Кралски работи и клюки - декември 2024

• 78 570
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 285
  • в сърцето на един мъж...
Ох, класата си е класа - прекрасна Кейт - децата са разкош! Цялото семейство е наслада за очите! Пипа, Джеймс, майка им, снахата - всички прекрасно съчетани, с подходящи тоалети, в тон и показващи единство!
Зара, Беа - елегантни и в интересни цветове! Лейди Габриела изглежда добре, след всичко, което й се случи. Кент - ех, тази Принцеса..., грее в червено Simple Smile
Обстановката, излъчването, посланието - всичко е прелестно!
Тиарата на Мари, както и роклята, много ми харесват. На Мери единствено роклята ми харесва. Другото няма никакъв кралски блясък и нещо кой знае какво.
Матилде ми е странна с този тоалет - с тази талия, изглежда като някоя чапла. Единствено цвета ми харесва, другото ми е смешно.

# 286
  • София
Прекрасно семейство - всички ангажирани и отговорни. Луи как почти се е залепил за майка си, а тя го поглежда. Вече не е "зачислен" на Шарлот.

# 287
Поредната скучна визия на Катрин, а черната панделка изглежда нелепо на такова палто.

# 288
  • Някъде там
😍😍 разкошна е кралицата и новата ѝ тиара!
Знаех си. Прекрасна е новата тиара.

Нали?
🥰❤️

Рокля от 2017-та.

Смях се с двете етърви и Бенедикте на този господин.
Миличкият, не знае протокола.Добре, че беше Бенедикте да му подскаже, та да се усети само на нея да подаде ръка.🤣
https://x.com/ChristinsQueens/status/1865108302096412968?t=jy-Rw … zBDjRGI8kbtA&s=19

# 289
Много икономии правят в датския двор. Тиарата на Мери е семпла,като за 12 годишна принцеса,а  не за кралица.Французойката Мари както винаги е на висота - лъчезарна и елегантна,прелест.

# 290
Ама вие сериозно ли на тая тиара викате - прелестна? Кое й е прелестното и специалното? Скучно, та чак дрънка. Мари е в пъти по-добре от нея и много по-царствена.

# 291
Нелепо е разваляне на стари бижута, за да се направи това нещо, наричано тиара. И въобще не отива на датската кралица тази "тиара".

# 292
Тиарата на Мери не е ли нова? Логично е да е със съвременен, т.е. модерен, изчистен и семпъл дизайн. Важни са камъчетата в нея, качеството им и цената 😉

Костюмът на Зара е прекалено лъскав, яркочервеното на възрастната оф Кент прекалено ярко за годините ѝ, бялото сако на Софи също не.
Харесват ми Беа и семейство и семейството с двете момиченца.
Трите деца на Уелс ми се струват притеснени.

# 293
Катрин изглежда много добре, и този по-светъл цвят на косата много й отива. Червеното е неин цвят, но панделката ми е една идея инфантилна.

Харесвам Мери, тиарата е модерна и доста впечатляваща, нищо че не е достатъчно кичозна за някои. Добре се вписва и в цялостната й визия.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 01:13 от Не се сърди, човече

# 294
Ама вие сериозно ли на тая тиара викате - прелестна? Кое й е прелестното и специалното? Скучно, та чак дрънка. Мари е в пъти по-добре от нея и много по-царствена.
По - интересно е какво се случва с остатъците от преправените бижута, защото доста материал трябва да е останал. Мери е хубава,роклята нова ли е или отново е преправяла стар тоалет?

# 295
Добре, кое точно в тази тиара е впечатляващо? Камъните не са нищо особено, формата също. Реално е развалено едно наистина красиво бижу, за да се отдели един ред диаманти, които се губят в момента. Някак от едно красиво историческо бижу е направено едно обикновено парче с диаманти, чиято стойност не е вече такава, каквато е била преди.

По-горе имаше снимки, че е преправила стар тоалет. Явно са прибрани за други бижута остатъците.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 01:14 от Не се сърди, човече

# 296
  • При семейството си
Страхотно излъчване , класа и стил от страна на английското кралско семейство.
Децата са страхотни, с Кейт ги гледа с такава любов (имаше 2-3 кадъра, снимки).
Мери със странна прическа. Тиарата е семпла, но стилна, но нищо особено, както и роклята.

# 297
Катрин и семейството и са великолепни.
Тиарата на Мери е диадема и е доста обикновена.

# 298
Катрин и семейството и са великолепни.

Това за мен казва всичко.
АКС като функция на Кейт Мидълтън.
Възхищавам се на принцесата на Уелс.

# 299
Много красиви снимки! Успяли са да създадат вълшебна коледна атмосфера!

И какво е написал Луи на своята картичка

Общи условия

Активация на акаунт