Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 647
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 855
Пълно  е с такива измислени снимки в Пинтерес, на някои се хванах. Не  е реална снимка , колаж в най-добрия случай  или генерирана някак. За тази с децата говоря.

# 856
  • Някъде там
София от кога не сме я виждали...Много е хубава Лана.

Много пораснали част от шведската група дечица.
Николас и той доста е пораснал, не само Естел. По висок е и от кака си.
 А Естел се превръща в красива млада дама. 
Разликата с миналата година.

# 857
Естелчето е прелест - лъчезарно,  все още по детски невинно и изумително дългокрако слънчице.

# 858
Аз не говоря за разликата във височината на Арчи и Лили, а това че написахте, че вашите деца като били на 3 години не били толкова високи като Лили. Питах какво от това и какво доказва това?
Никъде не съм писала, че не са били толкова високи, няма как да знам Арчи и Лили колко точно са високи. Коментирам само никаквата разлика във височината на двете деца.

# 859
Едно не разбирам, защо тая драма, че Съсекс не качват снимки на децата си. Дето се вика, Трент Резнър има пет и нито една снимка не са качили с жена му на което и да е от децата им. И това е нещо, което отговорните родители правят.
Така че, колкото и да не харесвам Хари и Мегън, точно по този параграф напълно ги подкрепям.

# 860
Пурпулета, някои деца растат височки, а други са по-ниски и възрастта е без значение. Не виждам нищо странно в това.

# 861
Колкото повече мнения за снимката на семейство Съсекс чета, толкова повече ми прилича на "сглобена" от няколко други. Не просто фотошопната. Няма лошо, така са решили, така направили. И ако човек няма очаквания за документалистика и разочарование няма.

# 862
Ама никой не ги спира като не искат да ги показват. Ама защо пускат замазани снимки с някакви деца в гръб? Иначе може някакво друго чуждо дете да е на снимката с лицето си ама техните са в гръб, замазани, фотошопирани и т.н.

# 863
  • При семейството си
Всъщност те доброволно са качили снимка на децата си, не показват лицата им.
Иначе абсолютно разбираемо да не показваш, качваш никакви снимки на децата си.

# 864
===Така са решили, така направили. И ако човек няма очаквания за документалистика и разочарование няма.
Наистина не е наша работа нито дали е автентична снимката (колаж на елементи), нито колко майсторски е обработена (ако разстановката на заснетите е такава). При публични личности сигурността на децата оправдава всякаква обработка и замъгляване.

# 865

Единственото, което видимо не е наред са краката на Мегън. Този, който се вижда е странно посукан. Зад крачетата на Лилибет се вижда бяло петно, което не прилича нито на крак, нито на част от панталон, не мога да го прилича и подредя в пъзела.
И шестте пръста на Хари не са много тамън. Не знаех, че страда от полидактилия. Пък може и пет да са, ама снимката е толкова размазана, че нищо не е сигурно.
Странно, и аз виждам шест пръста, наистина прилича на колаж, но като е от Съсекс, няма проблем.
Сигурността на децата не изисква снимка колаж, спокойно може да се направи снимка, на която да не се виждат лицата вместо да се манипулира постфактум.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 10:45 от gala66

# 866
Децата са си техни и ще ги показват както те пожелаят. Те си решават дали в колаж, дали в гръб или лице.🙂

# 867
Абсолютно подкрепям Съсекс в нежеланието им да показват лицата на децата. Както правят Юджени и Беатрис също. Всичките четирима, включвам и Уилям, който, уви, няма избор, знаят от първа ръка какво е да израстнеш от невръстна възраст под прожекторите и повече от разбираемо, че трима от тях избират да не показват лицата.

И колаж да е снимката, все пак са били благоразумни да не я пращат на световните информационни агенции.

# 868
Ама за друга снимка излязаха 1000 теории, че била фотошопирана, сглобена, измама и какво ли не ама сега “ ще ги показват както искат”. 😂😂😂
Снимката на Катрин с децата не е изпратена на никого, качиха си в в профила в Инстаграм. 😉
Двойните стандарти край нямат.

Южени и Беа кога да крили децата си? Защото аз съм ги виждала и трите. Южени даже в инстаграм ги качва, майка ѝ също качва снимки с тях.

# 869
Напротив Кенсингтън праща снимката на световните агенции. Точно затова и я изтеглят.
Ако просто си я бяха препечатали от инстаграм никой нямаше да се занимава.
Достатъчно се написа за тази снимка, ето просто една статия, от която е ясно, че е изпратена официално.
https://www.cnn.com/2024/03/10/uk/news-agencies-recall-image-of- … -wales/index.html

Общи условия

Активация на акаунт