Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 600
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 1 095
Много лош избор на Матилде. Имам чувството, че още малко и ще се затъркаля с тая рокля. Да я завъртиш отгоре и да започне да се върти като пумпал. И асоциация със скафандър правя.  Има много по-несполучливо обличащи се от Софи, но разбира се, че те са много харесвани в темата.

# 1 096
Еклектика идва от архитектурата, наистина, и например е в минималистичен интериор да сложиш бароково кресло и артдеко врата. Тоалетът на Софи няма нищо еклектично в него. Изобщо в дрехите е много трудно да имаш еклектика, защото няма толкова много елементи, които да определиш като разностилни и/или от различни епохи.
Освен това при еклектиката разностилните елементи се комбинират идеално и се допълват. Така че и да упорствате, че тоалетът на Софи е еклектичен всъщност и правите комплимент, защото това означава, че е подбрала перфектно неща, които иначе не са предвидени да са заедно.

# 1 097
Айде сега, ако Максима беше облякла аутфита на Софи щеше да е Wow, но понеже е “невзрачната” Софи - не става.
В интерес на истината и на мен не ми харесва кройката на панталона, цветовете са свежи, коледни и косят ведро настроение.
Аз се нагледах на сиво, маслинено зелено, черно и кафяво за тая година.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 10:55 от Threemafan

# 1 098
  • в сърцето на един мъж...
Много сладки монакчета, много. Дано не са депресирани както ги импринтват някои хора тук. Странно отношение към деца, наистина. За едни други деца ако се напишат тези неща ще настане голям вой в темата. Но за щастие, при налично възпитание не коментираме децата, освен ако нямаме да кажем нещо хубаво.

Ех, това възпитание Simple Smile дето само в определени случаи го има Simple Smile
Тоалета на Ингрид е интересен, т.е. блузата ми е интересна. На Матилде не ми харесва роклята, на Елизабет също, по-малката дъщеря е доста по-добре облечена. Тази година тренда на запад е плътни панталони, които създават илюзията за лека лятна материя. Предполагам, че панталона на Софи е такъв. Много е хубав, и аз искам да си намеря такъв, обожавам такова зелено. Блузата й си променя цвета според светлината, затова изглежда различна и странна, но си е светло бордо. И палтото й е много хубаво, и ботушите й ми харесват. В много актуални цветове за сезона е тя.

# 1 099
За мен тоалетът на Софи изглежда така: палто+панталон - супер, панталон+блуза - горе-долу, но трите заедно - не. Някак си двата цвята на блузата и палтото се бият помежду си. На белгийците ми харесаxa роклите на дъщерите, на майката роклята е не като кройка, само цветът е хубав.

# 1 100
  • При семейството си
Бързала е нещо жената, не се е видяла в огледалото 😄

Не мога да си представя, че тази комбинация й харесва. Сигурно наистина е бързала. 😄
И какво толкова щеше да види в огледалото:
https://ufonomore.com/blog/2024/12/18/the-duchess-of-edinburgh-v … ts-the-lighthouse
Може би пък наистина самата инициатива, събитие са и’ по-важни от това да дефилира като на моден подиум,

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 11:27 от Elpis

# 1 101
  • в сърцето на един мъж...
И какво толкова щеше да види в огледалото:
https://ufonomore.com/blog/2024/12/18/the-duchess-of-edinburgh-v … ts-the-lighthouse
Може ни пък наистина самата инициатива, събитие са и’ по-важни от това да дефилира като на моден подиум,

Ох, много са хубави цветовете и моделите

# 1 102
Ако беше Максима, наистина щеше да изглежда различно и не само този тоалет, а всеки. А като добави някой пръстен с крокодил например, обеци с пчелички и кой й гледа дрехите 😅😅😅Тя е много различна от повечето кралски невести 😉

# 1 103
Важна част от тоалета е собственикът. Може  нещо царско да носи, като не  умее го съсипва, може от левче да облече нещо - стои  царски.  Харизмата на човек го прави личност и  оригинал.
 Но да не забравяме по какво посрещат и  изпращат, изпращането е важното.  Остава за дълго вкус, . Онзи от посрещането трае една среща и не до края.

# 1 104
Ако това са истинските цветове, да, хубави са. Но защо тогава се качва това?
Цитат

При такива разцветки, нормално е да има критични коментари, не разбирам защо има обидени. Качвайте правилните снимки и драма няма да има. Или поне уточнявайте, че горната шарения няма връзка с реалността.

Роклята на Матилде и аз не харесвам. Много е странна и не ѝ стои добре.

# 1 105
Принцът и принцесата на Уелс няма да присъстват на предколедният обяд в Лондон днес.
Семейството вече е в Норфолк от края на миналата седмица и не са планирали да присъстват.

# 1 106
  • София
Разликите в статута, разпространението на снимките и съответните обстоятелства около тях са толкова различни, че всяко стравнение е излишно.

Отлично казано, радвам се, че се прави разлика между кралски особи и медийни знаменитости!
Говориш за собствените си възприятия, нали, не за моите?
В случая говорим за работещи и неработещи членове на английското кралско семейство.
Членовете на кралското семейство отиват на коледен обяд в двореца на Краля, пък Ти както искаш, така ги  брой.
И сега какво - как да ги броим Уелсови, като няма да бъдат на коледния обяд на краля в двореца му.
Дано поне в Сандрингам отидат, че имаше разни статии, че планирали алтернативна коледа в Анмър.

# 1 107
Върти ми се в главата,  че някой беше писал тук, че тази година ни чакала изненада в коледната картичка на Уелс.
Дали ще я пуснат скоро?

# 1 108
Айде без конспирации веднага и някакви “слухове”. В изявлението изрично се казва, че Уелс чакат с нетърпение другата седмица да се присъединят към семейството за Коледа.

Краля пристига в Бъкингам.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 13:52 от Chonsi

# 1 109
Върти ми се в главата,  че някой беше писал тук, че тази година ни чакала изненада в коледната картичка на Уелс.
Дали ще я пуснат скоро?
Картичката на Уелс излезе преди седмица или повече... Ама към нея имаше малко коментари, защото очевидно е нарисувана и скандал няма Sunglasses
За мен е прекрасна идея и посланието е важното Hands V
Слагам я пак, че иначе след 10 страници пак ще го има въпроса Thinking
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт