Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 917
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 45
Принцесата носи бордо палто от Sarah Burton за Alexander McQueen и шапка от Sahar Millinery.
Какви страхотни ботуши и завръщането на тази чанта Шанел от кога я чакам! 😍

# 46
Много ми харесва комбинацията от палто с ботуши за официална визита.Хем стилно, хем не мръзнеш.
 Дамите зимата все със стилето съм ги виждала. И Матилде днес така.

# 47
  • София
...Ей, живот си живее тоя..
Не разбрах - едната жертва на изнасилване разбрала, след като й казали от полицията, а другата и след изнасилването отишла на почивка с насилника?...

# 48
Странно е палтото на Кейт с тези особени ревери. Иначе този цвят и аз много обичам. Отива на брюнетки.
На последната снимка цветовете са съвсем различни.

Матилде днес не ми харесва.

Арабите са се активирали нещо.
Катарецът е много висок. Стърчи над Уилям 🙂

# 49
# 50
  • в сърцето на един мъж...
Ох, разкошна Кейт и този цвят така да й отива! Катарката също е много добре облечена!

# 51
  • София
И двете принцеси са страхотни!
София има такъв загатнат скандинавски чар....много я харесвам на всички снимки!
Катрин излъчва един английски аристократизъм, смекчен от искрена усмивка!
Прекрасни!

# 52
Уникално изглежда Кейт, прекрасен подбор на тоалет, цвят, аксесоари - безупречна! Единствено съжалявам, че при токлкова богатства на АКС, Кейт има достъп до  ограничен брой, щеше да е хубаво да виждаме върху тази разкошна жена различни накити, не само нейните, не  знам от какво зависи достъпа до колекциите на АКС.

# 53
  • Down south
Ох, разкошна Кейт и този цвят така да й отива! Катарката също е много добре облечена!
Наистина принцеса Катрин е прекрасна, изискана и изящна.
В темата е, като слънчев лъч .

# 54
Наслада за окото е да гледаш принцесата на официални събития. Толкова дисциплинирана, толкова спокойна и усмихната, толкова много липсваше през тази година.

# 55
Добре са се разпределили Камила и Кейт днес, покриват целия ден, но май не се засичат. Жалко, че довечера на бляскавия прием няма да са двете.
Отново професионално обработени снимки, добре изглежда на тях.

Много ми хареса и на мен фотосесията на София. Бляскави тоалети в цялост, създават наистина реалистично впечатление, че София младее много.
Много е миловидна тя, особено когато е така хубаво леко усмихната.

# 56
Няколко интересни момента от отчета на благотворителната организация на Съсекс, излязъл в отчетно видео, публикувано днес разбира се:
"Видеото е публикувано като част от доклада за въздействието на двойката за 2024 г., в който е публикувана данъчната декларация на тяхната организация. Той показа, че е реализирал приходи от 5,7 милиона долара през последната година, като 5 милиона долара са дарени от един мистериозен благодетел.

През последната година тя е отпуснала £1,3 милиона субсидии за благотворителни каузи по целия свят . Докладът показва, че разходите за разходи като заплати и пътувания възлизат на общо 2 милиона долара, като Джеймс Холт, съизпълнителен директор, е платил заплата от 228 500 долара плюс 18 428 долара обезщетения. Колегата съизпълнителен директор Шона Неп спечели $272 241 плюс допълнителни придобивки на обща стойност $26 356.
Самите Съсекс не получават заплата от благотворителната организация и данъчната декларация казва, че работят само един час на седмица. PEOPLE съобщава, че това е „стандартна практика за директори на освободени от данъци организации в САЩ“.

На друго място в новия доклад се разкрива, че една от благотворителните организации, които се възползват от грант от Archewell, е тази, стартирана от дъщерята на американския президент Джо Байдън , Ашли Байдън. Докладът разкрива, че Archewell е партньор-основател на Women's Wellness (Spa)ce, уелнес център за жени, информиран за травмите, основан от дъщерята на президента. Документите показват, че организацията е получила 250 000 долара от Archewell"
Интересен отчет - приходи  5,7 млн. долара,  от който 5млн. от неизвестен дарител, 1,6млн долара раздадени за благотворителност, но 2млн долара за заплати и пътувания, а  една шеста от всички дарения са за организация на дъщерята на Байдън, дали по този начин не се отблагодаряват за визата.

# 57
Фотографите обожават Кейт, всички снимки са ѝ като от филм. Но то толкова фотогеничен човек как да не го обожава камерата. Особенно Крис Джаксън е факир в улавянето на прекрасни моменти, обожавам да гледам неговите снимки.
Камила и Кейт ще се засекат на обяда, както и след това при разглеждането на катарската колекция.

# 58

Ето я и Камила, пристигаща в Бъкингам, за официалния обяд, на който ще присъства и Катрин. Обядът е частен и не публикуват снимки.

# 59
  • Пловдив
На катарката обеците диаманти ли са? Харесаха ми, не бих ги отказала ако ми ги подарят Grinning

Общи условия

Активация на акаунт