Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 630
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 900
Има статии, в които пише, че Андрю и Сара са проявили благоразумие и са се оттеглили от Коледата в Сандрингам, за да не поставят Чарлз в трудна ситуация. А пък дъщерите им ще празнуват при свекърите си и също няма да присъстват в Сандрингам.

# 901
На кой 4ти юли е снимката с Лили и Арчи?
Тази дълга коса на три годишно е огромно изключение, а растеж от късичките опашлета до тази дълга доса не става за 6-7 месеца Thinking

Скрит текст:
Позицията на краката и на тялото на Меган ми е трудно да си представя физически как може да се случи, а извития гръб на кучето ми е болезнено да се гледа... (тип "котешки гръб") Thinking

# 902
На снимката от 4 юли трябва да е на 2 г. От миналата година мисля че е снимката, от тази няма снимки.
За една година от две съвсем къси прави опашленца до рижи букли до средата на гърба. Впечатляващо.

# 903
Харесва ми картичката на Съсекс. Някой по-нагоре ѝ беше направил много хубав анализ - семейство, двойка, работа...
Анализа го направих аз, защото някой питаше каква е идеята. Да подчертая, че изразих какво си мисля, че са искали да кажат авторите на колажа, а не собствените си възприятия за него.
Спокойно, няма да те обявим за фенка на Съсекс 🤣, просто ми хареса коментара ти. И аз си обяснявам колажа и подбраните снимки по същия начин.

Забравих да се произнеса 😉 за шведите. Е, много са хубави, мили, семейни.

# 904
Ходих да сравнявам снимки на детето, точно толкова е пораснала косата за година и половина Joy

Какво му е на гърба на кучето? Това е бяло отгоре не е извивка. Малко като шестте пръста на Хари Simple Smile

Аз и тялото на Меган не намирам да е в странна форма, ама там приемам, че не всеки може да се извие така без да мести краката.

# 905
Еха, открили сте тайната на експресно сгъстяване и удължаване на коса! Може да споделите на Хари, да не се излага с фотошоп коса...

# 906
На снимката от 4 юли трябва да е на 2 г. От миналата година мисля че е снимката, от тази няма снимки.
За една година от две съвсем къси прави опашленца до рижи букли до средата на гърба. Впечатляващо.

Както и дългата ръка на Меган. Blush
Преносно, буквално, всякак. Joy

# 907
  • София
Карл Густаф и Силвия са забелязани вчера, заедно с няколко охранителя да пазаруват в магазин за играчки

https://www-expressen-se.translate.goog/noje/kungligt/har-handla … en&_x_tr_pto=wapp

Интересно как при предишната фотошоп истерията много хора обясниха как "всички си фотошопват снимките".

# 908
  • На топло
Гледайки първата снимка, с мишите опашки.
За косата, според мен това са изкуствени кичури, невъзможно е да е толкова дълга в момента.

# 909
Намерихте за какво да се хванете 😄
И аз съм наблюдава силно израстване и сгъстяване на косата на малко дете за година-две. Точно на такава възраст.
При Хари, както и при други, този финт с ушите (косата 🤣) е невъзможен при техните 40+/-.

# 910
Разликите в статута, разпространението на снимките и съответните обстоятелства около тях са толкова различни, че всяко стравнение е излишно.

Отлично казано, радвам се, че се прави разлика между кралски особи и медийни знаменитости!

# 911
Има други, по-нереални елементи в снимката, които подсказват колаж. За косата на Лилибет може и да е възможно да е толкова дълга. Човешката коса расте с по 1 до 1.5 см на месец. За една година това са 12 до 18 см. Тъкмо от раменете да стигне до над талията. Все си мисля, че колкото и странни да са Съсекс не биха тръгнали да слагат екстеншъни на 3 годишно дете.

Ето я напр.Шарлот на 2 г. и 3 месеца. Доста дълга й е косата при положение, че видимо е подстригвана.

# 912
Излезе ми случайно клипче със сладък момент между Зара, Чарлз и Камила на Аскът тази година.
Това е то да имаш близост със семейството си и да го уважаваш.
https://x.com/lairdofthemanor/status/1868878232625488220?s=46

# 913
Синът на кралица Камила защити принцовете Уилям и Хари

Неведнъж принцовете Уилям и Хари са преживявали лоши моменти, покрай твърде силното медийно влияние.
Скрит текст:
Може би най-тежкият им спомен е свързан със смъртта на тяхната майка – лейди Даяна, която загива именно при катастрофа след преследване на папараци.

Синът на кралица Камила също реши да ги защити като говори за варварското отношение от страна на медиите към принцовете Уилям и Хари.

Синът на кралица Камила каза, че принц Уилям и принц Хари са претърпели „ужасяващо“ отношение от страна на папараци и таблоиди през годините.
49-годишният ресторантьорски критик и писател Том Паркър Боулс попадна в светлината на прожекторите, когато майка му Камила беше официално призната за съпруга на принц Чарлз в края на 90-те години.

Том, който ще прекара първата си Коледа с кралското семейство тази година, каза пред The Telegraph, че и двамата му полубратя, принц Уилям и принц Хари, редовно се сблъскват с тормоз от таблоидите много по-често и по-интензивно от него.

Том разказа случка от 1999 г., когато той беше на 24 години. Таблоидите го обвиниха в употреба на незаконни вещества на филмовия фестивал в Кан, за което принц Чарлз, бъдещият му втори баща, го упрекна:

„Това беше върха на таблоидната ера. Спомням си, че бях преследван със 100 мили в час от папараци, които се опитваха да направят снимка. Те крещяха на майка ми, опитвайки се да предизвикат реакция.

Отдавна разбрах, че не бива да пъхам дебелите си пръсти в света на Уилям и Хари. Но това, което преживяха, беше ужасно. Преживях една милиардна част от това, през което те са минали, но по дяволите, съчувствам им.“
Между другото Хари често се прибира в родината си именно за да участва в дългогодишен съдебен иск срещу Mirror Group Newspapers (MGN). Херцогът на Съсекс след доста усилия все пак успя да спечели делото и съдът постанови, че той е бил жертва на таблоида, а също стана ясно, че е бил хакнат и телефонът му.

Съдията от Върховния съд се произнесе в полза на херцога като се позова на доказателства, свързани с почти половината статии, които принцът е представил на делото. Става въпрос за времето между 2003 и 2009 г.
 https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/129497-sinat-na-kralitsa-kamil … te-uilyam-i-hari?

А дали някога ще ги видим един до друг по хубав повод? Едва ли...
Хари е щастлив в неговия си свят, четейки разни източници.

# 914
  • София
Разликите в статута, разпространението на снимките и съответните обстоятелства около тях са толкова различни, че всяко стравнение е излишно.

Отлично казано, радвам се, че се прави разлика между кралски особи и медийни знаменитости!
Говориш за собствените си възприятия, нали, не за моите?
В случая говорим за работещи и неработещи членове на английското кралско семейство. Едните пуснали снимка до големите агенции, другите на мейлинг листа с абонати.
Едната снимка е флагната като силно манипулирана, за другата - има предположения за някакви намеси по снимката.
За обстоятелствата около едната снимка - по-добре да не подхващаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт