💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 57 306
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 1 020
Беше интересен епизод. Няколкото важни момента:

1. Микяй, който отиде веднага да изпее какво са си говорили с Анджи. Супер грозно и жалко поведение. Сега и да пуска постове в ИГ/Фб и да се жалва из подкастовете, всички го видяхме каква е подлога на МиД, безгласен лакей, който се чуди как да мине меджу капките. И какво очакват с Магдалена?!?! Ако стигнат до финала, да победят МиД с всичките им грошове, плюс, че са 100 пъти по умни от тях? Grinning

2. Анджи, която единствена има акъл за 2 стотинки и осъзнава, че имат шанс, ако разделят МиД. И пак Анджи, която от безсилие, понеже е заобиколена от амеби, се принуди да търси коалиция точно с
МиД.

3. Раду - взе им страха. Изгладнял, изнемощял, показа силна воля и инат. МиД бяха приятеснени определено от него. И всички като цяло се стъписаха. Забавно беше как всички искаха да спят с него в една стая. За първи път МиД не бяха центъра на вниманието и не вземаха те решенията. Браво на Раду, че вендага усети кои са кукловодите, но жалко, че се доверява на най-вярното им кученце Микяй...

4. Мартин, който за първи път го чух да хвали някого. Беше възхитен на синхрона от Раду. Обичайно от устата на Мартин излизат само кофти думи за всички, освен Добрин. Даже и за Добрин не се е изказвал така ласкаво. Личеше си, че Мартин вижда в Раду достоен противник на всички нива.

# 1 021
Всякакви състезания по издръжливост на болка ми се струват извращения.  Не бива да го има това което гледахме. Ако бяха малко по-човечни, щяха да заоблят колчетата да нямат остър ръб. Аз пак щях да съм против но щеше да е една идея по-човечно.

# 1 022
Да. Най-искрено, на появата на Раду, се зарадва Анджи. Но, не посмя да говори с него. А, той имаше идея и стратегия. Развали му я Мики маус. И, понеже НЕ е същият като опосумите, ще удържи на думата си, дадена на Павел и ще си прецака собствената игра. Поне донякъде.
В понеделник падат двама. Остават три бушона. Мики, Мини и Анджи. Гешев, Раду и опосумите на финал. Тогава ще се вадят гердани, грошове и.....Воала.

# 1 023
Аз също харесвах Микяй в началото, но след като Гешев разтури коалицията, той се показва в кофти светлина.

Всъщност в никаква светлина, имам чувството че просто реши да се носи по течението понеже така е по-лесно.

Струва ми се тип характер, който предпочита да слуша и изпълнява, от колкото да задава тон и да взима решения. Твърде много му влияе чуждото мнение и как изглежда в очите на хората и за това предпочита да не взима никакви решения ( дали с риск до изглежда страхлив ) от колкото да вземе решение или направи ход, които да го поставят в кофти светлина.

В ЧакалКаст бях гледала жена му и там тя каза, че е трябвало да влязат заедно, но тя преценила, че не е за нея, че няма да може да се справи физически, даже от продукцията си чудили как да я разубедят и да я накарат да влезе, ама не успяли. Та, мисля си, че тя щеше да е по-успешна в представянето си, изглежда оправна и мислеща, ама си останахме с Микяй 😅

Раду е железен, за пръв път ДиМ не можаха да вземат думата на масата и седяха като наказани, беше много смешна гледка 😄 Беше им удобно да се изявяват като оратори пред групата на зомбираните, ама свърши това време, пред Раду не смеят да се правят на интересни, защото той няма да си мълчи.

Гешев също с две приказки ги прави шах и мат, дано двамата с Раду намерят общ език и дадат отпор на МиД, за да стане интересно поне във финалната седмица.

Калоян, Деси, Мики, Маги,Анджи са просто в поддържащи роли, ще излизат един по един в следващите дни ( не ме интересува в какъв ред), но залагам, че ако има жена в топ 5, нова ще е Анджи ( и преди време го бях писала ).

Мими очаквам финалната тройка да са Мартин, Раду и Гешев, мисля че Добри ще отпадне четвърти ( даже може и да е в полза на Мартин в игра, в която двамата са един срещу друг за последното място на финала).

# 1 024
Жалко е, че сме на финала и няма за кога Раду и Гешев да се обединяват и да дават отпор на братята близнаци... Просто е загубена работа вече...

# 1 025
На мен ми харесаха размислите на масата на Раду. Сам си се чудеше как са допуснали двама човека да си налагат мнението и да са като царе  там, а другите придворни. Много е проницателен  и за няколко часа картинката му се изясни напълно. Видял е и грошовете колко много са ги наредили, видял е сервилниченето на останалите, беше отвратен и искрено се чудеше на ситуацията. Беше решен да разбута нещата, но Микяйчо съвсем го срази , че са дали дума с Маги и са железни с онези двамата. Раду може да е всякакъв , но си държи на думата. В случая Павел лоша услуга му направи, сега Раду хем да ги пази, хем да е с онези двамата, които ги вижда реална заплаха  и финалисти, ясно му е и че така пари не се трупат, значи и продукцията е зад тях, а другите са обезличени и смазани.
Той пак може да ги пази според мен, като е в коалиция с други, но не гласуват за Маги и Микяй, дори ще им бъде повече в полза, но...
Най-радостна  от връщането на Раду беше Анджи, направо и светнаха очичките и видя сламка да се хване, но....не направи крачка към него, явно е изчакала. Всъщност той ако изпълни желанието на Микяй пак ще са заедно, ама това означава да продължават да са безгласни, както и да изпуснат момента да бутнат онези двамата. Подаръците от продукцията ще ги спасят 1 път, 2 пъти и край. Ще трябва грошове да хабят яко, но....всички виждат и знаят какво следва, не са толкова тъпи, обаче не смеят да се обединят, такова чудо не се вижда често, пълнолетни хора, спортисти, изградени личности и ...мишки.  Калоян ще го жертват за мен, а е жалко, ако пък се изправят Калоян и Деси , то Гешев остава съвсем без свои хора((
Сега Пелипенко говори, била си счупила ръката и така играла се оказало.2 месеца я лекувала, зараснали накриво кости , но не се оплаква.

# 1 026
Микяй дали бие Краси Дунев от миналия сезон. Според мен - да!

# 1 027
Харесват ми МиД на терен, но този сезон нямям ни един, който да ми на сърце за победител. В предният сезон поне бях за Мастагарков и Момчил. Grinning В този - за никой.

# 1 028
Сега виждаме Раду като цар Лъв, но преди сме го виждали и като прислужник на женската коалиция. И в двата случая се адаптира, без да загуби достойнство. Нещо, което Микяй не умее, нито пък половинката му в игрите. Но дори и той вече разбира, че е може и по друг начин. Ще видим  дали ще изневери на МиД или ще го глътне  инерцията. От всяко положение той си е дал сметка, че няма да е шампион, а дали ще е 4-ти или 5-ти е без значение. Единствено ще смени шефа. Ако им е набрал на опосумите, може да се опита да ги препъне за кеф.

# 1 029
  • Sofia
Микяй няма капацитет за такива неща. Той си е такъв, да се сниши, да скатае, и ако може да се залепи към "силните на деня", за да добута малко по-напред, още по-добре за него. С Маги си паснаха, защото са прекалено еднакви безгласни букви.

П.П. Раду ме кефи! Много бързо и с лекота успя да всее смут, и разбута "къщичката" на двете опосумчета. Физиономиите им бяха безценни! 😃

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 11:57 от Crystal_Noir

# 1 030
В ЧакалКаст бях гледала жена му и там тя каза, че е трябвало да влязат заедно, но тя преценила, че не е за нея, че няма да може да се справи физически, даже от продукцията си чудили как да я разубедят и да я накарат да влезе, ама не успяли. Та, мисля си, че тя щеше да е по-успешна в представянето си, изглежда оправна и мислеща, ама си останахме с Микяй 😅
В Надкаст казаха, че е била резерва в техния сезон. По-добре, че е отказала, че Елица-Алекса сценарий втори път щеше да ми дойде много.
Не разбирам логиката на Анджи. Те са 5 червено, събират ги с 3-ма силни и тя мисли, че МиД ще номинират нея. Защо да си губят член от коалицията? Освен ако тя не им се е показала като прекалено хлъзгава и да не ѝ вярват. Разбирам да бяха Фифо и Гого, които цял сезон искат мъжки битки и финал, да си мислиш, че няма да стрелят по Гешев и Калоян,  но Мартин и Добрин през цялото време отстраняват силни играчи.

# 1 031
Момента да издумкат двата опосума е утре. Когато ще трябва да номинират двама. Не вярвам на харчат за гласове, защото смятат, че са 5 и ще са спокойни.
Предполагам, че Мики и Мини маус ще се снишат да мишкуват и няма да посмеят.
Вторник ще е късно.  Да го бяха разкарали вместо Станчо.
Всъщност, затова Раду беше изпидуркан във Варела.

# 1 032
От годежа на Павел и Кристина. Борисенко се оказва всестранно развита личност.

И Геша и Павката, приятели  Wink

# 1 033
Изявлението на Микяй не предполага последвало противодействие от негова страна. Останал си е в поза партер. Борецът с восъчен гръбнак. 
Невъзможността, даден индивид  да провиди в перспектива последствията от действията си, е белег за примитивизъм.

ДиМ, поразтревожени от неочакваната поява на изолирания, се увиха като паразитен плевел около Анджи.

# 1 034
Може ли гифтче на сурикатите, докато течеше "борбата" за това кой да е в една стая с Раду! 👀

Общи условия

Активация на акаунт