💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 658
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 990
Това сигурно ли е, че Микяй го е писал, звучи ми като жена му JoyJoy

# 991
И аз с Микяй идех Joy голям смях Joy

# 992
  • София
Това сигурно ли е, че Микяй го е писал, звучи ми като жена му JoyJoy
И тя да е, на мен по скоро ми прилича на "damage control". Само мога да си представя какви ги е натворил последната седмица JoyJoyJoy

# 993
Браво на Раду!
На който му е интересно какъв е по народност, да му поиска да си покаже личната карта 😄😄😄, ако може придружена с кратка автобиография.

# 994
Е, пак е нещо... По-добре късно, отколкото никога. Но чак пък толкова да са ги замаяли дуото... или такива са си облъчваните?

Дуо Кашпировски Grinning Имаше и неподвластни на омаята им, но не се застояха достатъчно.

# 995
  • Sofia
Жената се опитва да минимизира щетите, а горкото й съпружеско тяло се е оакало здраво! 😂😂

# 996
  • София
Свършиха ми лайковете, но много се смея с последните постове! Joy

# 997
Знам, че в субективно, но Раду ми е интересно да го гледам, дори и да не одобрявам всичко. Докато Мартин ми е хем отвратителен, хем абсолютно скучен. Скучен и досаден. И яко криндж. Раду може да не ми хареса, да ме разсмее, да ме ядоса, да се възхитя, изобщо...събужда емоции и го ГЛЕДАМ. А Мартин го превъртам.

# 998
Аз толкова да защитавам прУдукцията , пък тя да ме зашлеви с толкова синхрони на Раду. Направо бях забравила колко е дразнещ. Определено МиД са ми по поносими , поне не се правят на добрички. Ама Кумчо вълчо в овча кожа , ще схруска и 8 те овчици там, и 8 те милиона овчици навън.

# 999
Раду направо в синхроните си "влиза с бутонките", а пред племето е мазен лицемер. И неговите високопарни слова, ми надуха ушите. Какви ли съперници чак пък толкова е сборил в Изолатора?! Ще го видим евентуално на  финала, без грошове с подвитата опашка към ТИР базата си.

# 1 000
  • Stockholm
Жената се опитва да минимизира щетите, а горкото й съпружеско тяло се е оакало здраво! 😂😂

Чудя ся какво ли е направил. Явно се е хлъзгал между Раду и МиД, обещавал на едните, гласувал за другите. но такива извинения в социалките значат, че сериозно е объркал играта с негативни последици не само за себе си, но  и за други хора.

# 1 001
Твърдя , че 40 процента от злините на този свят са дело на злосторници, останалите 60 са от глупост .

# 1 002
  • София
Интересно ще е на Съвета. За пръв път усетих притесненение в МиД, най-сетне. То такова лежерно стигане до финал за никой друг не е имало.

Напротив, Милен от сезон 2 много по-лежерно си стигна до финал, даже самият финал му беше спокоен, защото общо взето игра сам.

За играта днес - ужасна и пак недомислено и в ущърб за по-ниските. На последната позиция Анджи и Микяй трябваше да стоят почти на шпагат, което малко или много не е честно. Редно беше да бяха съобразили спрямо височината на всеки, но с тази продукция това явно няма как да се случи.
Иначе браво на всички, за Раду щях да съм доволна, че победи, ако не беше заявил, че ще следва указанията на Павката за коалиция. Все пак си остава надеждата, че макар и опитвайки да пази Микяй и Маги, някак ще ги убеди да гласуват за Мартин или Добрин. Или поне да успее Гешев с идеята си и да ги накарат да харчат. Не ми се гледа полуфинал с купени предимства.

# 1 003
Свеж ми е на мен Раду! Глътка свеж въздух в тази игра на машинации! Анджи според мен постъпи доста глупаво

# 1 004
Ще го видим евентуално на  финала, без грошове с подвитата опашка към ТИР базата си.

С едно уточнение , че ТИР базата му е лична, собствена. Няма нужда да чака някой да му подхвърля трохи, да го кичи с помпозни титли и да му предлага "величайши' договори за "треньори". 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт