Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 906
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 30
  • Някъде там
Интервюто и снимките за  Vogue на София са по повод 40-годишнината и бременността й.

Тази е много магична.

Животът на принцеса София е като от приказките - от очарователното детство в провинцията 🇸🇪 до кралското семейство. Докато празнува 40-ия си рожден ден и се подготвя да посрещне четвърто дете, принцеса София се завръща в детското си село Älvdalen."
Клип
https://x.com/ChristinsQueens/status/1863888200193736765?t=RnBT5 … Oh0Q1OL9su9A&s=19
https://www.voguescandinavia.com/?fbclid=PAY2xjawG7wltleHRuA2Flb … WjIIH1qZgC4HyucLg

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 12:53 от daviz

# 31
  • При семейството си
Ауу, страхотна.

# 32
Всеки вижда и разбира нещата и ситуациите различно. Не е редно собственото мнение да се налага като единствено вярно.

Много хубави снимки на София! В първата рокля белият елемент ми е малко е повече, но силуетът на роклята е страхотен.

# 33
Страхотни снимки на София, много ми харесва. Личи си колко е щастлива и обичана, а двамата с мъжа ѝ са като фотомодели.

# 34
София ми е много красива. Оказва се, че тази бременност не е била планирана - доволни са били с 3, но се радват и за четвъртото Simple Smile А празнуването на рождения ден го планира мъжът й и той обича да я изненадва. Понеже е в 7 месец, ще празнува по-спокойно със семейство и приятели.

Излезнаха подробности за изнасилването от март месец. Мариус и тогавашното му гадже са имали хубава вечеря заедно с нейните родители, след което са щели да се прибират в неговото жилище в Скаугюм. Но Мариус казал на тогавашното си гадже, че искал да иде на парти, взели си такси, тя го оставила в центъра на Осло и отишла сама в жилището. Той се прибрал сутринта у дома си ни лук ял, ни лук мирисал. Междувременно бил в жилището на жертвата, която изнасилил сутринта към 8 часа. Явно партито е било в нейното жилище, но двамата не са се познавали отпреди. Полицията е успяла да установи точно кога е станало изнасилването като е видяла кога видеозаписите са направени от Мариус. Скоро след изнасилването Мариус, Хокон, Метте-Марит и тогавашното му гадже (което според хронологията трябва да е Ребека, жертвата от август) отишли на великденска ваканция на ски в планината. Ето ги двамата.

Значи вечеря с гаджето и родителите й, после парти с изнасилване и после почивка на ски с гаджето, мама и пастрока. Ей, живот си живее този ...

Жертвата на изнасилването е била в безпомощно състояние и е разбрала за случилото се първо след като полицията е видяла видеото, идентифицирала я е и я е привикала в полицията да й каже.

А тогавашното му гадже, което би трябвало да е Ребека, е казала в разпит в полицията, че Мариус е бил много бесен и ядосан в дните след изнасилването. Чупил в дома си в Скаугюм и строшил входната врата само с юмрук.

По време на великденската ски почивка Мариус е бил с лепенка на ръката, защото се наранил след като счупил входната врата с юмрук.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 13:53 от Fenris

# 35
  • Някъде там
Тиарата от розов камък: преработената "перла в датската корона" през 2024 г.
Нямам търпение да видя Мери да я носи.
https://www.instagram.com/reel/DDHNpzws9zl/?igsh=cHNha2dwcjdhcjl3
Скрит текст:
Нейно Величество кралицата и Кралската колекция възраждат вековната традиция за преоформяне на датските коронни бижута, за да отговорят на променящите се нужди на времето, като в същото време възраждат рядко използвания комплект с розов камък. И всичко това с уважение към наследството и традициите, които датските короновани накити като живо културно наследство представят по уникален начин.
Рамката, върху която са монтирани розовите камъни в новата диадема, е създадена от бижутера Матиас Хасбо Динесен след консултации с кралицата и кралската колекция.
Комплектът от розени камъни е създаден през 1840 г. като верига, която е монтирана около корсетна талия с голямата висулка, корсажа, в средата. Висулката може да се разделя и да се използва отделно като самостоятелни брошки. Нейно Величество кралица Маргрете не носеше често комплекта с броеницата по време на управлението си. Само в няколко случая Нейно Величество използва корсажа като украшение за гърдите.
Чрез големи и малки промени всяка от датските кралици е оставила своя отпечатък върху историческите бижута на короната. С промени в ключалките и нови начини за комбиниране, комплектите бижута бяха актуализирани и по този начин станаха свои - винаги с уважение към историята и въз основа на желанието да се увеличи използваемостта на комплектите бижута.
Комплекта който се преработва.

# 36
Лана, и аз много харесах шапката на Мери. И й стои страхотно.

Монако винаги са с много хубави и тематични коледни картички. Единствено те и шведите май се съобразяват с повода.
Но пък нидерландците винаги ги правят близо до Коледа и ни показват процеса Simple Smile та и техните са актуални.

Камила наистина щеше да е по-добре да се доизлекува и тогава да поема ангажименти, но и аз мисля, че тя така си решава, а не, че някой я кара на всяка цена.

# 37
Принцът и принцесата на Уелс поздравяват амира на Катар и шейха Джавахер.
Знаех си, че ще заложи на бордо, прекрасният цвят, който толкова ѝ подхожда, а го има и в знамето на Катар.

# 38
# 39
  • При семейството си
Страхотен цвят, ботуш, бижута, прическа, цялостна визия.

# 40
  • София
Тази е много магична.

Страхотна София, тази снимка ми е любима. Хубаво е, че я има и с традиционна носия, готин акцент.
Има едно детско излъчване в нея, което си е запазила, въпреки 40-те си години.

# 41
Не мога да повярвам, че София е на 40 години. Изглежда страхотно и не й давам повече от 30.

# 42
София е и красавица, и умница - радва се на живота и  на любовта на мъжа си и на околните - истинско слънчице, затова и годините не и личат.

# 43
  • Някъде там
На мен на жизнерадостните снимки ми харесва най-много София. Особено с червеният тоалет. Както казах корицата ми е мрачна за бременна. Другите са много по хубави.
Днес започва двудневното държавно посещение на султана на Оман в Белгия.

# 44
  • София
Прекрасна е принцесата - стилна, изискана, с уважение към гостите.

Общи условия

Активация на акаунт