💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 12 (02.12 - 09.12)

• 58 727
  • 1 080
  •   1
Отговори
# 720
Имаше играчи, които открито се опълчиха на дуото, искаха да ги номинират и се опитваха да им развалят рахата. Тези хора бяха веднага пращани на блато или елиминация. Дори милионера Кральольо изритаха, за да не дразни тандема. Анджи влизайки при червените искаше, говори даже с някои да обърнат играта, но до първия съвет вече беше в кучешка поза в краката на същото дуо. Станчо също. Искаше някак да ги извърти, но и на него се видя сметката. Така, че не. Не са виновни играчите само. Намесват се други сили, продукционни. Седиш и ближеш или хвърчиш. Като Микяйчо и Магдалена.

Залагам на Раду, ако успее да ги изиграе. Стига да има с кого.

# 721
  • София
Дидо, откак стана доверено лице на дамата със спойлерите, все едно си друг човек- преди ти чаках коментарите с интерес, сега все едно ми говори човек от продукцията Grinning Не се учудвам, че не те дразнят МиД та последните ти постове все едно Мартин ги е писал Grinning
Последно коя е причината за тази промяна: заради "спойлерите" или че съм човек на продукцията или пък Марто ме е намерил (все пак и двамата сме джавари). И аз почнах вече да се обърквам JoyJoyJoy

Сега сериозно: не защитавам продукцията, но не мога да не отбележа, че за разлика от предишни сезони, сега не малка част от "провалите" се дължат повече на некадърност и/или липса на опит в екипа, отколкото на изричен замисъл. Да има намеси (просто няма Бг реалити в което продукцията просто да стои и да гледа отстрани), но те са във съвсем различни посоки и да кажем "доминацията" на М+Д, която гледаме сега не е бил основният замисъл за този сезон, но се е стигнало до нея поради неуспеха на продукцията да се намеси адекватно във правилните моменти или просто самите играчи не са успели да се справят със очакванията към тях.
И още едни последно нещо: съвсем целенасочено се засилва негативния едит на тези двамата, не само за да се търсят повече коментари, но има и скрита(но всъщност съвсем очевидна) цел, която да бъде развита във бъдещи сезони: живот и здраве ще я видим тогава.

# 722

И още едни последно нещо: съвсем целенасочено се засилва негативния едит на тези двамата, не само за да се търсят повече коментари, но има и скрита(но всъщност съвсем очевидна) цел, която да бъде развита във бъдещи сезони: живот и здраве ще я видим тогава.

Е стига с тия недомлъвки, кажи ясно като за по-прости Smirk

# 723
  • София
И аз не мога да разбера, това нещо, узнато със сигурност ли е, или предположения и желания? Simple Smile

И аз взех да се чудя дали нарочно не правят Мартин толкова неприятен за публиката (с негово активно съдействие), за да въздъхнем облекчено при друг победител? Но някак не ги виждам като толкова фини манипулатори тия продуценти и сценаристи, те по-скоро дялат с голямата секира...

# 724
Какви повече коментари.  При стотици минали сезони на седмица, сега дали ги докарваме до сто.
То бива загадъчност, ама направо е смешно да си вярват,  че ИВ ще просъществува много сезони, че чак да развиват наследствени линии.
Вечно ще помним МиД.....
Да бе. Така си мислят само продуцентите.

# 725

И аз не разбирам за тази толкова дълбокомислена цел. Единствено предположение "доброто и лошото ченге", т.е. един сезон ще побеждава негативното, следващия положителното.
Да питам дали някой знае какъв е бащата на Ралица, че във ФБ споменаха, че той плащал, за да е водеща в предаването. Нищо против нея, просто любопитство ☺️

# 726
  • София

Е, има време, да дойдат следващият сезон, а след него живот и здраве и All-stars. Дотогава може много неща да се променят Joy
Но да кажем, че в много истории принцът трябва да се докаже като убие лошият змей Joy
Също така съм вече напълно сигурен, че този endorsement към дуото по никое време (но съвсем не случайно избран момент) като "официални треньори за сезон 7" ще има своето отражение догодина и аз поне очаквам там да видим "сблъсък на различни цивилизации"

# 727
Ай стига глупости. Толкова си могат сценаристите/продуцентите. Да не търсим талант, там където го няма.

# 728
Аз не виждам голяма разлика между Раду, Гешев, Калоян, Мартин и Добрин. Всички са властни, арогантни към другите и хитро злепоставят всеки, който не харесват, не биха се замислили да предадат хората си и после да изсипят вината върху тях. Единствената разлика е, че на дуото пипето им сече повече и куража им е по-голям.
Единственото с което ще запомня сезона е, че за първи път нямам фаворит.
Абсолютно на 100 процента , това пиша и аз.
Фаворит нямам, но оценявам , че са избрани доста интересни персонажи. Няма идеално черни и бели , а по сложни характери . Което за мен е голям плюс и напредък. Формулата злодей - герой , ми е изтъркана .

# 729
Демек да заспиваме и да чакаме другия сезон принца ThinkingJoy

# 730
  • София
Демек да заспиваме и да чакаме другия сезон принца ThinkingJoy
JoyJoyJoy
Аз лично за догодина се надявам на "принцеса" ама още няма да казвам коя Joy
А за All-stars: там кандидати за принцове бол Joy

# 731
Тоест някаква стратегия на сценаристите за какво? В ол Старс Алекса да няма конкуренция?

# 732

Аз лично за догодина се надявам на "принцеса" ама още няма да казвам коя

Значи да чакаме по следващия сезон😂😂 Ще следя спойлерната тема и ако наистина се очертава да спечели жена изобщо няма да гледам
Нямам нерви за такова нещо.

# 733

Е, има време, да дойдат следващият сезон, а след него живот и здраве и All-stars. Дотогава може много неща да се променят Joy
Но да кажем, че в много истории принцът трябва да се докаже като убие лошият змей Joy
Също така съм вече напълно сигурен, че този endorsement към дуото по никое време (но съвсем не случайно избран момент) като "официални треньори за сезон 7" ще има своето отражение догодина и аз поне очаквам там да видим "сблъсък на различни цивилизации"

Можем само да си гадаем, но при положение, че няма ТОЧНО посочени правила на нито една игра, предположенията ни ще да като да улучим 6-ца от тотото 😄.
"Двете цивилизации" мога само да предположа, че са тази на Гого и Фифо, и на Мартин и Добрин. Наистина космическа разлика между тях.
За "принц", който заслужава наистина наградатa, мога да визирам САМО Момчил (и отчасти Митко, но не ни позволиха да видим изцяло възможностите му).

# 734
Аз нямам любимец този сезон. Така и не можах да харесам никого.
Мой любимец от всички сезони, без конкуренция, е Момчил. След това, но доста по-назад е Фифо. Реално само на Момчил съм стискала палци в абсолютно всяка игра. Така обичаният тук Гого на мен ми беше абсолютно безразличен. Беше добър в много игри, но аз така и не успях да го харесам нито визуално, нито като излъчване. Беше ми все тая какво ще се случва с него в играта.
От жените съм стискала палци само на Джаферович. Тя също беше недолюбвана тук.

Общи условия

Активация на акаунт