💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 666
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 945
Тоя румънец много приказва,пък и с голямо самочувствие.Пържолки били за него българчетата .Много ясно,ние сме показали,че гласуваме за македонци,сърби,хървати и ги подкрепяме с голяма радост.Сега е наред румънец.Няма лошо.

Странно, ксенофобско изказване, при положение, че човека отдавна каза, че се приема за българин.

А колкото и на някои да им се иска, да сме злобни хора, сме показали, че народа масово подкрепя всеки, който заслужава. Без значение какъв е.

# 946
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Мартинчо му замръзна тънката усмивчица като видя Раду. Сигурна съм, че вече си беше попонаредил играта занапред, а сега се оказа, че си е направил сметката без кръчмар и му се объркаха плановете. Joy
Ще ми се той да падне първи, особено като гледам как му треперят крачетата.
Играта обаче е отвратителна. В другия формат имаше същата и се оказа, че победителката има увредени нерви и се възстановява сума време след предаването.

# 947
  • Sofia
Сега ще бутат Мартин да надмине Момчи по брой победи ли?!
Ралица нещо се е объркала. Момчил и Мартин нямат място в едно изречение, а какво остава да бъдат сравнявани.. Цяла галактика разлика има!

# 948
Залагам на Маги да падне първа, много са ѝ къси краченцата. Не показват Анджи да видим как е.

# 949
Хора, кажете че по сценарий говорят такива тъпотии, защото не е истина това… “Много сме доволни от Микяй. Веднага дойде да ни каже, даже ни събуди…”. Тия все едно са кралски особи, а другите прислужващия персонал🙄
Притесняват се и не знаят на кого могат да разчитат на коалиция.Малко ли пъти ги излъгаха?Сега Анджи какво се опитва да направи?Не й харесваха зелените,защото не се сработи с никой освен Силвето,отиде при червените и още при първата среща с тях започна да налага мнението си,което ги издразни естествено.Сега Анджи пак се клати и клати целия отбор.Какво ще постигне ?-победа за другия отбор.

# 950
Кой пусна първи, че говорех по телефона и изпуснах?

# 951
  • София
Деси

# 952
  • София
Деси

# 953
Господин изолаторът и неговия приятел ми се струва ,че ще вземе имунитета.

# 954
Аз не видях да дават Императрин при появата на Раду, но не ми се видя изненадан. Дробчо по смутен беше.

Дано успеят да говорят.
Гешев има добра идея. На масата, пред всички.

# 955
Само един водолей може да възхити друг водолей 🙂 /Мартин от Раду/

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 21:31 от Catfish

# 956
Браво АНДЖИ!!!

# 957
  • Stockholm
Анджито голям катил Joy

# 958
  • София
Браво, Раду..Беше важно да вземе имунитет, а в изолатора е насъбрал доста хъс за да издържи подобно мъчение..
Дори има сили да помага на Анджи..

# 959
Браво на Анджи и на Раду.
И на всички .Това беше отвратително

Общи условия

Активация на акаунт