💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 719
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Това нещо вече е отблъскващо за гледане. Установих, че само го слушам на пресекулки.
То и аз така, че и пълнени чушки сготвих. Ама сега се притеснявам, че с тая захарност дето се лее.. Да беше тиквеник, добре, носи на захар, ама пълнените чушки.. А той тиквеникът с очилцата се лендзи от екрана! Горките чушки.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 07:55 от Crystal_Noir

# 301
Така де , трябваше да дадат битка по надяждане за да е справедлива. Кви са тези бяганици скачаници , мисленици и ловкост и съобразителност . Нечестно от всякъде

# 302
Утре май Калоян ще понатупа Мартинчо в битката за дето му взе грошовете 😂

Няколко коментара срещам и защо наградата е 90 хил? Не беше ли стотачка преди Grinning
Сигурно има данък.
Скрит текст:
Окончателният данък е 10 на сто и се удържа и внася от предприятието – платец на дохода, в срок до края на месеца, следващ тримесечието на начисляването на дохода.

Да, плаща се данък върху тези пари и заради това чисто ще са 90к

# 303
Политиците са ни баш такива. Затова и ние сме на тоя хал.
Не ми е забавен, инфантилен ми е. Опосумът Император. Говорят все в множествено число.  Ние, двамата..... Добре, че поспах.

# 304
Според промото за утре и отношението на Ралица, Зелените са паднали.

Точно обратното, според мен. Червените ще загубят.

# 305
Не ми се вярва Червените да загубят ,при двама борци професионални.

# 306
Червените ще загубят, като разберат кой е номиниран от зелените, с любезното съдействие на Продукцията. После идва играното - саботаж, самопредлагане, УРА.

# 307
Ще видим. Записвам се. Ако позная, пускам тото😆

# 308
 Плюс възможности за унижение и подигравка на другите участници, това бонус Joy
Това,че е усмихнат и казва това което мисли пак усмихнат,не значи,че  унижава някой.Когато казва истината-също не унижава никой.

# 309
  • Stockholm
Червените ще загубят, като разберат кой е номиниран от зелените, с любезното съдействие на Продукцията. После идва играното - саботаж, самопредлагане, УРА.

Да, да, не го съобразих това Blush

По-горе някой беше написал, че Калоян понатупал Мартин. Многооо искам да го видя това. Вероятно и затова Добри се газираше нещо на Калоян. Само заради това ще гледам утре, че то напоследък мотивацията ми спадна до градусите на  зимните температури рано сутрин.

# 310
Така де , трябваше да дадат битка по надяждане за да е справедлива. Кви са тези бяганици скачаници , мисленици и ловкост и съобразителност . Нечестно от всякъде
Поне слайд пъзела за трети път да му дадат да Мартин  - да запоти очилата , да мести част по десетина секунди и най-накрая да издаде (в знак на превъзходство )  боен вик на евнух. А можеше и един самосаботаж да си направи и продукцията да оповести , че това е стратегия на император и да заточи всички играчи в изолатора , за да добият сили на финала.
А и истината да сподели -как всички са взаимствали , дори от предните сезони , гениалната му тактика с минаване на обръчи Simple Smile

# 311
Много смешно, като цъфнат тука с едни крещящи лозунги  за детската градина 😂  .
 meis , по-добре си задай въпроса защо само ти и още пет виждате нещо в това ухилено момченце,повредата е в твоя телевизор изглежда.

# 312
И този епизод не изгледах, явно трудно ще се навия да довърша сезона за първи път. Само не разбирам наклона на продукцията да продължава представя "императорските постижения" като нещо специално, невиждано и хвалебствено. Това тяхното е самоирония за този сезон, може би.

# 313
Усмивката на Мартин почти винаги е адски фалшива - то се вижда, че не достига очите му. За мен това си е очевидно и е мега отблъскващо.

# 314
  • София
Много смешно, като цъфнат тука с едни крещящи лозунги  за детската градина 😂  .
 meis , по-добре си задай въпроса защо само ти и още пет виждате нещо в това ухилено момченце,повредата е в твоя телевизор изглежда.
Останалите просто не пишат. Единици са тези, които умеят интелигентно да понахейтят участниците, които не харесват и темата не е особено гостоприемна за останалите. Това са моите впечатления, потвърдени от съфорумци в други теми.
ПП Мартин правел всичко за себе си - а кой играе за някой друг, това е индивидуална игра-печели един.

Общи условия

Активация на акаунт