💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 609
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Stockholm
Плах опит на участниците за еманципация чрез Раду, но май умря още в зародиш.

# 1 066
Раду каза, че след като Микяй му е провалил плана, той веднага ще направи нов план.
Много се надявам да не остави спокойно да си живеят сурикатите както досега.

# 1 067
И дано не го сподели с Микяй Simple Smile

Добре, че не се включиха и те в наддаването при кого да спи Раду Grinning Ошашавиха го човека.

За първи път нямаха шанс да се уредят, за секунда Раду беше плячкосан и пижамите раздадени Simple Smile
Забравих да питам, на кой ще мъсти Деси?

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 21:39 от Трънка Бодливкова

# 1 068
  • София
С някои коментиращи явно гледаме различно предаване - не спират да пишат как са махнали Кралев и Димитър, защото били пречка на Мартин и Добрин. Гледам всички епизоди и ако това е вярно - то всички участници са за Оскар. Кралев не го харесваха в жълтото племе, не го харесаха и тези на блатото, даже зелените му се издразниха на моменти, а дори не беше при тях като участник. Но, не - махнат е нагласено - явно е бил много харесван от всички, но нагласено номиниран - загубил битка и изгонен на съвет.
Димитър не са го считали зелените за добър играч - не - избрали са него да изпратят на блатото, за да изпълнят плана на продукцията, която е знаела, че той е силен и пречка, но няма шанс участниците да са го забелязали.
И не само за тези двамата важи това, когато на арената/играта се случва нещо в помощ на харесван - една реакция, на НЕ харесван - друга. В сезон 4 примерно - единствената елиминационна битка на Гого беше изцяло в негова полза. Лефтеров шанс нямаше - ниджа компоненти за нинджата. Масово коментарите - уау, страхотен Гого, тук таме - Лефтеров нямаше много шанс и подобни.

# 1 069
Изпълнявам поръчка. 😊

Разпределение по стаите... 😁

Точно като два суриката. Ако се бяха и изправили на задни лапички..... досущ като тях.
Ама що ги наричате опосуми, баш сурикатчета са си!

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 21:55 от albaaa

# 1 070
  • София
Забелязах, че Раду е седнал на шефското място, дано поизпоти малко дуото утре, защото иначе ще бъде твърде безинтересно. Много добро гифче от масата и разпределението по стаите. Sunglasses

# 1 071
Абсолютно разочарование е целият сезон. Трети и четвърти бяха връхната точка. Пети сезон тръгна леко надолу, но този вече направо удари дъното.

Продукцията копае надолу седмица след седмица и се подиграва с интелекта ни.
Участниците са избрани сиви, скучни, глупавички, страхливи...
Изключенията са малко, но и те бързо разбират, че трябва да играят по свирката на продукцията, че иначе при Митака вкъщи.

# 1 072
Димо ги беше оприличил на опосумите от „Ледена епоха”. Наистина приличат, но това не е обида, даже може да се приеме като комплимент. Но май тук се използва негативно. Предполагам, че е защото за повечето хора изглеждат страхливи и криещи се, но дали това е вярно, или не, не ми се коментира.
Изпълнявам поръчка. 😊

Разпределение по стаите... 😁

Точно като два суриката. Ако се бяха и изправили на задни лапички..... досущ като тях.
Ама що ги наричате опосуми, баш сурикатчета са си!

Иначе относно този коментар - и аз точно това мисля. Не са ми любимци Мартин и Добрин, понеже наистина имат арогантни моменти, но се чудя как масово се забравя, че и Момчил, и Рълев и кой ли още не е имал такива. Момчил просто беше самостоятелен играч, но на синхрони ги ръсеше абсолютно същите,но при него се приема, че е самочувствие с покритие, докато при тях е определено като арогантност. Аз смея да твърдя, че и четиримата са проявявали арогантност на синхрони, но заради това, че изглежда нагласено и че дуото играе по-стратегически и прикрито (за участниците, не за зрителите), по-лесно се забелязва. В допълнение наистина, поне откъм отношение към другите играчи, се различават с Момчил. Той поне само на синхрони си беше арогантен. В началото имаше някакви леки моменти, но много бързо се усети. В случая на дуото не мога да не призная, че и те не се усещат, но въпреки това на моменти доста избива и са ту горе, ту долу със социалната си игра.

Не ми харесва наставническото поведение на Мартин, което го виждам и в Раду. Затова донякъде разбирам недоволството на зрителите към дуото, но малко ме притеснява това, че го няма към Раду, докато всичко, насочено към другите двама, е даже прекомерно. При сурикатовите опосуми не ми допада това, че отчасти тъпчат другите, но останалата част от стратегическата им игра (даже и саботажите) я приемам. При Раду не ми допада същото, плюс това, че манипулира не само играчите, но и зрителите. Но очевидно му се получава, а и на игрите е доста силен и би ми била интересна комбинацията Мартин, Добрин, Раду и Гешев. Не мисля, че някой от тях не си е заслужил мястото, колкото и негативи да забелязвам. И подкрепям напълно написаното долу за „нагласените” битки и конкуренцията. Дори да кажем, че има такива игри, нещо много двойни стандарти сме започнали да проявяваме. А и Димитър, колкото и интересен да беше, не ми се струва особена конкуренция. Мисля, че и стратегически, и физически щяха да го победят, но това са само догадки. Той ми е на нивото на Калоян, но една идея по-ориентиран и пак недостатъчно.

С някои коментиращи явно гледаме различно предаване - не спират да пишат как са махнали Кралев и Димитър, защото били пречка на Мартин и Добрин. Гледам всички епизоди и ако това е вярно - то всички участници са за Оскар. Кралев не го харесваха в жълтото племе, не го харесаха и тези на блатото, даже зелените му се издразниха на моменти, а дори не беше при тях като участник. Но, не - махнат е нагласено - явно е бил много харесван от всички, но нагласено номиниран - загубил битка и изгонен на съвет.
Димитър не са го считали зелените за добър играч - не - избрали са него да изпратят на блатото, за да изпълнят плана на продукцията, която е знаела, че той е силен и пречка, но няма шанс участниците да са го забелязали.
И не само за тези двамата важи това, когато на арената/играта се случва нещо в помощ на харесван - една реакция, на НЕ харесван - друга. В сезон 4 примерно - единствената елиминационна битка на Гого беше изцяло в негова полза. Лефтеров шанс нямаше - ниджа компоненти за нинджата. Масово коментарите - уау, страхотен Гого, тук таме - Лефтеров нямаше много шанс и подобни.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 03:28 от el Barto

# 1 073
МиД са на светлинни години от Рълев и Момчил. Никой от тях не се е подигравал със съотборниците си и не ги е смятал за второстепенни както дуото.
Наистина се пръкват някакви нови профили с 5 коментара на кръст и започват да обясняват на останалите колко грешат в преценката си.

# 1 074
  • Sofia
Мога да преценя какви изводи да си извадя на база показаното, така че няма нужда някой(и) да ми казва(т), какво точно съм видяла! 😊 Установихме, че телевизорите са различни и не е необходимо да го доуточняваме през два поста. 😁

# 1 075
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момчил и Рълев никога не са се държали високомерно и не са третирали съотборниците им като второ качество участници,които за нищо не стават.Не само в синхрони,ами и пред тях им се надсмиват в лицето как са просто гласове и нищо повече.
Да,трети и четвърти бяха силните сезони.
Втори - най-забавният, просто феноменални участници бяха събрали в племето на Рибарите.От въже и кол събрани за сеира и се получи.
Първи - на мен ми беше интересен,но ако сравняваме игрите сега и игрите в сезон 1, разликата е фрапантна.
Сезон 5 - Получи им се, не беше на нивото на предходните,но им се получи.Интересен каст им се получи и успяха да го ползват.

Сезон 6 ще го запомня с горчилка в устата и съжалявам,че Раду е част от тази помия. Заслужава по-хубав сезон.
Всъщност кастинга беше много силен,но така се завъртяха игрите,че интересните участници си заминаха и останаха безгласните букви мишленца или слабачки жени в коалиция.

# 1 076
  • София
Веднага бих заменила сурикатите с Димитър, Светлин и Караолис. Не виждам някой от двамата да блести с нещо уникално, с което да е неповторим, а като отношение към околните - няма какво да говорим.

# 1 077
Ще си дам малко различаващо се мнение от Дяволо, който винаги е почти безпогрешен в прогнозите.

Вече сме на финалната права и аз лично не го считам като спойлер, но според мен първо място печели Добрин, доводите ми са следните:
- Ако сме нормална държава с истински закони и право, Мартин дори не би трябвало да участва в предаването, заради конфликт на интереси. Но продукцията просто ще даде наградата на Добрин (която може би ще поделят с Мартин) и хоп, всичко е точно.
- Откакто видях Добрин да кара новата кола във видеото с Мартин, не съм спряла да мисля, че именно той е взел чека. Някакси прекалено Рълев от миналата година вайб имам. (Той си имал пари, не било от наградата, да бе да.) А Добрин нещо беше споменал във връзка с Кралев, че няма нищо, нямало какво да му вземе. Еми вече има. 😁

Третият финалист за мен е Раду. Не знам защо, но така го чувствам в момента. От друга страна, Раду е куче, докато Гешев вярно омекна и не виждам същия хъс за победа, който искам да видя в него, за да е финалист. Всичко ще зависи от играта, която ще им дадат. Дали ще се изгаврят с някой, както миналата година с Мастагарков и кой ще е той. Примерно ако дадат още едно мемори, ясно ще е, че искат Раду аут. Та да видим.

Относно номинациите доврчера, не знам, обаче знам кой ще спечели (кой е слушал внимателно). За мен това е Анджи, защото казаха нещо от сорта на: Ти отново спечели своето място на финалите. Само тя игра битка за осмицата. Раду е с имунитет и няма как да е той.

Вашите коментари ме върнаха към едни мечти в минало време, ех... Де да беше сезонът с финалисти Димитър, Караолис, Крамарска. Вместо тях, гледаме Микяй, Деси... Тъжно и скучно.

Даже Силвия ми липсва. Мога да жертвам Маги на нейно място. Финалната социална игра щеше да бъде в пъти по-интересна с тези играчи. Всички щяхме да гледаме на ръба на стола/дивана. Уви.

# 1 078
На мен ли липсва само Крамарска. Интересен играч, който обаче аз лично не посях, беше Кралев. Караолис беше силен на терен, но извън това бе видях нищо особено при него в социалната игра. Правеше каквото му каже Раду. Светлин по същия начин - силен на арената, а извън нея ми беше безобразно скучен. Относно толкова много коментирания Митак. Изобщо не ми се струваше толкова силен и комплексен колкото се заявяваше. Участва в много игри, в които така и не успя да победи. Като стратегическо мислене ми беше интересен, макар и малко тип Стан. Как например му хрумна, че ако Анита изпрати Деси на блатото, последната ще заиграе с него, вместо да му е бясна. Абсолютна глупост беше това.

# 1 079
Защото Митака си има чар и го ползва с жените. Почти с всички му се получи. Откъде да знае, че с Деси ще удари на камък. А от подкаста с него ми стана ясно, че той наистина би подкрепял жени, а не само да ги използва. Според мен е от хората, които щяха да се кефят на жени финалистки, а защо не и победител. Той е играчът, който вся смут и уж не можеха да го предвидят, а той се оказа праволинеен и лоялен като човек.

Общи условия

Активация на акаунт