💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 650
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Бях забравила Раду какво кречетало е,направо ме измори.
Поне разсъждаваше добре,но като се насочи към Микяй и Маги направо ме довърши.
Пак сме на изходна позиция.
Микяй как не може да забрави постъпката на Гешев,който им го каза в очите,а лакейства на двете недоразумения.
Каквото и да пише сега,твърде късно е.В кой момент от престоя си той усети подкрепа от дуото,че не знаел какво се случва реално?Ами последен пример-как беше капитан 1-2 минути.Това не му ли стига да си зададе един-два въпроса?
Имам лошо усещане,че Гешев ще остане сам.

# 1 006
  • Пловдив
На Раду стратегиите са много по-долни,обидни,манипулативни и нагли,но понеже много приказва и обяснява на неразбираем език някои хора го примат за приятен.А той се представя като най-знаещия,най-правия,най-мъдрия,най-принципния,моралния стоже.Като си спомня как обиждаше Силвия и,че  ходи с нощницата с цел да  омае някой мъж,просто...

Точно тогава се отвратих от Раду. Защото си е класически манипулатор и от самото начало вкарва психоатаки, просто сега си го призна. А и не го прати женската коалиция в Изолатора. Той поиска да е капитан и падна от Мартин. После сам се съгласи да влезе в Изолатора. Кофти човече е.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 23:11 от Черешка 🍒

# 1 007
  • Stockholm
И сам воинът е воин Blush Ще се справи Геш.

Според мен за всичко е виновен Микяй. Единствено заради неговата глупост и инат  и при опитите на Гешев, и при Раду, не можаха да разбият МиД. Целият сезон пропадна. Много деструктивно същество.

Edit:
Другият виновник е Гешев. Ако не беше изоставил коалицията си така необмислено и малоумно, нещата щяха да се развият по съвсем различен начин, с неразбиваема коалиция Павел, Микяй, Гешев и Маги, следователно МиД нямаше да се носят сами на бял кон през целия сезон, щеше да има конкуренция и много интересни моменти.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 23:17 от silsto

# 1 008
  • Буркина Фасо
За играта днес - ужасна и пак недомислено и в ущърб за по-ниските. На последната позиция Анджи и Микяй трябваше да стоят почти на шпагат, което малко или много не е честно. Редно беше да бяха съобразили спрямо височината на всеки, но с тази продукция това явно няма как да се случи.
Иначе браво на всички, за Раду щях да съм доволна, че победи, ако не беше заявил, че ще следва указанията на Павката за коалиция. Все пак си остава надеждата, че макар и опитвайки да пази Микяй и Маги, някак ще ги убеди да гласуват за Мартин или Добрин. Или поне да успее Гешев с идеята си и да ги накарат да харчат. Не ми се гледа полуфинал с купени предимства.
все нещо не ви харесва Smiley
ако мислеха за по-ниските ще трябва да мислят и за по-тежките - на по-леките трябваше да наденат жилетките за да уравновесят теглото. вероятно трябваше да помислят и за дебелината на колчетата - трябва да са с по-голяма площ за тези с по-голямите крака.

# 1 009
  • София
Бяха ни дали почивка от синхроните на Раду, ама свърши. Нищо, малко остана.
А, Мики, да знаеш някои не четем във ФБ и не гледаме подкасти, така че излагацията няма да видим как ще оправдаеш.

# 1 010
Мики маус тепърва го чака хейт. Голяма излагация. В една игра такъв страх да бере .... Реално, много добре знаеше какво се случва. Даже го коментира. Няма смисъл да се прави на Дева в момента. Беше му удобно да си чака реда, на завет. Дребна душица. Подведе и Маги. Не, че тя има мнение. Още й действа часовата разлика.

# 1 011
Мартин и Добрин, след като вече привлякоха Анджи, а и когато разберат, че Раду ще играе с Маги и Микяй, може би ще реализират единия си план - да стрелят по Маги и Микяй, залагам по-скоро на Микяй. Спрямо Калоян не знам какво е отношението на гросмайсторите, по едно време искаха Калоян на своя страна, но сякаш беше отдавна. Маги също може да бъде номинирана - не само от Гешев.

Микяй да не се притеснява, то малодушието и без намесата на продукцията се вижда.

# 1 012
  • Stockholm
Тя жената на Микяй се е захванала да му чисти имджа и то доста отдавна. Той самият какво мисли и чувства си остава мистерия Joy Не знам за воля, но показа зверска злопаметност, съчетана със сервилност към силните на деня, готовност за предателство с лекота в случай на нужда, слабохарактерност и глуповатост.

# 1 013
Раду, Микяй и Маги ще стрелят по Калоян. Калоян, Деси и Гешев - по Добрин, ама Добри ще изкара я грошове, я амулети. Добрин, Мартин и Анджи, ако не стрелят по Калоян, то трябва по Гешев. Би трябвало Калоян, Деси и Гешев да са на пангара.

# 1 014
Аз си мисля за Микяй, Маги/Калоян и Деси. И Микяй и Деси да отпаднат.

# 1 015
Моля оценете:

епизод 74 събота

# 1 016
това, че Раду е отпаднал заради женската коалиция го каза Ралица, не е било твърдение на самия Раду. И пак Ралица с други реплики побутна струната за конфликт между Анджи и Раду. Аз пък смятам, че не само Калоян, но и Анджи се зарадва първоначално на идването на Раду. Според мен е нормално Гешев да не е щастлив, защото двамата са един профил силови играчи. Но пък имат общ враг, дано да поговорят след съвета.
Напълно съм съгласна, че всички глупости в сезона тръгнаха заради Микяй. Павел не беше доволен от разпадането на коалицията, но в същото време разбираше хода и не мисля, че би се държал като злопаметен слон.

# 1 017
Доволна съм, че Раду би. Ще има възможност да се възстанови една седмица.
Каква седмица, за тях следващата битка е утре 😜

# 1 018
Смешно ми стана как насърчаваха Поли, а тя въобще не се и беше отчаяла. Никога не ми е била от любимките, но с добро ще я запомня - не мърмори, влагаше усилия колкото може в игрите, прояви съобразителност и разум спрямо стратегическата игра.
Хареса ми битката между Раду и Павел. И двамата си минаваха елементите и имаха хъс. Павел от началото на игрите ми е сред любимците и се радвам, че остана толкова дълго (нищо, че приказките от Ламарината ми идваха в повечко на моменти😆). Интересен завършек направи. Честито им.
Като се замислих съм доволна от кои остават до голяма степен - различни образи са, имат какво да покажат още.
Радвам се, че Раду стана финалист. Може да е наистина много дразнещ на моменти и нападащ гадно, когато не му изнася, но си има и много добри качества. Интересен е за гледане, винаги успява да предизвика някакво чувство. Много "жив" човек със стабилна психика и работещ почти винаги мозък. Не бях виждала някой с толкова +/- качества в двете крайности.
Гешев - спокоен, аналитичен и има един благ поглед. По-рисков играч, не го е страх да завърти нещата. Хем си играе играта, хем не лъже и маже до несвяст. Ще му стискам палци.
Двамата с Раду ще ми е интересно как биха се разбирали. И двамата са по-авторитарни, но при обща цел защо ли не. Но след днешния епизод, едва ли... Лоша услуга му е направил Павел в случая на Раду.
Маги и Микяй извън играта изглеждат свестни хора. Не мога да разбера как се е случило това им облъчване в игрите (все едно са слепи и глухи) и затова с интерес чакам подкастите им. И тази злопаметност спрямо Гешев - толкова чак навътре да го е приел, защото е била първата врътка, но пък при Червените се случва в пъти повече и по-гадно, а не се проявява. Много странно. Микяй определено го беше страх от елиминационни битки, но пък си има и добрите качества - спокоен, не предаде Маги.
Маги си беше фурнаджийска лопата в началото, не влагаща много мисъл често, но започна ла се усеща и учи, душичка е, няма злоба.
Впечатлена съм от хъса на Анджи и е удоволствие за гледане на арената.
Калоян и Деси също за игрите. По-безлични са ми иначе, но с добро ще ги запомня.
Добрин и Мартин ми дотягат все повече. Хубавите им качества някак избледняха. Не мога да ги възприема съвсем като хора. Оценявам все пак как Добрин защити Крамарска и мозъка на Мартин, но дотам.
Гадна игра с тези заострени колчета, мъка за гледане наистина. Предположих, че ще е жена. Браво на Раду и Анджи, и като цяло на всичките.
Наваксвам с подкастите - хубави бяха на Борисенко и Павел /не усетих кога мина времето/. Любопитна сьм да изслушам на Стан, но сигурно ще е на части, че ми лази по-нервите с всичките си противоречия доста лесно. С Поли също май ще се пробвам.
Изостанала съм и с Надкаст леко, но са ми забавни и приятни за слушане за фон, така че ще си ги изслушам подред както са ми се насъбрали май.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 04:25 от Nitler

# 1 019
Добри, след сутрешния доклад:
-- Доста съм очарован от Микяй!

Димо:
-- Вижте краката на Мартин! Треперят му мартинките!

Раду за Анджи:
-- Гледам я - не мърда крачетата! Значи край!

Писали сте кой как гледа когато Раду се показа в далечината. Според мен Анджи гледаше най-радостно - виж снимката по-долу. Брутален нейн пропуск е, че не отиде директно да говорят при първа възможност.

Общи условия

Активация на акаунт