Кралски работи и клюки - декември 2024

• 78 548
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 240
Това на главата на Мери е странно и не ми харесва, трябваше да сложи шапка.
И пак полата е по-дълга от палтото, много дразнещо.
Палтото много ми напомня на едно, което носеше Пипа на един от коледните концерти на Кейт.

Направо ми изглежда същото палто. Много добре и седи на Пипа. Интересна комбинация с тъмно синьо, харесва ми.

# 241
Скрит текст:
Това на главата на Мери е странно и не ми харесва, трябваше да сложи шапка.
И пак полата е по-дълга от палтото, много дразнещо.
Палтото много ми напомня на едно, което носеше Пипа на един от коледните концерти на Кейт.

Скрит текст:
Направо ми изглежда същото палто. Много добре и седи на Пипа. Интересна комбинация с тъмно синьо, харесва ми.
Не е тъмно синьо, черно е, просто от светкавицата изглежда друг цвят.
Иначе сега се разтових палтото е еднакво наистина. 😂 На английската марка The Fold като Пипа го носи през 2021, а Мери от миналата година.

# 242
Много ми хареса коледната картичка на Уелсови Heart Eyes
Приемам го по-скоро като благодарност към цялото семейство- как в тази кошмарна година бяха плътно един до друг. Вършиха си работата с достойнство, нямаше излишни мелодрами.

На снимките с катарците Уилям сияе, толкова се обичат двамата с Кейт- дано всички здравословни изпитания са зад гърба им. Непопулярно мнение, но на мен Уилям ми харесва с тази брада.

Нямам търпение за довечера, ще пълним очите с красота.

За Мегън няма какво да кажа- елегантна е, и не изневерява на стилът си. Радвам се, че Хари напоследък се дистанцира от нея, наистина е по-силен сам. Не ми скачайте сега, знам че се обичат, ама не мога да си кривя душата  Joy

# 243
  • Някъде там

# 244
Интересна новина: Принцът на Уелс, а не крал Чарлз ще се присъедини към Доналд Тръмп и десетки световни лидери в Париж утре за церемонията по повторното откриване на катедралата Нотр Дам.
Принц Уилям пътува по искане на правителството на Обединеното кралство, за да представлява страната.

— Как помогнах?
— Ти беше до мен, което беше всичко. 🥺
Страхотното послание на принцесата на Уелс, наистина няма начин да не докосне всеки човек.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 14:08 от Chonsi

# 245
  • Някъде там
Матилде на изложбата „Les Mondes de Paul Delvaux“ на белгийския художник Делво в Musee de la Boverie в Лиеж

# 246
Какво й е на косата на Матилде Simple Smile напомни ми на бетонораните бретони от едно време тук Joy

Много приятен цвят й е костюмът.

# 247
Какво да ѝ е? Очевидно вятър, зявъртял перчема ѝ наопаки Sweat Smile Днес в Белгия и Холандия сериозни пориви на вятъра е имало, летището на Амстердам е било затворено...

# 248
  • Някъде там
Какво й е на косата на Матилде Simple Smile напомни ми на бетонораните бретони от едно време тук Joy

Много приятен цвят й е костюмът.
Ули много духа и е много студено навсякъде. От вятъра е така косата.
Египетските фотографи не били подготвени с шапки и ръкавици и били ужасени от времето в Дания, оплаквали се на датските си колеги.

Какво да ѝ е? Очевидно вятър, зявъртял перчема ѝ наопаки Sweat Smile Днес в Белгия и Холандия сериозни пориви на вятъра е имало, летището на Амстердам е било затворено...
Силно се надявам  Максима днес да няма ангажимент. 😉😂

# 249
То при Максима и с вятър и без вятър все тая Simple Smile

При Матилде на моя екран два кичура стоят като фиби Joy

# 250
  • София
Горките египетски фотографи, ма защо не са се подготвили предварително къде отиват.

Матилде е много готина с тоя перчем. Много хубав костюм.

Много хубава снимка

Обувките са страхотни! Много хубав тоалет, безупречна както винаги.
Фред също изглежда чудесно

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 16:30 от Lana

# 251
Поредното копче дето може да изхвърчи към някой фотограф. 😂

# 252
О, отново страхотно цветово съчетание на Мери, разкошно, не го видях добре сутринта. И тя е много хубава.

# 253
То при Максима и с вятър и без вятър все тая Simple Smile

При Матилде на моя екран два кичура стоят като фиби Joy
Представям си какъв вятър е било, щом тежката и стилизирана коса на Матилде се е веела 🤣

Видяхте ли за предколедните ловни забави на роялите?
https://www.vanitatis.elconfidencial.com/casas-reales/2024-12-05 … o-intimo_4017034/

# 254
Копчето от костюма на Фредерик всеки момент ще се скъса, много ми е странно как не инвестира в 1-2 скроени по него костюми. Тук редовно гледаме снимки как сакото му е едва-едва закопчано.

Мери изглежда добре, явно е голяма почитателка на модата на английските рояли. Доста последователно носи брандове и конкретни модели носени от британките. Точно този модел палто предишни години е носено и от Беатрис.

Общи условия

Активация на акаунт