Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 669
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 825
Къде се вижда гена на Спенсър? Те са високи, руси и със сини очи. На тая снимка не виждам такива хора.
Майката на Даяна е абсолютно червенокоса - Франсис (на снимката е прегърната от баща й Джон Спенсър)

Брата на Даяна е с червена коса.

Сестра й Сара също ( в ляво на долната снимка)

Толкова за русите, синеоки Спенсър.

На Мегън баща й и брат й са червенокоси заради ирландския си произход.

# 826
  • При семейството си
Много странно съчетание на снимки за коледна картичка от страна на Съсекс.

# 827
Много странно съчетание на снимки за коледна картичка от страна на Съсекс.

Никак не го намирам за странно. Логично е даже. Отбелязва важните неща за двойката през годината.
Централно разположено - семейството. Горе с децата. Долу - двамата като партньори.
В дясно и ляво - дейността - ляво горе и дясно долу - самостоятелна подкрепа за беззащитните и страдащите.
Долу ляво Мегън обича Хари, горе дясно Хари обича Мегън + двамата са щастливи един до друг работейки за каузите си.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 22:21 от dariVale

# 828
  • в сърцето на един мъж...

Тия две деца колко им е разликата, че изглеждат еднакво високи?

# 829
Идеята е добра, децата обаче ми изглеждат еднакви на височина и възраст и на мен. 🤫

# 830

Тия две деца колко им е разликата, че изглеждат еднакво високи?
Арчи 06.05.2019
Лилибет 04.06.2021
Разлика 25 месеца
На снимката предполагаемо са на 5 й 3 годинки (ако е правена 2024)

Джордж 22.07.2013
Шарлот 02.05.2015
Разлика 21 месеца
На снимката са съотв. на 5 й 3 годинки. Снимката е от кръщенето на Луи на 09.07.2018 г.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 22:10 от dariVale

# 831
Децата ги обличат по английските традиции - с чорапки до коленцата и рокля на цветенца.

# 832
Не са нужни снимки с деца на 5 и 3 години. Имаме деца и можем да преценим как изглеждат на тази възраст.

# 833
Е тя и снимката с децата е жестоко обработена ама това не се коментира. 😂 Замазана до безбожност, иначе другите снимки са ясни, интересно защо.

# 834
  • София
Страхотна е картичката. Арчи и Лили много са пораснали, тя почти го е догонила на ръст ♥

# 835
Не са нужни снимки с деца на 5 и 3 години. Имаме деца и можем да преценим как изглеждат на тази възраст.
Някои нямат, на някои са по на 35 или 53 години и сме забравили. Да съм направила някакъв коментар? Вече и голи факти ли не могат да се споделят защото пречат на някого?

Аз например мисля, че Лили расте висока за възрастта си, а разликата във височината им е адекватна, защото Арчи е силно приклекнал. Освен това Лили е на по-високо спрямо Арчи, алеята е наклонена (освен ако не е от фотошоп). Кучето също е забило предни крака на по-ниско.

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 22:34 от dariVale

# 836
Снимката е толкова обработена, че всички изглеждат като генерирани от АИ. Но те могат да пускат нереални снимки, нали? Simple Smile
Как пък веднъж не пуснаха ясна снимка с децата си.
Лили е с лятна рокля, с къс ръкав. Арчи е със зимен пуловер. В различни сезони ли са снимани децата?

# 837
  • в сърцето на един мъж...
Чисто фотографски тая снимка е толкова изкривена и обработвана, да не говорим за техническите перспективи, че двете деца изглеждат на една възраст. Аз имам две, ми имаше си отчетлива разлика, точно с подобна възрастова разлика между тях.

# 838
Elpis, понякога се учудвам на въпросите ти. Все едно не си разбрала за какво става дума. Според теб защо адвокатът на 1 от жертвите ще иска Метте-Марит да се разпита като част от разследването? Всичките му престъпления се разследват заедно и в голямата си част са свързани. Неговата клиентка и още 2 са жертва на домашно насилие от един и същ млад мъж според полицията. Щом адвокатът е преценил да препоръча на полицията да я привикат за разпит, значи си има причините. Той е пратил писмено запитване с аргументи и е получил писмен отговор от полицията. Изразява учудване, че полицията така решава и споделя, че за толкова години практика за пръв път му се случва полицията да откаже да привика за разпит свидетел, който е плътно до нарочения престъпник и има информация за разследването.

Може и просто да е както ПраВещица каза, че полицията очаква Метте-Марит да откаже да се яви и не иска да си губи времето, но това няма да е излагация за полицията, а за Метте-Марит, ако изобщо нечий имидж ще пострада от отказа й. Сега с това решение полицията удря по собственото си реноме.

Въпреки че не я викат сега, нищо не пречи да я викнат по време на делото и там да й зададат въпросите. Много ми се иска делото да протича при отворени врати за журналистите с цензура на имената на жертвите. Двете изнасилени поне не искат имената им да се обявяват публично.

Интересно, че Хари и Мегън слагат снимка на децата си, макар и в гръб. Колко е пораснала Лилибет и какви рижи коси имат наистина. Рижата коса е рецесивна, така че много интересно как са се комбинирали ирландските гени на Мегън с рижата коса на Хари и при двете деца.

# 839
Снимката с децата, тичащи към Хари и Меган е толкова сериозно обработена, включително цветово, че нищо не е ясно. Но изглеждат като нормално традиционно британско семейство - рокличката, белите чорапки, обувките, в началото си помислих, че това е Шарлот в гръб. Те често обработват цветово косите, за да подсилят рижата коса, понякога и добавят коса.

Гените на Меган са мистерия, първо бе направила генетични тестове и се оказа с малтийски произход; после тестовете показваха, че е 50% нигерийка. На мен винаги ми е приличала много на баща си.

Общи условия

Активация на акаунт