Кралски работи и клюки - декември 2024

• 78 573
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 300
  • в сърцето на един мъж...
Интересно за какво благодари на дядо си и баба си? Не се чете добре...
Колко красиво и оригинално, да закачат послания на дървото!

# 301
Е, как да не се чете?
Защото играят игри с него 😄

# 302
Интересно за какво благодари на дядо си и баба си? Не се чете добре...
Колко красиво и оригинално, да закачат послания на дървото!
Това е написал: Thank you to granny and grandpa because they have played games with me.

# 303
Истинско удоволствие са снимките от Коледния концерт, Кейт е блестяща, децата очарователни, от другите дами Пипа изглежда възхитително, както и Софи, само костюма на Зара не ми хареса, поне това, което видях. От датските дами Мари определено засенчва Мери, излъчва онзи шик и увереност, която Мери загуби последната година.  Всеки път се изненадвам от защитата на Фредерик, това е липса на всякаква съпричастност към Мери, която беше жестоко унизена.

# 304
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, сега като го написахте и аз го разчитам така. Губеше ми се предната част пред with me

# 305
Много са красиви всички от АКС. Катрин е въплъщение на принцесите от приказките в съвременен вариант.
Отново се появяват и обединяват за смислени събития. Няма празен ход, няма просто ей така поява за публичност.
На мен всички ми харесват, дори Зара. Обожавам този цвят в тази материя. На нея ѝ стои много добре и отговаря на излъчването ѝ.
Относно облеклото... The pussy(cat) bow shirt е явление в дамската мода. Смята се за демонстрация на сила от съответната дама, свързва се с навлизането на жените в типично мъжки "пространства" в обществения живот.
Тези, които намират панделката на Катрин за инфантилна, явно не са много запознати с модните тенденции и символиката им...
Смятам, че всяка уважаваща себе си дама, трябва да има поне една такава риза/блуза в гардероба си. Simple Smile

# 306
  • Down south
Принцесата на Уелс е великолепна!
Доказваща и даваща надежда на цял свят.

# 307
Аз лично обожавам панделки още от младежките си години. Супер стилно седят, за Катрин да не говорим, като коледна играчка е върху прекрасното ѝ палто. Да не говорим как е съчетала панделката заедно с копчетата на палтото и с ботушите. Както винаги стил и изпипан идеално всеки детайл в нейното облекло. Единствено и само принцесата на Уелс умее тези малки детайли до съвършенство. Винаги във визиите ѝ има скрит смисъл, а и не случайно всички се опитват да я копират по стил, марки и т.н.. Ефекта Катрин е убийствен просто.

Принцесата говори как не е очаквала да има такава трудна година, но много хора имат такива “непланирани години”.
Жива и здрава да е, само това ѝ пожелавам, другото си го има.
https://x.com/sarahdiaryz/status/1865139393813504458?s=46

# 308
Още една хубава снимка на София и семейството ѝ. Малкия е голям сладур как се е скрил под роклята на майка си. 😆

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 09:32 от Chonsi

# 309
  • Някъде там
Амалия става на 21 днес.
Красив тандем.

# 310
Чудесни Уелс! Чудесна инициатива!
Кейт изглежда добре, дано и така е здравословно. Луи вече не е бебе, а пораснал мъж. Радост за окото!
Много са красиви всички от АКС. Катрин е въплъщение на принцесите от приказките в съвременен вариант.
Отново се появяват и обединяват за смислени събития. Няма празен ход, няма просто ей така поява за публичност.

# 311
  • Някъде там
Шарлийн, Жак и Габриела откриват  Коледното село.
Сладури. Както винаги в тон.

Много готино женско трио, само Маргрете им липсва.  

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 10:25 от daviz

# 312
  • София
Аз пък си мисля, че и крал Чарлз III и принцеса Ан можеха да уважат тържеството на Катрин Уелска. Айде за Едуард Единбургски няма да пиша. Някак си предизвикателно липсваха.  Като че ли имаше някакъв странен протокол за ограничено присъствие.

# 313
  • При семейството си
Аз пък си мисля, че и крал Чарлз III и принцеса Ан можеха да уважат тържеството на Катрин Уелска. Айде за Едуард Единбургски няма да пиша. Някак си предизвикателно липсваха.  Като че ли имаше някакъв странен протокол за ограничено присъствие.
Подобно е било присъствието и миналата година:
https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/g46074587/ro … bbey-2023-photos/

# 314
  • София
Много готино женско трио, само Маргрете им липсва.  

Много са хубави датските дами. Мари има прекрасна, лъчезарна усмивка. А Бенедикте е олицетворение на елегантността, носи духа на едно отминало време. Мери чудесно е преценила, че с тази елегантна тиара няма да бъде натруфена (нищо че идва Коледа), перфектната съвременна кралица.

Общи условия

Активация на акаунт