Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 619
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Лилибет какви хубави джинджър букли има, лелеее. Ще разбива мъжки сърца, тежко му на Хари Heart
Арчи действително е приклекнал на снимката, на старта е. Затова и изглежда висок колкото Лили, но реално е поне половин глава над нея.
Ама никой не ги спира като не искат да ги показват. Ама защо пускат замазани снимки с някакви деца в гръб? Иначе може някакво друго чуждо дете да е на снимката с лицето си ама техните са в гръб, замазани, фотошопирани и т.н.
Ще си пускат каквито снимки си искат, това е тяхното семейство, все пак. Вече не са работещи рояли, не са длъжни да вадят децата си на показ. И не са единствени - сестрите Йорк също показват предимно деца в гръб. Много известни родители вземат решение да не показват децата си, заради хейт и преследване в социалните мрежи. Изцяло уважавам такива решения, личният живот затова е личен, за да се пази от недоброжелатели.
Вижда се, че и тук избухва периодически хейт, пък подробни анализи и съчинения кое как било сглобено, шест пръста, несъществуващи деца. Ето че има защо тези деца да не се показват много, защото нищо добро не срещат като отношение и коментар.Close

# 886
Джеймс, граф на Уесекс, празнува 17-ти рожден ден днес.

# 887
Честит да е Джеймс! Дано го видим на Коледа, с всяка година става все по-уверен младеж.

Принц Едуард, херцог на Единбург, пристига на официално посещение в Кувейт.
Той беше постещнат от ръководителя на почетната мисия и министър по въпросите на Amiri Diwan Шейх Мохамад Абдула Ал-Сабах.

# 888
  • На топло
Съсекс като показват децата си в гръб генерират още по-голям хейт 🤐
Явно не им е приоритет да предпазват семейството си, а да се шуми около тях, за такава глупост - обработена снимка.

# 889
И още от вчера, от посещението в Бахрейн.
Херцогът на Единбург беше приет от краля на Бахрейн и му беше връчен орден на Възраждането на крал Хамад първа степен като признание за усилията му за насърчаване на сътрудничеството между двете страни.

# 890
  • София
То пък какъв човек трябва да си, че да ръсиш хейт, че някой решил да си покаже детето само в гръб. И да считаш за нормален хейта за подобно лично решение. Без коментар.

Джеймс е много хубав младеж, жив и здрав да е. Порасна и той.

# 891
Снимката на Кейт направи скандал защото имаше теории за болестта и , дори я  смятаха мъртва  и крият това.
 Иначе нямаше за малка корекция на ръкав да стане скандал и  да се извинява. За друг е  все тая  на света .

# 892
аз не съм имала очаквания да видя децата на Съсекс в лице, затова не съм и изненадана от бизнес картичката от името на администрацията, фондацията и продуцентската им компания.

Колажът с 2те деца изглежда като наслагване от няколко снимки, момичето е с къса лятна рокля, а момчето с пуловер. Хари е без брада. предполагам, че Съсекс нарочно пускат толкова обработени и противоречиви колажи, за да се говори за тях и да се пишат статии.

# 893
  • София
Разликите в статута, разпространението на снимките и съответните обстоятелства около тях са толкова различни, че всяко стравнение е излишно.

# 894
А какъв човек трябва да си, за да ръсиш хейт по една онкоболна жена!? Включително и тук не малко хейт се изля по нея.

# 895
  • София
Не знам кой е ръсил хейт по жената, която е онкоболна, определено не съм била аз, защото избягвам да я коментирам изобщо.
И не считам хейта за нормален, не и за подобни човешки, лични неща. За разлика от други, които твърдят, че за едно семейство едва ли не е нормално и едва ли не си проси да бъде нападано за личните си, семейни решения, некасаещи никого другиго.

# 896
Картичката на Съсекс ми е странна, защото останалите снимки са все в близък план, а на семейството е далечен. Някак се губи сред другите снимки. Все ми едно дали е сглобена, преправяна и т.н. Не се съчетава с останалите в близък план.

# 897
Харесва ми картичката на Съсекс. Някой по-нагоре ѝ беше направил много хубав анализ - семейство, двойка, работа.

Честит да е синът на Едуард и Софи. Хубаво момче. Само дано вече се откаже от този вадещ очи перчем. Да е мой син, да съм го оскубала досега 😂

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 13:36 от птица

# 898
  • София
Ааа, птица, тия перчеми са модерни, недей така.
Вкъщи имам един брой с точно такъв, само че и къдрав. Joy

Клипче на шведите, Естелчето действително много е пораснала, чудна е.
https://www.instagram.com/reel/DDrWr2_txL3/?igsh=cnlobzVncWJmczU2

# 899
Харесва ми картичката на Съсекс. Някой по-нагоре ѝ беше направил много хубав анализ - семейство, двойка, работа.

Честит да е синът на Едуард и Софи. Хубаво момче. Само дано вече се откаже от този вадещ очи перчем. Да е мой син, да съм го оскубал досега 😂
Анализа го направих аз, защото някой питаше каква е идеята. Да подчертая, че изразих какво си мисля, че са искали да кажат авторите на колажа, а не собствените си възприятия за него.

Общи условия

Активация на акаунт