Кралски работи и клюки - декември 2024

• 78 580
  • 1 274
  •   2
Отговори
# 315
Много е царствена Бенедикте.

Мери и Мари също са много хубави, макар че не ми допада решението ръкавите и бието на роклята на Мери да се различават така от останалата част.

Чарлз и Камила не присъстваха и миналата година на концерта. Предишните години май бяха. Кой знае дали е знак за нещо.

# 316
  • Някъде там
Лана, за новогодишният прием съм сигурна, че ще сложи някоя от другите тиари. Тук посреща президент на арабска република все пак. Облекло съобразено с техните традиции и това ,че държавата не е монархия. Визия на която чудесно пасва, такава нежна и изчистена диадема.

И в нашите медии отразиха смъртта на шведската принцеса.

https://www.standartnews.com/svyat/pochina-evropeyska-princesa-581803.html

# 317
Мари- етървата на Мери Датска е много готина мадама. Има тежкарско излъчване за мен. 😍

# 318
Мари направо заслепява всички с тази визия. Наслада за очите.
Тази рокля ми е фаворит още, когато Катрин дебютира с нея в Пакистан. Цвета е страхотен, розовата такава не ми харесва, бледнее много, но аз попринцип не хресвам розово.

# 319
Принцът на Уелс, докато е в Париж за повторното отваряне на катедралата Нотр Дам тази вечер, ще проведе срещи с Първата дама на Съединените щати д-р Джил Байдън и новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп.

# 320
  • в сърцето на един мъж...
Тиарата на Мари изглежда много интересна, дали я има някъде от близо? А роклята е една от любимите ми на Кейт! Много красиво стои.
Шарлийн с дънки ли е? Много готино й стоят. Харесва ми така и сияе. Надявам се негата да са се оправили при нея и да не я виждаме повече болна и нещастна!

# 321
  • Някъде там
Тиарата на Мари е показвана тук, при множеството пъти в които я е носила.
Това е нейната сватбена тиара. Принадлежала на принцеса Дамар.

С панталон е Шарлийн.

# 322
  • в сърцето на един мъж...
Аз лично не съм я виждала. Благодаря все пак, че ми я показа отново. Красива е.
Панталона на Шарлийн прилича на дънки малко, но въпреки това е готин.

# 323
Много нежна и красива тиара.

# 324
Всички са страхотни. Кейт блести.
Пу-пу ..

# 325
  • Някъде там
Аз лично харесвам повече другата й тиара, но моите вкусове са различни от на останалите потребители тук и едва ли ще се хареса на друг.
Тиарата е създадена за френското държавно посещение  в Дания.
Създадена от френският бижутер Mauboussin. Самата Мари, участва във всяка стъпка от създаването й.
Мари е избрала името й "Nuit Claire" тъй като е почерпила вдъхновение за дизайна и цветовете от ярките светли летни нощи в Дания.

# 326
Французойката има много изтънчен вкус. Макар,че на някой може да му се стори префърцунена, разбира се.

# 327
  • Някъде там
Аз много я харесвам Мари и красива и приятна..
Виж Александра никак не харесвам, но датчаните много си я тачеха и после малко трудно приеха Мари в началото.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 17:33 от daviz

# 328
Да, приятно разбообразие, че Мари получава толкова внимание в темата. Аз също много я харесвам.
Те къде са сега,  Давиз, в Щатите ли са още?

# 329
  • Някъде там
В Щатите са да. Но, тя има два ангажимента този месец преди празниците и затова присъства сама на приема снощи. Йоаким и децата са си там все още, ще пристигнат за празниците. Те ще празнуват Коледа при семейството  й във Франция, но предполагам, че на новогодишният прием ще присъстват с Йоаким.
Той  работи като аташе по отбранителната промишленост в посолството на Дания във Вашингтон за срок от 3 години. Започна миналата. Но, срока може да се удължи, та ще видим ще останат ли там. Мари каза, че им харесва много, но им липсва Европа.

Общи условия

Активация на акаунт