменица не мога да го накарам да близне и единствения ми шанс да участвам (те са с най-хубавите награди от бирите) е да разменям кодове на КК за на Каменица примерно. А за кампаниите мноооого хора събират капачки. А откак и в някои обекти на Лидл има кошове за кампанията, не само сърцата, идея си нямаш колко кодове на КК се намират там, без предаващите ги да се занимават с приложението.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 19:51 от *Антония*

# 2 892
  • при късмета
Ако говорехме за логика и честност, нямаше да печелят където си поискат. Дори статистически не е възможно

# 2 893
Здравейте, да попитам дали са се свързали с някой от печелившите в тази игра. Виждам инициали като моите, но нямам email, нито обаждане. По принцип от Edna.bg как се свързват с печелившите?

Аз съм сред печелившите,но все още чакам обаждане или да получа поне имейл.Според правилата им не е с изпращане на СМС а по имейл или се свързват по телефона.Явно ще е след празниците.

# 2 894
  • София
Здравейте, да попитам дали са се свързали с някой от печелившите в тази игра. Виждам инициали като моите, но нямам email, нито обаждане. По принцип от Edna.bg как се свързват с печелившите?

Аз съм сред печелившите,но все още чакам обаждане или да получа поне имейл.Според правилата им не е с изпращане на СМС а по имейл или се свързват по телефона.Явно ще е след празниците.
А как разбра, че си от печелившите? Защото зад двете букви могат да се крият безброй имена.

Общи условия

Активация на акаунт