💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 57 288
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Буркина Фасо
Някой знае ли кой месец са снимани текущите епизоди, за да разберем коя зодия е Гешев. Преди няколко епизода празнуваха рождения му ден
първа страница от темата го знае. Smiley

# 1 051
Явно ??? за някои хора тук означава зодия 🤔😏 Ами не, не се знае

# 1 052
Сега слушам подкаста на Павел, били се събрали в хотела на Раду, който всъщност е доста скъпо място. Не знам дали е обсъждано. Приятелката на Гешев му дърпала ушите заради хода с Анита, интересно защо?!

# 1 053
  • Пловдив
Явно ??? за някои хора тук означава зодия 🤔😏 Ами не, не се знае

Лъв

# 1 054
  • София
Малко гледах от Подкаста с Пелипенко
Била готова да играе с Добрин в Гордите ,ама Мартин дошъл и Добри се мачнал с него Joy ,Кралев пък я изпратил при Силните.
С Вики си говорили за най-готин мъж в ИВ -Вики гласувала за Мартин и Стан ,а Пелипенко за Калоян.Иска да участва в Ол Старс.

Май за Димитър каза, че щяла да играе с него. А не Добрин. С Добрин просто си е имала приказка, но като е дошъл Мартин той и обърнал гръб.
Малко преди да бъдат разбричкани Пелипенко, Малвина и Крамарска са решили да играят с Димитър, но този план явно не се е харесал на продукцията. Димитър ставаше много силен с три верни, а и силни жени.
Също така Пелипенко каза, че е била сигурна, че Димитър ще се завърне още първата седмица от блатото и идеята им е била да дойде при тях (Силните) и да се присъедини към женската коалиция, където го чакали с отворени обятия, но както знаем, Димитър така и не се завърна. За това Поли е казала негвото име, но останалите и думи са били изрязани и не са показани на зрителите. А и решението е било общо. В крайна сметка едва ли Раду и компания ще слушат някакво 'рандъм' момиче, току-що дошло в племето.

# 1 055
Яка стратегия за Димитър, жалко, че не сработи. Толкова неща можеше да тръгнат различно. Така и не схванах как Деси се превърна в най-силната жена, вярно, че излезе от блатото, но в племената има доста по-добри от нея. Ех, как ме е яд, наистина можеше да се заформи силен сезон, а то излезе едно нищо и половина като болшинството интересни образи отпаднаха рано-рано. Коалиция Крамарска, Поли и Малвина с Димитър също звучи супер.

# 1 056
  • София
Не познах за имунитета на Раду.
Бях гласувал за Анджи.
Браво на Раду, изненада ме, че издържа толкова дълго.
Изолатора калява! Хах.

В момента са 9 човека.
Ако 7 от тях не се обединят срещу Мартин и Добрин значи ще си заслужават съдбата. Ако оставят грошовете на Мартин и Добрин непокътнати, полуфинала ще е битка само за още едно място за финала.

Мисля, че Калоян и Анджи ще са номинирани в понеделник, но може и Микяй вместо Анджи. Зависи къде ще ударят Гешев, Калоян и Деси. Ако Раду на първия съвет обаче реши да гласува с Микяй и Маги, а те ще гласуват както Мартин и Добрин им кажат (разбирайте и Анджи да гласува така) потенциално е възможно да видим 3-3-3, ако никой не купува грошове. Т.е. шесторната коалиция да стрелят по Гешев и Калоян (3 на 3), а пък Гешев, Калоян и Деси да стрелят по Анджи или Микяй с 3 гласа. При такова равенство и тъй като няма капитан тук вече този, който е вече номиниран (от последното място в играта за имунитет) избира с кого да играе.

За мен финала е ясен на 95%
Мартин и Добрин ще са в него след целия този монтаж и въпросът е кой измежду Гешев и Раду ще е третия финалист. Гешев винаги ми е бил фаворит номер 1 за крайната победа, но Гешев от фаза 2 не е това Гризли, което познавах. Нещо/някой му скипна желанието за борба или просто апетита му към храната, не знам. Но Гешев ми е сериозно разочарование, защото аз го виждах от калибъра на Фифо и Момчил, че и над тях. Само че изобщо не е така и реалностите са съвсем други. По-скоро Светлин е от тази категория.
Раду обаче го видях на тежки кардио битки на терен и как просто отстъпва и заради годинките си и заради това, че не е профи спортист. Компенсира със стратегия и воля, но на полуфинал/финал с тези битки, които се дават няма шанс. Все пак 55 на 45 за Гешев.
Победител според мен ще е Мартин заради плуването и пъзелите, а това момче дори не го слагах в топ 8 след близо месец в ефир?! Абсолютен шок за мен.
1. Мартин
2. Добрин
3. Гешев или Раду, но както писах 55 на 45 за гризлито.

Нямам идея как ще завършат останалите, а не ме вълнува. Искам все пак Анджи да е в топ 5.

Много слаб сезон. Никаква интрига. Няма и запомнящи се образи.

Финални плюсчета и минусчета:

++
Нямам

+
Анджи

= / +
Гешев

=
Раду

= / -
Микяй и Маги

-
Деси и Калоян

--
Мартин и Добрин

# 1 057
Аз малко късно се включвам, но едва сега изгледах записа.
Интересно прегрупиране се получава. Изненадах се, че Раду залитна към Микяй и Маги. Вярно, сприятелиха се с Павел, но все пак игра някога с Калоян и се учудих, че поиска да стреля по него, заради приятелство с 3ти лица, които в момента ги няма.
Анджи...много добре се беше ориентирала и много умно разсъждава, опитвайки се да влее малко акъл в главата на Маги. Но накрая все пак стигна до момент, в който реши, че няма избор. Ако зелените бяха отишли при нея, щеше на драго сърце да играе против Марто и Добри. Да видим до къде ще стигне тази измъчена коалиция тяхната.

Очаквам на Съвета да пратят всички от бившите силни на битка- 3мата последно останали- Калоян, Гешев и Деси. От там някой от мъжете да се спаси. Зависи колко ще махат- 1 или 2ма.

# 1 058
Павката е пуснал клип за изолатора. Малко монотонен ми се струва, но аз не разбирам много от подобна музика.
https://www.youtube.com/watch?v=2SDkwr94nCs

# 1 059
  • София
Изпълнявам поръчка. 😊

Разпределение по стаите... 😁

# 1 060
Изпълнявам поръчка. 😊

Верно са като сиамски близнаци. Grinning

# 1 061
  • Stockholm
Изпълнявам поръчка. 😊

Верно са като сиамски близнаци. Grinning

Корицааа!

# 1 062
Верно въртят главички като сурикати в синхрон:grinning:

# 1 063
Благодаря ти, Дяволче, за изпълнената поръчка❣️

# 1 064
  • София

Добре, че не се включиха и те в наддаването при кого да спи Раду Grinning Ошашавиха го човека.

Общи условия

Активация на акаунт